Sunday, 29 September 2013

GIVEAWAY CONTEST ~ 5 KETUL SABUN LUMIERE FACE SAVON BY TREENEA

Views
Assalamualaikum and Hi

Sempena anak saya nak masuk 3rd month....
5 Ketul Lumiere Face Savon By Treenea untuk diberi secara PERCUMA

                       Join Giveaway Contest, click here





Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

Friday, 27 September 2013

~ Jom BerLumiere Treenea - Review Lumiere Face Savon Stokis Putrajaya

Views

Assalamualaikum and Hi....

Alhamdulillah..Hari ini tiba stok Lumiere Face Savon Batch 1. Terima kasih pada encik hubby yang pergi ke PWTC awal pagi untuk mengambil stok di booth Treenea. Ada event Karnival Kerjaya BN Youth di Dewan Tun Razak 1. Booth Treenea no A159. Boleh check it out pada yang nak pergi ke sana pada Sabtu and ahad dari pukul 10 pagi hingga 6 petang. Ada lucky drawwww di booth itu...So ramai-ramai serbu.

Pada yang area Putrajaya, Seri Kembangan, Cyberjaya, Puncak Jalil, Bangi, Dengkil, Puchong, Subang, UPM, Sri Serdang dan sekitar. Boleh dapatkan stok secara COD dari saya. Contact terus 019-6697500 via Whatapps/Viber/SMS/Call.

Sebagai Stokis Putrajaya Lumiere Face Savon by Treenea. Saya perlu lah mengguna and kasi review secara personal baru boleh jual kan..kann....

First review, mari check packagingggg.....oh maii leh jatuh hati sebab ada butterfly effectsss...saya dah lah sangat obses dengan butterflyyyy pattern. Tak kira baju printed butterfly, cincin butterfly, dan sebagainya. 

Mari tengok first gambooo..Zasssss
1. Packaging sangat simple and menariksss...Hamikk beso lagi packaging dari tapak tangan
2. Jeng jengg...wahh dibalut dengan butterfly paperrrsss
3. Lasssttt....sabun kaler biru lauttt...tenang je tengok sabun ini. Sebesor tapak tangan. 90g. Sangat padat ok sabun ini.


                                  

Moh...kita tengok pulak kandungan dalam Lumiere by Treenea...
Kandungan utama dihighlightkan...
1. Phospholipids 
2. Rose Hip Oil

Sebelum itu, before ramai bertanya-tanya....
Lumiere ini ada chop KKM and GMP di kotaknya..check out gambo dibawah....Jangan tak perasan pulakk yaaa...So jangan risauuu. Sabun yang kandungan dia diluluskan oleh KKM.
                                   

Mesti tertanya-tanya...amenda dua bahan utama ini kan....
Saya pun merisik-risik khabar dari Encik Google.

1. Phospholipids 

Phospholipids kelapa yang dipercayai dapat membantu meningkatkan proses penyerapan protein kedalam tubuh badan. Bahan aktif ini juga bertindak menghalang kehilangan kollagen daripada kulit dan secara tidak langsung melambatkan proses penuaan.


2. Rose Hip Oil --> Minyak Rose Hip

Rose hip oil adalah Ekstrak dari biji bunga Rosa Mosqueta yang merupakan sejenis bunga mawar yang hanya tumbuh di negara Chili. Minyak Rosehip (Rosehip Oil) adalah perawatan organik bagi merawat punca kulit bermasalah. Ia sangat kaya dengan asid lemak perlu (essential fatty acid) iaitu komponen yang amat penting dalam melindungi dan menyihatkan kulit. Sekiranya kamu berhadapan dengan masalah kulit yang tidak sembuh-sembuh selepas mencuba pelbagai produk, apa kata mencuba rosehip oil sebagai perawatan intensif. Ia selamat, semulajadi dan tiada kesan sampingan.

Antara masalah kulit yang boleh sembuh dengan keajaiban rosehip oil termasuklah:-
  1. parut, termasuk parut akne dan kesan parut lama
  2. ekzema
  3. kesan kulit terbakar, dan kesan kulit terkena selaran matahari (sunburn)
  4. menghidrasi kulit yang kekeringan
  5. membaiki sel kulit yang rosak
  6. mengurangkan kedut
  7. merawat kulit matang dan menua
Haaaa...amik dua-dua bahan yang sangat-sangat superbbbbbb....even dapat pamplet Treenea jugak war-warkan 100% terbukti berkesan Lumiere kerana gabungan dua bahan-bahan ini
                                    

Jadi apa lagiii...Jangan pulak tangguh tangguhhh nak cuba Lumiere awesomeee ini...

