Friday, 7 June 2013

June 2013 Product Promotion - Meal Shakes

Views

June 2013 Product Promotion - Meal Shakes


✖ Anak anda sering sembelit?
✖ Anak anda picky eater/kurang selera makan? 
✖ Anak anda sering sakit/batuk/selsema?
✖ Anda terlalu kurus?

✔ TESTIMONI ANAK SERING SEMBELIT:
Pn Husni - masalah anaknya sembelit (customer Ira):
"Salam kak ira,
Ingat tak cerita sy pasal Akif yang sembelit?
Lepas diintroduce meal shake,sy sgt2 nk try tuk Akif.since dalam tu ade fiber, jd boleh tlg melawaskan perut budak kecik ni.jd sy pon try,alhamdulillah,smggu lepas cuba,dh nmpak beza dia.tiap2 hr buang air besar.n bowel movement pon smooth je,perut dh x buncit (hehe,kl buncit pon sbb minum air byk). N 7oz tu mcm xckup je,sbb die suka dgn rasa vanilla meal shake tu
Sy pulak,dulu nk minum susu punye lah susah.bila tmbah meal shake,segelas tu senafas je boleh minu (hehe..exegerate).sedaap!thanks,nnti nk beli,buat bekal puasa.."


✔ TESTIMONI ANAK PICKY EATER/KURANG SELERA MAKAN:
Pn Ayu (Customer Lia) - masalah anaknye tak selera mkn
"AlhamduLILLAH, lepas 3 hari try Shaklee Mealshake,Alif dah mula menampakkan perubahan..dia dah mula mintak makan..dan makan pun takde ler tunjuk 5 jari dia tu dah..makan abes sampai dia betul2 kenyang..and takde dah makan benda2 merapu tu..dan dia mula nampak aktif, ceria dan sihat.."


✔ TESTIMONI ANAK SERING BATUK/SAKIT/SELSEMA:
Pn Lia -masalah anaknye asma dan kurang selera mkn:
"Saya teruskan bagi Mealshake, masuk hari ke-3 Irfan dah tak demam and batuk2 asthma dia terus hilang. Irfan kembali aktif (actually aktif lagi dr biasa..hehe..) dan makan pun nak sahaja. If not, kalau dulu kena asthma attack, dah baik pun taknak makan, minum susu je. Risau Ummi tau.."


Dapatkan Meal Shakes bersama-sama SET KESIHATAN KANAK-KANAK SHAKLEE yang lain:

✔ TESTIMONI KURANG BERAT BADAN/TERLALU KURUS:
Puan Norieza Asmaddin:
“Salam,jan…
i got a good news
slps minum mealshake almost 2 weeks ni,berat bdn za dh naik 2 kg,tau
suka sgt..tq so much sbb suggest za amik mealshake ni
mealshake tu dh nk abis…tp nnt za order lps za blk o/statn nnt,k..
may b za nk order vita lea sekali
tp apa2 pn za infrm jan blk”


Dapatkan Meal Shakes bersama-sama SET TAMBAH BERAT BADAN SHAKLEE yang lain:

☛☛☛ KENAPA SHAKLEE MEAL SHAKES? ☚☚☚

Meal Shakes merupakan makanan segera yang rendah lemak dan indeks glisemik (GI) rendah. Rasanya juga enak serta boleh dibancuh dengan mana-mana hidangan atau snek lain. Ia mengandungi 19 vitamin utama dan mineral tambahan dan jika dihidang seperti yang disarankan ia kaya dengan sumber kalsium dan protein yang amat diperlukan oleh kanak-kanak untuk membesar, kuat dan sihat.

Hidangan yang lazat, berkhasiat serta mudah disediakan yang pasti digemari oleh seisi keluarga:
• Sarapan segera yang berkhasiat
• Lazat, sarapan segera yang mampu dibeli
• Hidangan segera untuk para atlet
• Kudapan menarik pada bila-bila masa
• Hidangan yang ideal, rendah kolestrol, lemak dan sodium

Meal Shakes merupakan sumber protein dengan vitamin dan mineral tambahan. Ia menyediakan jumlah yang seimbang bagi setiap sembilan asid amino yang diperlukan oleh tubuh untuk tumbesaran dan perlindungan yang baik. Dan lagi, Meal Shakes mengandungi semua asid amino asli yang terdapat di dalam protein termasuk yang asid amino perlu dan juga tidak perlu.

Jom dapatkan Meal Shakes pada harga lebih jimat dari biasa!!!

Berminat? Hubungi untuk konsultasi & harga istimewa:
PM: http://www.facebook.com/messages/ShakleeTrialSetsShoppe
Blog: http://confessionofmizzac.blogspot.com/
Email: asiahazhar@gmail.com
Call/SMS/WhatsApp: 019-6697500
COD Area: Seri Kembangan, Cyberjaya, Putrajaya, Puchong, Puncak Jalil, Serdang, Subang Jaya, Shah Alam

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

No comments:

Post a Comment