Wednesday, 20 September 2017

Portable Fragrance Plastic Dispenser ~ Nappy Sack By Cik Gebu

Views
Pening Apabila Anak Muntah , Salin Diaper , Buang Sampah Apabila Travel ?
.
Asyik kelam - kabut mencari cari plastik sampah dalam handbag / backpack / diaper bag atau tengah tolak stroller tetiba anak nak muntah
.
JOM Dapatkan PORTABLE FRAGRANCE PLASTIC DISPENSER BYCIKGEBU
.
Tgk warna dia pon MENARIK ada Hijau dan Pink
Baunya pun WANGI tau
Paling best sbb PORTABLE
Boleh SANGKUT macam key chain kat beg


Mommies-to-be yg MORNING SICKNESS.
Anak muntah dalam kereta ke kat mana yg tak sempat mudah bila ada plastic dispenser ni.
TARIK DAN KOYAK. Mudah kan?
(cuba tengok video)





🗑Nak buang diapers anak time jalan2 kt luar. Kadang pergi zoo pon tong sampah penuh.
Nak sumbat lagi??😱

At least ada plastik boleh ikat siap2.
Dah bau LAVENDER... 💐💐

Makcik cleaner pon tak jadi nak marah kalau letak tepi tong sampah yang melimpah tu. 
Boleh muat 2 diapers sekaligus. 
Keluarkan dari handbag mak je. 
Sebab dia KECIK DAN PORTABLE.

👯👯LADIES yg kerap pakai pad/pantyliner.
DONT FLUSH YOUR DISPOSIBLE PADS IN THE TOILET!!
**Kadang kan cari tong sampah kat toilet petrol station kemain susah.
Single ladies yg particular pasal sampah dalam kereta pon patut ada ni tau.
👨‍👩‍👧‍👦👩‍👦👩‍👧Mommies yang ada anak kerap muntah dalam kereta especially yang selalu travel jauh.
Why not sediakan 'plastic spare' yg bau LAVENDER so suami tak marah kereta dia berbau. 😉

Jom dapatkannya sekarang!
👍 Ada harga loose items
👍 Ada harga pakej jimat
👍 Harga daripada RM20 hingga RM85 untuk pakej2 yang ada
👍 Penghantaran dalam masa 1 ke 3 hari bekerja depends pada lokasi mommy2 semua


Jom Whatsapp Asiah untuk info lanjut, atau click je link wasap ni terus 
👇👇👇
www.wasap.my/60124247022/PDBLOG

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

No comments:

Post a Comment