Thursday, 12 September 2013

Booster Untuk Bebas Dari Wajah Bermasalah - Jom Bershaklee Set Skincare Basic Supplement

Views
Assalamualaikum and Hi Semua...


Kita sebagai wanita...dari zaman remaja hingga sekarang. Perkara pertama ketika dalam bilik air ke? bilik tidur ke? hatta di shopping complex....yang utama pasti pantang ternampak cermin. Mahu melihat diri ayu ke tak..makeup ok ke tak...tapi paling paling banyak sekali adalah membelek muka...tak kira siang ke malam...tengah meeting ke...tengah drive ke...tengah tunggu makanan order sampai ke meja...pantang ada cermin mesti nak usha-usha muka kan....betul ke tidakkk??

Ada yang selesa memakai makeup tebal-tebal keluar sebab mahu melindungi kulit bermasalah, namun kadang-kala bila rajin sahaja...pasti muka macam anak patung. Bila kawan-kawan, ahli keluarga dan sekeliling tengok muka asal ketika diri itu malas nak bersiap, pasti membuat rasa diri kurang berkeyakinan....

Jangan gelisah...resah...Setiap penyakit, ada ubatnya. Kita perlu berusaha untuk mencari ubat atau supplement yang sesuai dengan diri kita. Dari pengalaman saya yang berjerawat dari sekolah...memula naik dari satu biji beso di hidung pastu melarat ke dagu and dahi....And makin teruk bila masuk university especially dah dahi, dagu and keliling muka yang tertutup dek tudung. Alhamdullilah pipi terselamat dari noda-noda jerawat. Maybe kadang-kadang naik satu..itu pun dalam jarang berbulan-bulan lama. Biasa tersalah makan belacan atau sebab tak cuci muka dari makeup.


Research punya research..semua sekarang maklumat di hujung jari je. Nak tak nak sahaja nak mencari. Ada macam-macam produk di luar sana...dari range murah ke mahal pun ada. 

Mari saya kongsi tips-tips saya sebelum membeli  sesuatu produk...
1. Kandungan di dalam produk itu
2. Sesuai ke tidak kandungan produk itu dengan masalah kita. Ada setengah orang ada alergi pada certain bahan-bahan di dalam produk. Makesure tahu kandungan before membeli
3. Testimonial-testimonial
4. Survey dengan kawan-kawan...bertanyakan pernah dengar produk itu. Daftar dengan KKM tak? Halal ke tidak?
5. Harga...yes harga memain peranan sebab ia akan jadi belanja bulanan kita untuk menjaga kecantikan kulit kita. Perempuan memang sinonim dengan kecantikan...atau obeses mahu kulit licin, gebu and putih

Dalam semua di atas...Saya jatuh hati pada set skincare shaklee sebab
1. Murah!!!! Errkk orang pasti terkejut bila saya cakap murah?? Sebenarnya produk set skincare basic tahan untuk 4 bulan...Jadi harga yang nampak je mahal, sebenarnya murah aje untuk maintenance sebulan. Dont judge it book by it cover yaa hehehe....
2. Bahan-bahan semulajadi yang diguna untuk membuat supplement-supplement ini - Vit B complex, Vit C and Vit E
3. Shaklee sudah bertapak berdekad-dekad and memang terkenal di luar negara hingga ke Malaysia. Tak percaya? Google sendiri...orang-orang oversea memang amalkan shaklee dari dulu lagi..sebab itu kulit diorang bebas jerawattt...kita ingatkan cuaca merah sejuk sebab itu tak naik jerawat. TET!!! salah...dulu masa saya study di UK, jerawat tetap je naik mencacak...so bukan sebab factor cuaca ea kulit meraka licin.
4. Halal. Yesss...ini paling penting. 

Memandangkan Vit C Sustainable is out of stock sejak December 2012!!!! Dah hampir setahun out of stockkkk...Jadi Vit C Chewable menjadi pengganti as Vit C Sustainable. 

Set di bawah harga retail RM240.25 
(Belum masuk postage RM10 / RM20 SS)....
tapi kalau nak best price gila-gila dari saya...nak tahu jadi berapa?? 
RM192 (Belum masuk postage RM10 / RM20 SS) --> JIMAT RM48.25 dari retail price

Pastu tambah lagi penggiraannnn sebab set ini mampu tahan 4 bulan..

1 bulan maintenance = RM192/4bulan
                          = RM48 

Bila sudah beli satu set lengkap..dah boleh start menabung tiap-tiap hari RM1-2 selama 4 bulan untuk membeli stok akan datang 4 bulan kemudian....takde kan rasa terbeban??? Boleh terus continue bershaklee forever....sememang sekali guna shaklee...forever shaklee in your heart...tak percaya??? 

Mari cuba shaklee sekaranggg..Jangan pikio lelama sangattt
Mahu cepat kulit sihat, licin and gebuuu
Hubungi saya untuk dapatkan harga best price gila-gila dari saya!!! and free consultation
Boleh contact saya 
SMS/WA 019-6697500
atau 
email: asiahazhar@gmail.com







Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

No comments:

Post a Comment