Friday, 27 December 2013

~ Mengapa Perlu Sertai Shaklee? Bonus Sebagai Ahli Shaklee

Views
Assalamualaikum

Dengan bermodal RM75 / RM85 seumur hidup pendaftaran sebagai Ahli Shaklee
Anda layak mendapat bonus penggiraan seperti dibawah


Nak Tahu lebih Lanjut bagaimana nak jadi ahli,
boleh baca entry di sini

Dan Kelebihan menjadi ahli shaklee,
boleh baca entry di sini

Ada kemusykilan?


UNTUK LEBIH LANJUT

Hubungi untuk konsultasi :


✉ Email: asiahazhar@gmail.com

✆ Call/SMS/WhatsApp: 019-6697500

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

Thursday, 26 December 2013

~ Mengapa Air Kelapa begitu berkhasiat Bagi Ibu Mengandung ~

Views

Photo: KHASIAT AIR KELAPA MUDA BAGI IBU YANG SEDANG HAMIL:

2) MEMBANTU MENGURANGKAN "MORNING SICKNESS"

Antara khasiat air kelapa, mampu mengurangkan rasa mual, pening-pening dan muntah yang biasanya terjadi kepada wanita hamil pada usia awal trimester kandungan.

3) MENCEGAH KEKEJANGAN

Wanita yang sedang mengandung dan kekurangan kalium seringkali mengalami masalah krem kaki. Ibu hamil dinasihatkan mengambil 4.7mg kalium. Dalam setiap 330 mg air kelapa muda, mengandungi 670mg zat kalium. 

AmalaN meminum air kelapa muda semasa hamil akan membantu melengkapkan keperluan zat kalium sekaligus dapat mengelakkan masalah kekejangan/krem pada kaki.

SMILE WITH TREENEA
#Treenea. We share because we care.
www.treenea.com


1) MEMBANTU MENCEGAH SEMBELIT DALAM SISTEM PENCERNAAN

Semasa kehamilan, hormon progestron melambatkan kontraksi otak lambung yang akan menyebabkan gangguan pada proses pencernaan. Air kelapa mampu membersih usus dan sistem pencernaan sekali gus mengelakkan masalah sembelit kepada ibu-ibu hamil. 

Air kelapa juga mengandungi nutrisi dan oksigen yang menyerap ke sel-sel tubuh badan & membantu menurunkan suhu badan tinggi yang biasa berlaku kepada ibu-ibu yang sedang hamil. Ini sekaligus meningkatkan fungsi usus dan sistem pencernaan, sekaligus mengelakkan masalah sembelit yang sering dialami oleh ibu-ibu yang sedang mengandung. 

2) MEMBANTU MENGURANGKAN "MORNING SICKNESS"

Antara khasiat air kelapa, mampu mengurangkan rasa mual, pening-pening dan muntah yang biasanya terjadi kepada wanita hamil pada usia awal trimester kandungan.

3) MENCEGAH KEKEJANGAN

Wanita yang sedang mengandung dan kekurangan kalium seringkali mengalami masalah krem kaki. Ibu hamil dinasihatkan mengambil 4.7mg kalium. Dalam setiap 330 mg air kelapa muda, mengandungi 670mg zat kalium. 

Amalan meminum air kelapa muda semasa hamil akan membantu melengkapkan keperluan zat kalium sekaligus dapat mengelakkan masalah kekejangan/krem pada kaki.

(Credit Treenea Page for the Info)

Jika anda yang diantara anda tidak suke minum air kelapa atau mahu cara paling mudah.
Minyak kelapa dara Treenea kaya dengan zat, nutrien dan jugak vitamins yang diperlukan oleh ibu mengandung. Malah ia amat membantu dalam process bersalin kerana menjadi pelincir. Meluncur senang baby keluar hihihi


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Boleh baca testimonial pengguna di link ini -->http://on.fb.me/18upm0d

Harga Semanjung: RM40.00
Harga Sabah / Sarawak: RM43

Atau jimat lagi dengan pembelian RM150 dan ke atas dapat harga special sah sehingga 31 December 2013
Jom order 

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
3 Cara Untuk Order

1. PM Page di sini -->
✉ http://www.facebook.com/messages/TreeneaSeriKembangan

atau

2. ☎ SMS / WHATAPP / WeChat 019-6697500

atau
3. Add saya di FB Asiah Azhar dan PM saya
✉ http://www.facebook.com/messages/cikpuanac

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

~ Badan Wangi Sentiasa dengan 2 Sudu Tea Harum Malam ~

Views





~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


ITEM READY STOK. TAK PERLU 

TUNGGU BERHARI-HARI 

Ada kemusykilan?


UNTUK LEBIH LANJUT

Hubungi untuk konsultasi & harga istimewa:


✉ Email: asiahazhar@gmail.com

✆ Call/SMS/WhatsApp: 019-6697500

➲ COD Area: Seri Kembangan, Putrajaya, Puncak Jalil, Kinara, Bangi

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

Tuesday, 17 December 2013

Supplement Shaklee Mahal?

Views
Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera
Seringkali saya dapat pertanyaan adakah Supplemen Shaklee mahal?


Cuba fikir....
Mari kita bandingkan harga dengan kuantiti yg ada dalam setiap botol. Rata-rata berjumlah dari minimum 60biji ke atas. Dan yg paling banyak adalah Alfalfa iaitu 700biji sebotol dgn harga kurang dari RM100.

Semuanya bergantung kepada dos yg anda ambil seharian. Setiap produk telah dinyatakan dos pengambilan mengikut standard dos yg ditetapkan.