1 Ketul RM49
2 Ketul RM90

Kalau 10 ketul, RM320 ---> Jimat berganda-ganda and terus automatik jadi Agent Lumiere under Stokis Putrajaya. Pakat-pakat dengan kawan-kawan untuk beli borong terus...

Kalau nak borong 30 ke atas...ada lagi harga special
Kalau nak borong 80 ke atas....lagi lagi harga kaw-kaw special...

FREE POSTAGE SELURUH NEGARA

CONTACT 019-6697500 UNTUK TEMPAHAH. 
BATCH 1 SEMAKIN SUSUT. CEPAT PANTAS DAPATKAN STOK YA

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

AGENT LUMIERE FACE SAVON BY TREENEA DIPERLUKAN - YOU ARE WANTED!!!!

Views

Assalamualaikum and Hi

Pada yang mahu membuat duit sampingan dengan modal rendah RM320. 
Boleh mendaftar jadi Agent Lumiere Face Savon by Treenea

SEBAB APA PERLU DAFTAR and APA UNTUNG YANG AWAK AKAN DAPAT?

1. RM320 - 10 Ketul Sabun Lumiere. 
2. Harga sabun jatuh RM32 satu ketul. 
3. Harga retail RM49 / RM52 SS. 
4. Keuntungan RM17 / RM20. 
5. Bayangkan dapat jual total 10 ketul 
    a. Semanjung - Untung RM17 x 10 = RM170 atau
    b. Sabah/Sarwak - Untung RM20 x 10 = RM200
6. Tak pasal-pasal dapat banyak duit poket.
7. Lagi banyak beli Sabun Lumiere dari saya...lagi murah harga agent akan diberi.
8. Free postage ke Agent seluruh Malaysia.

Bebaskan diri dari masalah cukup-cukup duit untuk perbelanjaan bulanan. Minyak RON95 sudah naik. Walaupun 20 sen naik tetapi tetap menjejas perbelanjaan bulanan awak.  
Jom buat duit tambahan!!!! Untuk diri, keluarga anda jugak....

Saya doakan anda terbuka hati untuk berniaga kerana apa?? BERNIAGA SALAH SATU REZEKI...KEDUA SERONOK TAW!!! Bila tengok duit sentiasa ada di dalam akaun biarpun tengah bulan....!!! HANYA YANG SERIUS MAHU JOIN :) 

KURANG MODAL? DIALU-ALU MENJADI DROPSHIP SAYA..TAK PERLU MODAL, TAK PERLU PEGANG STOK, PENGHANTARAN SABUN DIRECT DARI SAYA KE CUSTOMER. SYARAT TIDAK BOLEH HANTAR KE ALAMAT SENDIRI SAHAJA. 

APA LAGI CONTACT SAYA, 
019-6697500 
atau 
email ke asiahazhar@gmail.com
MAKLUMAT: NAMA, NO IC, TEMPAT TINGGAL, NO HP harus diberi untuk tujuan pendaftaran.




Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

Wednesday, 25 September 2013

Jom Gebu Anak dengan Susu Ibu - Boost Susu Ibu Dengan Set Shaklee Menyusu

Views



Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

Monday, 23 September 2013

PROMOSI SEPTEMBER ESP DAN VITAMIN SHAKLEE BY SHAKLEE SET TRIAL SHOPPE

Views





Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

Friday, 20 September 2013

Mari Pecahkan Lemak Dalam Masa 15 saat Dengan Lecithin Shaklee ~ Jom Jenguk Demo Lecithin Shaklee

Views
Assalamualaikum and Hi...

Produk paling laris....larisssss dalam stok in hand saya sejak saya join biz Shaklee. Lecithin atau saya lebih prefer panggil bull dozer lemak. Sebab mampu menolak atau mencairkan lemak-lemak dalam masa 15 SAAT


Mari jenguk Demo Lecithin di dalam gambar-gambar di bawah...


13 Khasiat & kebaikan Lecithin yang anda perlu tahu:
  1. Lecithin bertindak sebagai pelarut utk kolesterol, triglycerides dan lemak-lemak yang lain. Sebab tu ia membantu mencegah penyakit-penyakit seperti high blood pressure, stroke, heart disease, arteri yg mengeras. Malah sesetengah pakar mengesyorkan pengambilan up to 6000 - 7000mg sehari jika berhadapan dgn masalah kesihatan yang sebegini.
  2. Kenapa org yang nak kurus suke Lecithin? Sebab ia bertindak mengemulsikan lemak (memecahkan lemak). Tahukah anda? Lecithin mampu membakar lemak lebih cepat jika disertakan dengan senaman yang bersesuaian. Pengambilan Lecithin 4000mg sehari pasti membuahkan hasil yang diidamkan.
  3. Lecithin memainkan peranan utama dalam penyerapan zat-zat penting dari saluran darah ke dalam sel2 badan tanpa Lecithin yang mencukupi, membran sel akan mengeras dan seterusnya menyukarkan proses penyerapan. Banyak faktor seperti bahan-banyak kimia dari persekitaran yg tercemar,bahan2 metal, dadah, food additives, pesticides, etc .. semuanya menyebabkan membran sel mengeras yang mana pastinya menyukarkan proses penyerapan zat2. Jadi dengan menambahkan pengambilan Lecithin sebagai pemakanan tambahan harian, pasti ianya keputusan yg bijak.
  4. Lecithin membantu mengurangkan atau mencegah penyakit berkaitan hati.
  5. Lecithin merupakan sebahagian dari unsur yang mengelilingi fiber saraf.Tanpanya,fungsi saraf ni kurang efisien. Sebab tu mereka2 yang menderita akibat multiple sclerosis, fibromyalgia, tekanan, PMS, dapat merasakan kesan yang positif apabila mengambil Lecithin.
  6. Lecithin membantu sistem imunisasi dengan membalut sel darah merah kita dan seterusnya memberi perlindungan dari serangan virus,germs,bakteria. Di samping itu, struktur Lecithin itu sendiri melindungi sel dari teroksida.
  7. Lecithin juga dikenali sebagai makanan otak dan saraf. Ia membantu sel otak berkembang, penting dalam transmisi saraf impuls dalam otak dan memainkan peranan dalam neuro transmitter (berkaitan short term memory). Lecithin dipercayai mampu mengurangkan atau mencegah senility (nyanyuk) atau Alzheimer’s disease. Malah sesetengah pakar menyarankan pengambilan 7000mg sehari utk memulihkan sistem ingatan.
  8. Lecithin juga dikatakan sumber hormon neurotransmitter di mana ia menggalakkan proses tidur. Kekurangan hormon ini dikatakan punca insomnia.
  9. Lecithin adalah asid lemak perlu yang penting dalam penjagaan paru2kerana kebolehannya mencairkan mukus dan mencegah iritasi. Dan sebab itulah ianya berguna bagi2 mereka2 yg ada alergi,hay fever, asma, bronkitis dan emphysema.
  10. Lecithin bertindak sebagai pelincir bagi sendi2 (joint) dan membantu dalam penjagaan tisu buah pinggang & sistem penghadaman.
  11. Lecithin adalah zat utk kecantikan .. ianya perlu dalam menghasilkan rambut yg sihat, cantik berkilat, kulit yang lembut gebu dan juga dalam mencegah eczema.
  12. Lecithin diperlukan dalam penghasilan pelbagai hormon seperti epinephrine. Sebab tu ianya amat berguna dalam mengurangkan atau mencegah PMS dan gejala2 menopause.
  13. Lecithin bersama unsur2 lain digunakan utk membuat BILE .. BILE ni fungsinya ialah mencairkan lemak.Pengemulsian ini memudahkan penyerapan zat2 seperti vitamin A,D,E dan K ke dlm badan.
Hubungi saya,


Asiah Mohd Azhar (ID 914373)
Email: asiahazhar@gmail.com
CALL / SMS/ Whatsapp 019-6697500
PM ke ✉ FB Page Shaklee Trial Sets Shoppe

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

Great News! Sustained Release Vita C Plus End of OCT 2013 PREORDER IS OPEN NOW

Views
RM0.00 Shaklee: Great News! Sustained Release Vita C Plus 


will be available 4 sales end of OCT 13. We'll inform you 


when stock is ready 4 sales. 




Vitamin C Shaklee is back uolsss ♥♥

Serius Buyer Only 

RM80 Semanjung

RM90 Sabah/Sarawak


Untuk Pre- Order Sila Klik: 


✉ http://www.facebook.com/
messages/ShakleeTrialSetsShoppe

☎ SMS/WHATAPP 019-6697500

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

Thursday, 19 September 2013

LUMIERE FACE SAVON by TREENEA - OPEN FOR PRE-ORDER

Views
LUMIERE FACE SAVON by TREENEA, dirumus khas oleh pakar dengan menggunakan formula teknologi terbaru untuk menghasilkan kulit yang cantik sehalus bayi. Ia diadun bersama 8 bahan aktif utama untuk mendapatkan hasil yang berkesan tanpa kesan sampingan.


FORMULASI 8 DALAM 1 (KESAN AWAL DALAM 3 HARI!!!)

Merupakan Bar Soap Yang TERBUKTI 300% BERKESAN Kepada Kulit Yang Bermasalah Seperti:
✔ KULIT BERMINYAK
✔ JERAWAT
✔ TONA TIDAK SEKATA
✔ KULIT KUSAM & TIDAK BERMAYA
✔ KULIT SENSITIF
✔ PIGMENTASI
✔ KEDUTAN PADA KULIT

Kesan Awal Penggunaan: 
✔ TIADA LAGI KULIT BERMINYAK
✔ TIADA LAGI JERAWAT
✔ KULIT LEBIH CERAH & BERSERI
✔ KULIT LEBIH TEGANG & LICIN
✔ KEKAL SEGAR & BERTENAGA SEPANJANG HARI

Ia Mengandungi Bahan-bahan berkualiti tinggi yang unik dan dirumuskan bagi memastikan kulit lembut, sihat & anjal. Sesuai untuk digunakan bagi semua jenis kulit!

ANTARA SALAH SATU BAHAN DI DALAM LUMIERE FACE SAVON ADALAH MADU. 

Madu mempunyai sifat penyembuh alami yang terdiri dari enzim, antioksidan, dan anti bakteria yang boleh membantu membersihkan kulit. 

Selain itu, madu merupakan pelembab semulajadi yang sangat bagus. Madu juga dapat mengurangkan kelebihan minyak pada kulit. 


Photo: AKAN MENGGEGARKAN PASARAN PADA 26 SEPTEMBER 2013!

LUMIERE FACE SAVON by TREENEA, dirumus khas oleh pakar dengan menggunakan formula teknologi terbaru untuk menghasilkan kulit yang cantik sehalus bayi. Ia diadun bersama 8 bahan aktif utama untuk mendapatkan hasil yang berkesan tanpa kesan sampingan.

ANTARA SALAH SATU BAHAN DI DALAM LUMIERE FACE SAVON ADALAH MADU. 

Madu mempunyai sifat penyembuh alami yang terdiri dari enzim, antioksidan, dan anti bakteria yang boleh membantu membersihkan kulit. 

Selain itu, madu merupakan pelembab semulajadi yang sangat bagus. Madu juga dapat mengurangkan kelebihan minyak pada kulit. 

JANGAN LUPA SERTAI "LIKE, SHARE & WIN" untuk menjadi 5 pemenang bertuah setiap minggu! klik link untuk SERTAI sekarang di sini -------> http://on.fb.me/18xQQkK

Untuk Maklumat Lanjut Sila Layari www.treenea.com


Kandungan Phospholipids (membentuk lapisan perlindungan yang mengelakkan sejatan air, mengelakkan ancaman bahan asing dan mempunyai kesan penyelarasan haba dan anti-oksida, hasilnya kulit lebih berseri, anjal dan kelihatan lebih muda) & Rose Hip Oil (memperbaiki kulit - lekuk dan parut berkurangan, hilangkan jeragat)






HARGA RETAIL SEMANJUNG MALAYSIA

1 BUKU 90g - RM49

2 BUKU (90g x 2) - RM90 --> Jimat RM8


HARGA RETAIL SABAH SARAWAK

1 BUKU 90g - RM52

2 BUKU (90g x 2) - RM95--> Jimat RM9

Kalau Nak Lagi Jimat-Jimat, 

pembelian borong serendah RM330

automatically akan jadi Agent Lumiere

Hubungi saya Asiah 

SMS/WA 019-6697500

Email: asiahazhar@gmail.com 
dengan 
Subject Email: Agent Lumiere / Beli Sabun Lumiere

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

Wednesday, 18 September 2013

Saya Mahu Bertenaga, Susu Banyak dan Luka Cepat Baik - Set Basic Pantang Shaklee RM100 / RM110 SS

Views
Assalamualaikum and Hi...

Pada ibu-ibu yang sedang mengandung and sudah masuk trimester ketiga, pasti mencari-cari set pantang paling murah tapi mampu memberi anda rasa

1. Bertenaga semasa pantang. Dua minggu pertama adalah minggu yang amat-amat kritikal sebab penyesuaian badan yang lemah dan pada masa sama kena jaga anak kecil. Tak kira sudah banyak kali bersalin atau pertama kali bersalin.

2. Luka cepat baik. Bila luka cepat baik...pasti anda bertenaga. Emosi lebih stabil and rasa segar bugar mahu jaga anak tanpa rasa leceh menunggu berminggu-minggu mahu luka cepat baik. 

3. Hasil susu banyak untuk bayi. Ini penting, jika tidak. Anak asyik menangis and awak jugak rasa letih sebab susu yang dihasilkan sedikit and tak mampu menampung keperluannya. Bayi baru lahir akan sentiasa mahu disusui setiap setengah jam. Pada ibu-ibu berkerjaya, masa dalam pantang boleh start buat stok sebab supply susu lebih tinggi dari demand kerana bayi baru lahir demand rendah dari supply. 

4. Vitamin semulajadi. Tiada unsur herba lagi-lagi bila bayi kena kuning / jaundice. Herba  / Jamu tidak sesuai dimakan oleh ibu-ibu dalam pantang sebab PANAS dan bayi jaundice perlu sentiasa disusukan. Untuk mengelakkan ibu dalam pantang lemah and rasa letih kerana sentiasa perlu susukan anak. Apa kata cuba Shaklee. 

Jom jenguk apa yang ada dalam Pakej 
Set Basic Pantang Shaklee RM100 / RM110 SS
40 biji Vitamin B Complex
40 biji Vitalea
40 biji Vitamin C Chewable
40 biji Zinc

Kenapa saya sendiri pilih Set Basic Pantang untuk dalaman saya?

Dari pengalaman saya memakan set ini, saya rasa lebih bertenaga and mampu mengawal emosi even ini pengalaman pertama saya menimang cahaya mata. Yes, saya akui 2 minggu pertama amat mencabar sekali tapi terima kasih pada multivitamins dalam set basic pantang shaklee...saya mampu harungi 44 hari saya dengan berjaya. Tidak lupa jugak, mandian herba untuk luaran (Saya recommend pakai  Set Tanamera tapi saya beli looses bukan the whole set) dan bertungku ---> Terima kasih pada mak mentua and ayah mentua sediakan mandian herba original (They made the herba bath from scratch) hihihi... Manakala bengkung saya ada dua jenis. Satu saya pakai yang lilit traditional and satu lagi saya beli bengkung modern. And yes, Alhamdulillah susu saya memang melimpah ruah untuk anak saya. Jadi saya pump sentiasa bila dia tidur. Jadi bila saya nak mandi atau buat kerja lain. Ahli family yang lain boleh tolong beri susu pada anak saya. Saya simpan stok susu yang chill dalam fridge, senang dipanaskan dan saya pulak takde kelam kabut nak kena mandi terkejar-kejar. Kena jaga diri jugak untuk suami kan. Masa dalam pantang kena betul pantang and ensure body shape kembali pada asal. Pigment-pigment gelap sebab hormon masa mengandung dapat disental-sental, jadi kadang-kala kena mandi lelama tapi bayi tak izinkan kerana mahu menyusu. 


Shhhh nak tahu rahsia perut kempis saya tak? WAJIB PAKAI BENGKUNG ( Yang ini memang MIL selalu pesan after mandi, before makan, before tidur ) Jadi jangan malas-malas ya. Sebab renyah nak pakai bengkung traditional, saya mula membeli lagi satu jenis bengkung iaitu bengkung modern sekali gel sireh. Gabungan kedua-dua ini..sangat mantapss and senanggg...Tapi makesure 2 minggu pertama pakai bengkung traditional punya dahulu sebab rahim terlalu kembang. Lebih elok pakai bengkung tradtional dahulu.


Memandangkan saya jenis kuat berjalan. Untuk mengelak dari baby saya menangis-menangis sementara saya cari nursing room. Untuk safety, saya beli nursing cover yang kemas berzip seperti di bawah. Senang lepas guna, lipat-lipat and zip. Terus simpan dalam handbeg. Nursing cover ini saya beli di Qaseh Bonda Memang pantas service dia. Recommended. Even nak dekat hari raya, saya dapat surat berisi sampul duit raya jenama Qaseh Bonda.



Sekarang ini, orang melihat saya seperti bukan orang lepas bersalin even anak baru 2 bulan++. Masuk kerja, kawan-kawan kerja terkejut and even customer-customer atau agents saya pun terkejut melihat saya. 

Selain set basic pantang shaklee, awak semua boleh kurus sambil menyusu anak tanpa pantang makan. Nak tahu lebih lanjut?? Hubungi saya secepat mungkin, mungkin awak boleh cepat kurus seperti anak dara before masuk kerja semula atau pasang badan sebelum ketibaan 100 pantang dengan suami :)



Senarai kedai yang saya membeli-belah on9
Set Tanamera secara loose --> FB Page: Postnatal Care Set Bersalin Tanamera
Set Nonaroguy secara loose --> Web Page: NR2U
Bengkung Modern --> Web Page: BengkungModen.com
Nursing Cover --> FB Page: Qaseh Bonda


Pada yang mahu membeli Shaklee Set Pantang atau mana-mana set lain
boleh hubungi saya
SMS/ WA 019-6697500
atau
Email: asiahazhar@gmail.com





Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

Mahu Kulit Lebih Muda dari Usia - Jom Cuba Booster Collagen BB PLUS 20 Sachets RM180 Termasuk Postage

Views
Assalamualaikum and Hi...

Rasa kulit kusam, parut sana sini, liang roma terbuka sana sini, kedut di bawah mata, kulit gelap di tempat-tempat tersembunyi. Dah cuba macam-macam produk tapi still tak berhasil atau jenis tidak berdisplin untuk makan bermacam-macam supplement. Tekak rasa tidak mampu nak terima bermacam-macam supplement...perisa supplement tidak kena dengan tekak anda.

Di sini..saya perkenalkan BBplus Collagen. Berperisa seperti Ribena...sangat sedap untuk minum. Saya rasa ramai diluar sana suka minum Ribena kerana kesedapan airnya lagi-lagi bila minum dengan ais. 

Jadi saya rasa tiada masalah untuk sesiapa nak cuba BBplus Collagen berperisa blackcurrant ini. 
Kenapa kita perlu BBplus Collagen?
Sebab badan kita semakin hari semakin turun tahap kandungan collagen di dalam diri kita. Jadi untuk kita top up balik collagen yang semakin hilang kerana penuaan. Mari kita jenguk..BBplus diperbuat daripada bahan-bahan apa. BBplus dihasilkan daripada 5,000mg Kolagen ikan terhidrolisis untuk memberikan penyerapan yang baik. Kofaktor seperti ekstrak biji anggur dan Vitamin C ditambah untuk melindungi rantaian kolagen.

Pengalaman saya sendiri yang sudah makan?? Sangat-sangat awesomeeee!!!!! Masalah pigment-pigment gelap hormon masa mengandung sudah hampir hilangg...tinggal sedikit lagi mahu ke kulit asal muehehehhe....Yes saya breastfeeding anak and it not an issue at all to consume it. Tiap-tiap malam minum before tidur. And guest what...saya baru makan satu kotak BBplus sahaja...Betapa hebatnyaaa BBplus collagen ini. Jangan lengah-lengah...dapatkan sekarang dari saya

Mari usha-usha gambar-gambar BBplus secara rumusan ehehehe...Saya ini malas mahu tulis bebanyak..macam le korang nak baca tulisan panjang-panjang..kang mengantuksss ZzzzZzzzz baca celoteh saya hehehehe....Zasssss gambar-gambar di bawah...







Cara penyediaan BB Plus ini sangat mudah, campurkan 1 paket BB Plus ke dalam 150 ml air. Elakkan daripada menggunakan air panas. Kacau dan sedia diminum. Pengambilan terbaik adalah sebelum makan atau sebelum tidur.

Harga 1 Kotak RM 180 (20 sachet)
1 sachet --> RM9
Kos Postage Free...

Satu sachet BB Plus mengandungi ramuan yang terdiri daripada Kolagen Ikan Terhidrolisis, Ekstrak Biji Anggur, Vitamin C, Inulin, Serbuk Jus Blackcurrant, Serbuk Jus Roselle, Serat Epal, Isomaltulos dan Sukralos.

Pada yang mahu cuba BBplus selama seminggu (7 Hari) sangat-sangat digalakkan...Anda boleh nampak kesan antara 3 hingga 7 hari...
Saya sediakan pakej Cabaran 7 Hari RM80 sekali postage


Testimonial BB Plus

Berminat untuk mencuba BBplus Collagen?
Contact Asiah 
SMS/WA: 019-6697500 
atau 
Email: asiahazhar@gmail.com
Pastikan mentioned nak beli fullset atau Pakej 7 days

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

Pendaftaran Agent-Agent Dibuka Untuk Sabun Lumiere Face Savon Treenea

Views

Assalamualaikum and Hi....


Selalu tiada duit bila tengah bulan. Duit cukup-cukup untuk menampung perbelanjaan bulanan. Kalau rasa mahu upgrade pendapatan, mahu rasa duit saku berlebihan and tidak rasa kering kontang semasa tengah bulan. Keuntungan menarik untuk anda semuaaa...kalau perform akan dapat komisen dari saya on top dari keuntungan dari sabun-sabun yang dijual.





Boleh join menjadi agent Lumiere Face SavonLumiere Face Savon

Merupakan Bar Soap Yang TERBUKTI 300% BERKESAN Kepada Kulit Yang Bermasalah Seperti:
✔ KULIT BERMINYAK
✔ JERAWAT
✔ TONA TIDAK SEKATA
✔ KULIT KUSAM & TIDAK BERMAYA
✔ KULIT SENSITIF
✔ PIGMENTASI
✔ KEDUTAN PADA KULIT

Kesan Awal Penggunaan: 
✔ TIADA LAGI KULIT BERMINYAK
✔ TIADA LAGI JERAWAT
✔ KULIT LEBIH CERAH & BERSERI
✔ KULIT LEBIH TEGANG & LICIN
✔ KEKAL SEGAR & BERTENAGA SEPANJANG HARI

Ia Mengandungi Bahan-bahan berkualiti tinggi yang unik dan dirumuskan bagi memastikan kulit lembut, sihat & anjal. Sesuai untuk digunakan bagi semua jenis kulit!


Kandungan Phospholipids (membentuk lapisan perlindungan yang mengelakkan sejatan air, mengelakkan ancaman bahan asing dan mempunyai kesan penyelarasan haba dan anti-oksida, hasilnya kulit lebih berseri, anjal dan kelihatan lebih muda) & Rose Hip Oil (memperbaiki kulit - lekuk dan parut berkurangan, hilangkan jeragat)




Pada yang serius mahu menjadi agent, serendah RM320 sahaja pendaftaran...

Hubungi Asiah Azhar
SMS/ WA 019-6697500 
atau 
email ke asiahazhar@gmail.com dengan subject email: PENDAFTARAN AGENT LUMIERE FACE SAVON

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

Monday, 16 September 2013

Treenea LUMIERE FACE SAVON- Share and Win

Views
PRODUK TERBARU BERKUALITI TINGGI!
LUMIERE FACE SAVON by treenea
(LIKE & SHARE)
*Jadilah 5 pemenang bertuah SETIAP MINGGU mendapat Produk Terbaru Keluaran TREENEA SDN. BHD. dengan hanya:
LIKE & SHARE & KOMEN "SAYA NAK" sebanyak mungkin!
Click here to join the contest
*Tarikh Pelancaran 26hb September 2013*
LUMIERE FACE SAVON
Merupakan Bar Soap Yang TERBUKTI 300% BERKESAN Kepada Kulit Yang Bermasalah Seperti:
✔ KULIT BERMINYAK
✔ JERAWAT
✔ TONA TIDAK SEKATA
✔ KULIT KUSAM & TIDAK BERMAYA
✔ KULIT SENSITIF
✔ PIGMENTASI
✔ KEDUTAN PADA KULIT
Kesan Awal Penggunaan:
✔ TIADA LAGI KULIT BERMINYAK
✔ TIADA LAGI JERAWAT
✔ KULIT LEBIH CERAH & BERSERI
✔ KULIT LEBIH TEGANG & LICIN
✔ KEKAL SEGAR & BERTENAGA SEPANJANG HARI
Ia Mengandungi Bahan-bahan berkualiti tinggi yang unik dan dirumuskan bagi memastikan kulit lembut, sihat & anjal. Sesuai untuk digunakan bagi semua jenis kulit!
*Pra Pendaftaran Stokis dibuka sekarang! Tempat adalah TERHAD! Hubungi +60172342400 untuk sebarang pertanyaan.
*Sistem Pemasaran yang Menarik & Bonus Bulanan Lumayan Menanti Anda!
Layari www.treenea.com @ www.facebook.com/treenea @ +60172342400 untuk info lanjut.
Untuk ready stok treenea vcoa softgels, liquid and mirebella boleh contact 0196697500 via sms atau whatapps

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

Sunday, 15 September 2013

Weekend merlimau Melaka - Wedding and review ootd maxi dress by edz

Views

Assalamualaikum and hi...

Hujung minggu yang panjang dipenuhi dengan menghadiri kenduri kawin rakan sekerja. First time sampai di Merlimau Melaka...

Memandangkan sekarang breastfeeding anak. Sehabis boleh mencari pakaian yang sesuai untuk breastfeeding tp still verstile. Selepas bersalin and breastfeeding bukan alasan untuk tidak bergaya. Jadi as usual buat research mencari2 baju yg sesuai...Alhamdulillah terjumpa di edz eight design boutique sebab breastfeeding friendly maxi dress. Berkenan pada maxi dress leopard printed navy blue. Order and terus bayar. Sampai sampai memang fall in love terus dengan maxi dress ini.  Sebab first hidden zip breastfeeding, kain memang sedap pakai, kain flowing...and paling best..senang nak iron and tak cepat renyuk. Full gambar via edz website. Click sini

Boleh jenguk2 blog edz malaysia

Mari enjoy gambo-gambo semasa kenduri....and it was great to see all of you guysss...

And for nami and wife. Selamat pengantin baru. Semoga kekal hingga ke Jannah.

Order untuk treenea and shaklee sentiasa terbuka...

Contact 0196697500 atau email ke asiahazhar@gmail.com


Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

Friday, 13 September 2013

Vitamin Cinta Shaklee - Vitamin E Complex Shaklee

Views
Assalamualaikum and hi...

Lagi beberapa hari kita akan bakal sambut Hari Malaysia, 16th September 2013. Alhamdulillah cuti weekend yang panjang minggu ini. Ada yang mengambil kesempatan pulang ke kampung, menghadiri majlis perkahwinan atau bercuti-cuti bersama keluarga.

Sebut pasal perkahwinan....tak kira yang belum kawin ke sudah kawin...lelaki ke perempuan. Pasti mahu prepare diri untuk mempunyai kulit wajah berseri-seri dan untuk 'bercinta' lebih baik dengan pasangan. Di sini saya syorkan vitamin E complex Shaklee...atau lebih dikenali sebagai vitamin cinta. Bukan sahaja bagus untuk kulit wajah, parut-parut di keseluruhan badan tapi jugak bagus untuk tenaga dalaman untuk lelaki dan perempuan.

Jom kita senarai kenapa Vitamin E Complex Shaklee begitu popular and paling high demand?

1. Bertindak sebagai anti penuaan dan anti oksida

2. Melindungi dan mencegah kerosakan sel, menghaluskan dan mencerahkan kulit

3. Mempercepatkan proses pemulihan kulit,bagus untuk mereka yang mempunyai kulit kering

4. Berupaya mengawal kandungan minyak dalam kulit

5.Berupaya mengurangkan kesan jeragat yang ada pada kulit serta menghilangkan parut-parut

6.Awet muda

7. Dikatakan sex food - kene makan baru tahu kesan dia.. hehe(Ubat kuat untuk lelaki dan perempuan...dua-dua jantina boleh makan...Jimat boleh berkongsi suami isteri )


Vitamin E Shaklee Complex 
Hanya sebiji bersamaan dengan bahan-bahan kandungan diatas...
Jimat sehari sebiji sahaja diperlukan oleh tubuh badan

Mahu harga special tak???

Untuk 120 biji sebotol  ---> Retail price RM159 sekali postage

Tapi dengan pembelian dari saya...
hanya RM129 sekali postage..
JIMAT RM30!!!!
BERBALOI-BALOI...
Ada lagi...120 biji tahan untuk 4 bulan lamanya
Hanya RM32.25 sebulan maintainance-->Syok murahh kan!!!


Mari Order dengan hubungi saya
Asiah 
SID: 914373
SMS/WA ke 019-6697500
atau 
email ke asiahazhar@gmail.com
 Setiap pembelian akan dapat consultation free

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial