Saturday, 26 October 2013

Kulit Semakin Cantik Tubuh Semakin Sihat Semasa Tidur Dengan Supplement Yang Betul

Views
Assalamualaikum dan Hi

Hangat di Facebook, twitter, instagram pasal gula naik RM0.34 sen. Malah dengan issue GST yang akan berkuatkuasa 1 April 2014. Membuat ramai gelisah terutama yang kaki shopping tegar --> Seperti saya....Owh no more shopping next year is it??!!! Adakah mampu saya mengawal nafsu shopping saya...we see next year hihihi....

Pendapat saya mengenai Bajet 2014. (Macam ada orang peduli je pendapat awak kan cik puan AC!!!)  Konon-konon "membantu" rakyat dengan mengurangkan intake gula bersamaan kurang pesakit diabetic?? Atau barang-barang keperluan harian yang lain akan meningkat kerana hampir kesemua makanan and minuman perlu gula sebagai salah satu bahan?? 

Bosan kan orang asyik bercerita pasal hal-hal bajet...

Jom saya nak kongsi routine supplement saya sebelum tidur. Saya ada 3 jenis supplement dan 2 jenis lotion yang saya pakai setiap malam tanpa jemu. Mesti orang ingat, tak muak ke hari-hari telan bermacam-macam supplement and kena stick pada jadual routine supplement. Bagi saya, kesedaran mengenai kesihatan saya dan kulit cantik untuk diri saya, suami dan keluarga. Sebab saya perlu sihat, nak jaga suami, anak, rumah dan pada masa sama saya bekerja ofis sambil berbusiness online. Yes, saya akui kepenatan, lesu, tak cukup tidur boleh pengaruhi kesihatan dan kulit saya. Jadi, untuk mengelak saya berbadan tak sihat dan muka badan menunjuk usia lebih tua dari umur sebenar ---> Saya makan supplement vitamins. 

Tapi bukan sebarang vitamins yang saya makan. Hanya 100% bahan semulajadi vitamins sahaja yang saya makan. Kerana vitamins semulajadi tiada pewarna dan yang penting bebas dari kandungan dadah.

Sebelum tidur, saya akan makan dan minum
1. Vitamin E Shaklee --> Seperti gula-gula coklat bentuknya
2. VCOA Softgel Treenea  
3. BB Plus Collagen --> Minuman berperisa seperti RibenaSebelum landing di katil atau before bum bum kan kepala ke bantal, 
1. Herbal Blend Shaklee --> Sapu ke tempat-tempat kulit kering seperti tumit kaki, tangan
2. VCOA Liquid Treenea --> Sapu ke muka untuk lock moist mukaMahu lebih lanjut mengenai setiap produk
Hubungi saya,

Asiah Mohd Azhar (ID 914373)

Email: asiahazhar@gmail.com
CALL / SMS/ Whatsapp/ Viber 019-6697500


Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

No comments:

Post a Comment