Belum lagi kalo terskip mkn or lupa.. memang lama la nk abes..hihi tapi jangan risau produk Shaklee expired date lama 2-3 tahun dengan TANPA SILIKA GEL pun tau! Maknanya Shaklee adalah produk yg sgt BERKUALITI dan ORGANIK.



Mana nak dapat produk sebagus ni..bagi saya hanya Shaklee . Anda?
Apa tunggu lagi..

jom cuba shaklee...

              Hubungi saya untuk harga istimewa.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


ITEM READY STOK. TAK PERLU 

TUNGGU BERHARI-HARI 

Ada kemusykilan?


UNTUK LEBIH LANJUT

Hubungi untuk konsultasi:


✉ Email: asiahazhar@gmail.com

✆ Call/SMS/WhatsApp: 019-6697500

➲ COD Area: Subang Jaya, Shah Alam, Seri Kembangan, Putrajaya, Puncak Jalil, Kinara, Bangi



Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

Monday, 16 December 2013

Promosi Belyva YES 2013 RM75 / RM80SS FREE POSTAGE

Views
Assalamualaikum dan Hi
Promosi yang dinanti-nanti kan kepada peminat setia Belyva
Sambil mandi sambil kurus.
Mudah sangat



Dengan promosi Year End Sale 2013
Belyva RM75 / RM80 SS

Free Postage






Jom order dengan saya dengan tambahan service khidmat nasihat kesihatan dan kecantikan. 
Hubungi saya, Asiah
0196697500
Whatapps / viber / sms / wechat


#asiahwellness

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

Friday, 6 December 2013

Start Umur Berapa Tahun Kita Kehilangan Collagen ~ Bagaimana ya nak kekal Awet Muda?

Views
Assalamualaikum dan Selamat Petang

Setiap masa berlalu, kita akan mengalami penuaan tak kira sesaat lepas, tiga jam lalu tapi akan ketara kelihatan apabila umur kita bermula dari 20 tahun dan ke atas. Pada umur seawal 20 tahun, badan kita akan kehilangan collagen di dalam badan. Di mana kita start mengalami penuaan mengikut usia kita. 

Tapi kalau kita perasan, atuk nenek kita kekal nampak awet muda kerana mengamalkan jamu atau memakan ulam-ulaman serta menjaga makan minum.
Berbanding generasi kita, even budak sekolah menengah dah kelihatan wajah lebih matang dari usia. Kerana faktor persekitaran, pemakanan,  minuman dan radikal bebas ~ pencemaran alam.

Bagaimana kita nak tambah collagen di badan kita?
Dengan mengamalkan pengambilan collagen dalam kehidupan harian kita.
Biarpun kita memakan ulam-ulaman seperti atuk nenek kita. Tapi anda pasti ulam-ulaman itu tiada disembur dengan bahan-bahan kimia? Tidak terdedah dengan pencemaran alam seperti udara tercemar, air tercemar.

Collagen pilihan hati, Mierabella Treenea ( 60 biji capsules ) RM75 / RM80 SS

Mari kita tengok ringkasan kelebihan Mierabella


Bahan-bahan di dalam Mierabella 


Jom kita tengok mereka yang telah menggunakan Mierabella Treena sebagai supplement harian mereka dan bagaimana ia telah mengubah mereka sebelum dan selepas.



Credit to Treenea 

Sekarang PROMOSI TREENEA sedang berlangsung,


ambil lah peluang ini untuk JIMAT SERENDAH RM50 

untuk supplement 

kesihatan seisi keluarga. 

Hubungi Saya di



Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

Wednesday, 4 December 2013

Sempena Pembukaan Great Baby Skin Tropica: Arissa Corner

Views

Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera...

Alhamdulillah sejak jadi WAHM, saya semakin seronok dan lebih tenang menjaga anak sambil business online kecil-kecilan.
Setapak demi setapak mencari peluang rezeki untuk anak comel saya, Nik Alya Arissa
Setelah hampir sebulan mengguna produk Great Baby Skin Tropika.

Saya lebih keyakinan mahu menjualnya. Saya jenis suka mencuba dahulu baru senang nak nasihat orang lain bila mereka merujuk masalah mereka pada saya.

Di sini sempena pembukaan on9 shop Great Baby Skin Tropika: Arissa Corner
Saya mengadakan PROMOTION FREE POSTAGE untuk
Baby Herbal Cream.

Saya ada cerita pengalaman penggunaan produk ini pada Arissa --> Click Sini



Baby Herbal Cream dengan kombinasi istimewa Minyak Kelapa Dara dengan ramuan terpilih berfungsi membantu, menyembuh masalah kembung perut bayi (colic), melegakan selesema dan batuk serta merawat pernafasan di sebabkan hidung tersumbat. Baby Herbal Cream ini sesuai juga di gunakan untuk kanak-kanak.

Cara Penggunaan:
Sapu Baby Herbal Cream pada perut serta kedua telapak kaki bayi setiap kali selepas mandi atau bila perlu. Boleh di sapu di dada bayi supaya si manja sentiasa selesa sepanjang hari.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Boleh baca testimonial pengguna di link ini --> http://on.fb.me/1iyTjk8
Harga Semanjung: RM39.90
Harga Sabah / Sarawak: RM42

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
3 Cara Untuk Order

1. PM Page di sini -->

atau
2. ☎ SMS / WHATAPP / WeChat 019-6697500
atau 
3. Add saya di FB Asiah Azhar dan PM saya 



Untuk mengetahui lebih lanjut produk di atas atau produk 

GBST lain, 

boleh klik gambar dibawah





Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial