Thursday, 29 May 2014

Nak Detox TAPI TAK TAHU BOLEH KE TIDAK ~ Jom Baca Siapa Yang Tidak Boleh Ambil Rejuvy

Views
SIAPA YANG TIDAK BOLEH CONSUME REJUVY?
 
Saya bahagikan kepada 2 kategori.
1. Tidak boleh ambil.
2. Caution in use



KATEGORY : Tidak Boleh Ambil

 
1. Pregnant women dan kids below 12 year old.

2. Pesakit yang telah totally buang hempedu (bile)
~ Artichoke akan increase bile flow.
~ Memandangkan di dalam Rejuvy mengandungi Artichoke jadi saya tidak sarankan penggunaan rejuvy untuk pesakit ini.

3. Pesakit dengan masalah buang pinggang especially those on dialysis.
~ Simply because pesakit ini ada had pengambilan air sehari. 
~ Sedangkan pengambilan rejuvy‬ perlu diambil dengan air sekurang-kurangnya 2 L sehari.


Kategory : Caution in use

1. Pesakit G6PD
~ Pesakit G6PD allergik dengan kacang parang dan ada yang allergik dengan kekacang lain juga.
~ Memandangkan di dalam rejuvy mengandungi sejenis kacang iaitu white kidney bean jadi untuk pesakit ini berhati-dalam penggunaan rejuvy. 
~ Tidak semua pesakit G6PD allergik dengan kacang ini.


Jika anda bukan di dalam kategory diatas, 
dapatkan harga promosi sekarang sah sehingga 31 Mei 2014


Order Sekarang 
HARGA MURAH MURAH PROMOSI
HOTLINE 019.66.97.500
WHATAPPS / VIBER / SMS / WECHAT
#asiahwellness
#rejuvy

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

Sunday, 25 May 2014

Bagaimana Cara Pengambilan Rejuvy Detoxing Made Easy

Views


                                           Assalamualaikum dan Salam Sejahtera



Hari ini nak berkongsi beberapa persoalan
yang biasa orang tanya apabila mereka bertanya mengenai Rejuvy


Berapa hari kita perlu detox?
"Detox" hanya perlu dilakukan beberapa hari sahaja dalam sebulan untuk menyingkirkan toksin dan lemak dalam badan.


Bila kita perlu makan untuk start detox untuk kali pertama?


Cadangan kami, ambil satu sachet rejuvy (pagi sblm sarapan atau malam sblm tidur) atau dua sachet pada waktu berkenaan. 



Detox 2 sachets = 7 hari


Bagaimana pulak after detox dan nak maintain untuk memastikan badan bebas toxin? 

 Detox 1 sachets = 14 hari

atau


Kalau memilih nak amalkan sekotak sebulan anda boleh selangkan ikut keselesaan. 2/3 hari satu sachets. 



Rejuvy selamat dan halal. Diformulasikan oleh ahli Farmasi. 
Mempunyai kelulusan KKM dan dikelaskan dibawah Akta Pemakanan.


Order Sekarang 
HARGA MURAH MURAH PROMOSI
HOTLINE 019.66.97.500
WHATAPPS / VIBER / SMS / WECHAT
#asiahwellness
#rejuvy



Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

Thursday, 22 May 2014

Koleksi Testimonial Rejuvy ~ Detox Made Easy

Views
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera

Detox atau Nyahtoxin

Penting untuk sekali sekala detox badan.
Badan kita hanya berehat sebulan sekali setiap tahun untuk detox iaitu bulan Ramadhan (Kecuali Non Muslim) 
TAPI TAPI
kadangkala badan tak sempat detox pun sebab time berbuka
makan mengalah hari tidak puasa
BETUL ke TIDAK?? hihihi
Pastu mula rasa lemau, malas, mengantuk nak siap siap ke Terawih

Sekarang tak perlu nak tunggu bulan Ramadhan untuk detox.

REJUVY akan dapat membantu buang toxin toxin dalam badan
sambil membantu badan menyerap nutrisi yang diperlukan dari makanan dan supplements yang kita ambil.

Ada setengah-setengah orang makan macam-macam supplement tapi kesan sangat lambat atau tidak berkesan langsung.

Apa kata cuba REJUVY??
Sekarang PROMOSI RM115 / RM120 SS
JIMAT RM15
PROMOSI SAMPAI 31 MEI 2014 SAHAJA
 
Kenapa kena grab HARGA PROMOSI SEKARANG??
Supaya anda tak rugi rugi wang dan masa.

Jom kita baca testimonial-testimonial pengguna Rejuvy
yang sedang guna, masih guna dan repeat order!!!!



Antara koleksi testimoni pengguna yang berpuas hati dengan produk Rejuvy! 
TESTIMONI 1
(Sila klik gambar untuk paparan lebih besar)
TESTIMONI 2: Senang Membuang Tanpa Rasa Sakit Perut
(Sila klik gambar untuk paparan lebih besar)

TESTIMONI 3: Gout Attack
(Sila klik gambar untuk paparan lebih besar)
TESTIMONI 4: Pinggang Ramping!
(Sila klik gambar untuk paparan lebih besar)
TESTIMONI 5: Badan Lebih Ringan
(Sila klik gambar untuk paparan lebih besar)

TESTIMONI 6: Berat Badan Turun Dalam Seminggu!
(Sila klik gambar untuk paparan lebih besar)

Teruja Teruja BACA REJUVY DETOX MADE EASY!!!

MOH ORDER KE

019.66.97.500

Whatapps / Viber / SMS / WeChat
#asiahwellness #rejuvy #sayajual #sayarekemen

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

Sunday, 11 May 2014

Keistimewaan Rejuvy SEBAB MUDAH dan MURAH dengan PROMOSI hingga MEI 2014

Views

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera

Customers kebiasaan akan mengadu makan macam-macam produks
 still tak terjadi apa apa kesan.
Tengok kawan-kawan jadi gebus, kurus dan makin cantik.
Malah makin muda belia dari usia.

Jadi pertanyaan basic dari saya.
Pernah detox badan?
Pertanyaan saya pasti akan dijawab balik dengan soalan paling popular
iaitu

APA ITU DETOX?

Sambil menjawab secara ringkas pasal apa itu DETOX.
Disini jugak saya nak kongsi keistimewaan 5 tindakan dari REJUVY yang akan dialami bila kita minum

5 tindakan istimewa ‪#‎RejuvyDetoxingMadeEasy‬

1. Detox 

Glucomannan, psyllium hush, enzyme, artichoke

✔ Colon detok

✔ Membantu pencernaan.

✔ Mengelakkan sembelit.

✔ Meningkatkan kuantiti najis. (bulkier stool)

Artichoke, dandelion, milk thistle

✔ meningkatkan fungsi hati.
✔ mengoptimumkan membuangan toksin oleh hati.



2. Block 

✔ Phaseolus vulgaris - menghalang penyerapan sesetengah karbohidrat daripada diserap badan.
✔ Artochoke - mengelakkan takungan air.

gymnema slyvestre - mengurangkan menyerapan gula di usus.



3. Burn

✔ L-carnitine - membakar lemak badan kepada tenaga, meningkatkan nisbah otot kepada lemak, mengurangkan keletihan.
✔ chromium - membantu mengawal paras gula.



4. Nourish

✔ Memberi nutrisi penting kepada organ eliminasi utama iaitu kolon dan hati supaya berfungsi secara optimum.


5. Antioxidant

✔ Grape seed extract merupakan antioksida yang potent yang mampu meneutralkan radikal bebas. Radikal bebeas menyebabkan penuaan sebelum usia dan menyebabkan banyak masalah kesihatan lain

Sekarang paling BEST BEST BEST
HARGA PROMO MURAH MURAH 
SAH SEHINGGA 31 MEI 2014


ORDER KE
019.66.97.500
Whatapps/ Viber / SMS/ WeChat
#asiahwellness

COD area
Puncak Jalil, Seri Kembangan, Putrajaya,
Serdang, Taman Equine, Cyberjaya, Lestari Perdana, Lestari Putra dan sekitar



Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

MUDAH dan MURAH dengan Rejuvy ~ Detox sambil Bakar Kalori Serentak

Views
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera

Pada umat Islam, kita biasa akan detox badan pada bulan Ramadhan.
Setahun sekali.

It advisable to detox every month.
Sebab apa kena detox badan?? 
Sebab kita asyik duk sumbat makanan dan minuman yang mungkin terlampau berminyak atau terlampau manis

Sekarang ada cara mudah dan murah nak DETOX badan tanpa rasa lemah longlai atau asyik ulang alik ke toilet.

Saya perkenalkan Rejuvy ~ Detoxing Made Easy


APA itu REJUVY ?
Nyahtoksin dan bakar kalori serentak!
• Tiada senna/laksatif
• Tiada sakit perut
• Tiada kerap ke tandas
• 100% nutrisi semulajadi.


Adakah mengalami masalah berikut?
• Letih dan tidak bermaya
• Kurang tumpuan
• Sakit kepala
• Emosi yang tidak menentu
• Kulit kering
• Keinginan makan yang tinggi
• Perut buncit
• Angin
• Masalah penghadaman
• Alahan, masalah kulit, hidung tersumbat
• Selulit

Jika ya, penyelesaiannya adalah Rejuvy. Rejuvy mampu menyelesaikan masalah anda dan membantu anda lebih aktif.

REJUVY DAPAT MEMBANTU ANDA!
• Mempercepatkan proses pemecahan lemak
• Meningkatkan kadar metabolisma badan
• Menurunkan berat badan 
• Membuang toksin dari badan
• Mempercepatkan proses pembakaran karbohidrat
• Meningkatkan selera makan
• Mengawal penyerapan karbohidrate dan gula yang diambil.
• Meningkatkan tenaga
• Membantu proses pembuangan toxin di bahagian usus, buah pinggang dan hati
• Melancarkan proses penghadaman
• Meningkatkan kadar metabolisma badan
• Melindungi badan dari radikal bebas


KENAPA REJUVY?
• Rejuvy adalah gabungan bahan semulajadi untuk meningkatkan proses pembuangan dan pembersihan badan serta memaksimumkan metabolisma kalori dan lemak.
• Rejuvy menggunakan cara semulajadi bagi mempercepatkan proses metabolisma karbohidrat dan lemak. Gabunganhebat ini menghasilkan tindakbalas metabolik yang mempercepatkan penukaran karbohidrat kepada tenaga sekaligus meningkatkan tenaga dan membawa kepada gaya hidup yang lebih aktif dan sihat.
• Formulasi eksklusif Rejuvy sangat berkualiti tinggi dan memberi kesan yang sangat menakjubkan terutamanya dalam proses pembuangan toksin dan penurunan berat badan.
• Gabungan bahan semulajadi dalam Rejuvy membantu meningkatkan kadar metabolisma, meningkatkan tenaga dan melancarkan proses penghadaman serta memaksimakan kebolehan badan untuk membakar lebih banyak kalori.
• Rejuvy adalah program pembuangan toksin menyeluruh termasuklah hati, buah pinggang, usus dan juga kulit.


KENAPA PERLU DETOKSIFIKASI?
Setiap hari kita mengambil terlalu banyak makanan yang mengandungi lemak dan gula yang tinggi, makanan ringan dan minuman keras. Kita juga terdedah kepada bahan kimia dalam makanan yang mengandungi bahan pengawet, racun serangga, dan bahan tambahan lain. Kita juga terdedah kepada toksin melalui udara yang kita sedut, air yang kita minum, makanan yang kita makan dan barang keperluan harian serta peralatan pembersihan rumah yang lain.
Badan kita sendiri juga menghasilkan toksin akibat daripada tekanan dan pemakanan yang tidak seimbang.
Kita juga terdedah kepada toksin yang terhasil secara semulajadi melalui proses metabolism iaitu radikal bebas.

Faktor-faktor ini akan melemahkan sistem pertahanan badan.Setelah beberapa lama, toksin ini akan terkumpul di dalam badan menyebabkan berlakunya gangguan kesihatan. Badan kita dicipta untuk membuang toksin secara semulajadi terutamanya melalui hati, sistem penghadaman dan buah pinggang.Walaubagaimanapun, disebabkan gaya hidup pada masa ini memberi tekanan kepada organ penting tersebut.
Bagi mengoptimumkan pembuangan toksin, kita perlu mengekalkan fungsi tiga organ tersebut dengan nutrisi yang betul. Rejuvy dirumus berasaskan prinsip pemakanan makanan tertentu bagi memastikan fungsi organ tersebut lancar.
Diet kurang kalori yang ekstrem boleh menyebabkan badan kehilangan nutrisi penting dan meletakkan badan kita dalam keadaan lapar yang menyebabkan penurunan kadar metabolisma badan.

BAGAIMANA PATUT SAYA MULAKAN?
Rejuvy diformulasikan untuk program detoksifikasi dan rejuvenasi selama 7 hari.
Untuk menyahtoksin, ambil 1 paket pagi dan 1 paket malam selama 7 hari. Sebaiknya setengah jam sebelum makan.
Ulang pengambilan Rejuvy sekurang-kurangnya sebulan sekali.
Untuk penurunan berat badan, anda boleh mengambil Rejuvy selama 2 minggu berturut-turut.
Untuk mengelakkan sembelit, ambil 1 paket sehari.
Untuk mengoptimumkan penggunaan Rejuvy, pastikan anda :
• Minum banyak air masak.
• Tidak mengambil makanan berat selepas jam 7 malam.
• Makan lebih buah-buahan dan sayur-sayuran
• Mandian menyaktoksin menggunakan garam Himalaya atau garam Epsom dapat melegakan otot and menggalakkan perpeluhan dan pengeluaran toksin.

Gabungkan Rejuvy bersama pemakanan yang sihat serta senaman yang teratur dan anda akan terkejut dengan hasilnya.


Tidak perlu berlapar.
Rejuvy sangat berkesan.
Tiada kebergantungan.


Sekarang paling BEST BEST BEST
HARGA PROMO MURAH MURAH 
SAH SEHINGGA 31 MEI 2014


ORDER KE
019.66.97.500
Whatapps/ Viber / SMS/ WeChat
#asiahwellness

COD area
Puncak Jalil, Seri Kembangan, Putrajaya,
Serdang, Taman Equine, Cyberjaya, Lestari Perdana, Lestari Putra dan sekitar


Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

Wednesday, 7 May 2014

Instagram bycikgebu ~ Koleksi Headband dan Hijabs Bayi hingga Kanak-kanak

Views
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera

Berapa ramai ada bayi perempuan atau anak perempuan umur 10 tahun ke bawah? 

Cer comment di entry bawah dan share entry post ini ya. 
Mana tahu tetiba terpilih dapat hadiah mystery. 
Hari ini baik hati terasa nak memberi hadiah (^^)

Instagram bycikgebu
Yang belum follow jom follow

Yang nak cari daily headband ke hijab ke?? 
Atau preparation raya meh meh cepat borong cepat cepat sebab stok limited. 

Jangan menyesal nanti nak dekat raya baru nak cari cari. Nak bersesak sesak dengan orang ramai dengan bayi atau kanak kanak..kesian kat anak kita itu.

Online sahaja...terus sampai ke pintu rumah atau office anda.
Jimat Minyak Kereta
Jimat Parking Kereta
Jimat Tenaga dan Masa

Baik luangkan masa dengan berbual atau makan bersama atau bermain dengan anak sebab ada yang terlampau busy dengan kerja kerja office atau outstation.

Pada yang berminat nak order
Boleh contact
0196697500
Whatapps / viber / sms / wechat
#bycikgebu

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

Tuesday, 6 May 2014

Xyra Hijab By Nade el luna For Kids

Views
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera
Pada yang beringinan mengajar anak perempuan mengenai hijab. 

Jom lentur buluh dari rebung
Saya ada koleksi terbaru Xyra Hijab dari koleksi Nade El Luna for Kids

Color memang bikin nangis nangis sebab color cantik cantik dan lembut.
Tudung Jenis Syria

Kain Cotton import ok...sangat lembut dan sangat cantiksssss

Harga RM26 sehelai
( Tidak Termasuk postage )

Beli bebanyak dapat harga special (^^)/
SEMPENA Opening Penjualan #xyrahijab

Order ke
0196697500
Whatapps / viber / sms / wechat

Boleh jugak usha usha post gambar di instagram @bycikgebu @bycikgebu @bycikgebu atau cari #bycikgebu

Jom zasss saya tunjuk gambar gambar ya

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial