Monday, 16 March 2015

Parut 10 Tahun Lalu Mampu Hilang ~ Hanya dengan Azanis Scar Serum

Views
Assalamualaikum

Pejam celik pejam celik dah nak masuk hujung bulan Mac 2015 tak lama lagi. 
Rasa begitu pantas masa berlalu dengan pelbagai dugaan dan masalah tetapi tetap tak luntur semangat saya untuk memperkenalkan produk baru TETAPI MELETOPS permintaan selepas penggunaan.


Produk yang HOTT dipasaran sekarang!!

Memperkenalkan, Azanis Scar Serum.


Dengan hasil yang hebat, Azanis Scar Serum membantu anda merawat parut pada badan walaupun sudah 10 tahun ia berada di tubuh anda !

Secara amnya Azanis Scar Serum membantu untuk melembapkan kulit dan bertindak sebagai vitamin antioksidan yang mana ia akan memelihara sel-sel yang sentiasa terdedah dengan radikal bebas agar tidak rosak dan menyebabkan penuaan awal. 

Satu lagi kelebihan Azanis Scar Serum adalah merawat parut tidak kira parut jerawat, parut akibat kemalangan atau parut disebabkan kulit sensitif.

====================================

CARA PENGGUNAAN:

✅Sapu 2/3 kali sehari diatas kawasan berparut selepas membersih. 

✅Untuk parut chicken pox dan kesan lecur atau terbakar tunggu sehingga parut itu kering sebelum menggunakan azanis scar serum


✅Parut perbedahan tunggu sehingga luka sembuh atau benang dah dibuang sebelum sapu.


Lebih 20,000 kotak telah berjaya dijual dlm masa yg singkat!!
Lebih byk lagi testimoni akan muncul selepas ini.


====================================

APA KATA PENGGUNA:


 

 

 



DAPATKAN HARGA PROMOSI DARIPADA KAMI.
TEMPAH SEKARANG!!

SMS / WASAP, "Parut" ke 019-6697500


SMS / WASAP, "Parut" ke 019-6697500


SMA / WASAP, "Parut" ke 019-6697500



Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

Saturday, 14 March 2015

Muka Bersih Bersinar dengan Pobling Korea ~ Berus Muka

Views
Produk 5 bintang di Korea!
Pobling pore sonic cleanser menggunakan berus fibre halus bersaiz 0.05mm yang dapat mencuci ruangan pori-pori yang bersaiz 0.7mm. Dengan getaran ultrasonic yang bergetar 20,000 seminit umpama urutan yang melancarkan peredaran darah di bahagian muka yang dapat membaiki kualiti kulit untuk kelihatan lebih muda. Getaran ini juga membantu menghapuskan sisa-sisa makeup dengan berkesan disamping melindungi kulit dari kerosakan akibat bahan kimia kosmetik


POBLING PORE SONIC CLEANSER
Fungsi:
•Mengurangkan masalah pori-pori terbuka
•Membantu mengatasi masalah whitehead/blackhead
•Menghapuskan sisa minyak & makeup dengan berkesan
•Meningkatkan keanjalan kulit & menjadikan kulit semakin lembut
•Merangsang penyerapan produk penjagaan kulit dengan lebih baik

Cara Menggunakan Pobling

1) Basahkan berus Pobling dgn air bersih 
2) Picitkan facial foam korang kat atas berus (mcm ala2 letak ubat gigi tu) 
3) Press ON switch 
4) Rapat dan letakkan Pobling kt muka korang sambil move dlm CIRCULAR MOTION. 
5) OFF switch dan bilas muka dgn air bersih dan 
bilas berus Po Bling juga 
6) Lap muka dgn towel bersih 
7) SIAP 
Suggestion 
Guna at least 1kali sehari 
Dahi-15s 
Pipi-20s each side 
Hidung-15s 
Dagu-15s 

Order sekarang 
Whatsapp 0196697500

RM45 / RM50SS

#sayajualmurah #poblingbrushmurah #poblingcleanserreadystock #poblingkorea #sayajual #pasolambak #poblingmurah #sayajualpoblingkorea

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial