Sunday, 16 March 2014

Tumit Kaki Rekah Terasa Seperti Kushion dengan Sapuan Herbal Blend Shaklee

Views
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera

Musim musim kemarau
Bukan sahaja kita alami masalah dehidration sebab kekurangan minum air putih
tapi jugak effect pada kulit kita especially kaki

Makin berusia, kekenyalan kulit dah makin hilang
Mula start merekah rekah especially yang jenis kurang minum air putih

Ada yang alami masalah kulit tumit merekah seperti dibawah?


Saya pun kadang kala kena jugak sebab kekurangan minum air.
Kadang kala alpa duk melayan anak dan menjaga rumah tangga.

Jadi salah satu cara saya nak elak tumit saya terus menerus merekah 
saya gunakan Herbal Blend Shaklee.

Dia sejenis lotion dan berbau herbs sedikit tapi jangan risau. Bau dia tak kuat pun dan lama kelamaan akan hilang baunya.

Paling best sebab senang nak resap ke kulit dan BEST BEST LAGI sebab
after pakai. Cuba berdiri atas lantai.
Terasa kaki dan tumit macam CUSHION EMPUK EMPUK gitu

Rasa seronok nak berjalan, berlari
menari nari dengan suami di dalam rumah??
Uiks terRomantik  pulak

Nak tahu lagi apa kebaikanan Herbal Blend?

Testimonial baby pun pakai hihi

Opss lupa pulak nak kongsi Herbal Blend Cream diperbuat dari bahan bahan apa



Selain itu, mana yang ada masalah kulit kering, baby terkena ruam susu, ezcema
boleh jugak mencuba Herbal Blend Cream ini.

Sekarang baru in stock setelah berbulan bulan out of stock

Jangan lupa setiap order dengan saya akan dapat hadiah mystery freegift
dan dijamin service exclusive dengan guidance yang jugak exclusive

Order ke 

asiahazhar@gmail.com 
Subject Email: Herbal Blend Cream

atau

Whatapps / Viber / SMS / WeChat
019-6697500

#asiahwellness
#shakleeindependentdistributor



Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

No comments:

Post a Comment