Sunday, 23 June 2013

CLEARANCE SALES AC SECRET BEAUTY BOUTIQUE - ALL ORIGINAL PRODUCTS FELLINA ALASKA CATALYST

Views
Contact SMS/Whatapps/ Call 

019-6697500 Asiah

Sales selagi stok ada...

Cepat-cepat grab barang-barang ini...

Kalau nak offer best price to me also cannn!!!!


TINGGAL DUA SET TOTAL CARE
1 TOTAL CARE SAHAJA RM94 TERMASUK POSTAGE
1 TOTAL CARE + 1 ALASKA GOLD BAR + 1 FREE ALASKA MIRACLE SPRAY RM160 TERMASUK POSTAGE
1 ALASKA MIRACLE SPRAY RM40 TERMASUK POSTAGE
1 ALASKA GOLD BAR + 1 ALASKA MIRACEL SPRAY RM110 TERMASUK POSTAGE




TINGGAL DUA KOTAK SAHAJA
1 KOTAK RM59.90 SEKALI POSTAGE
2 KOTAK RM110 SEKALI POSTAGE (JIMAT RM10)


FELLINA INCHLOSS (HANYA TINGGAL 4 BOTOL SAHAJA)
1 BOTOL RM60 SEKALI POSTAGE
2 BOTOL RM110 SEKALI POSTAGE


ALASKA COLLAGEN MARINE (TINGGAL 3 KOTAK SAHAJA)
1 KOTAK RM25 SEKALI POSTAGE
2 KOTAK RM45 SEKALI POSTAGE
3 KOTAK RM65 SEKALI POSTAGE


ALASKA CLEANSING REMOVER MAKEUP (HANYA TINGGAL 6 BOTOL SAHAJA)
1 BOTOL RM15 SEKALI POSTAGE




Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

JOM SHAKE SHAKE WTIH SHAKLEE SHAKER - HANYA RM10 SAHAJA WHILE STOK ADA

Views

Shaklee Shaker For SALE....Mari Mari pada customer yang 


mahu Shaklee Shakerrr...hanya RM10. Kasi semangat untuk 


shake-shake dengan ESP atau CINCH atau MEALSHAKE


Place your order 

sekali dengan Shaklee Set Supplement pilihan anda...

Jimat Postage...





Minggu promo...promo sekaranggg...ayuhhh buat 


tempahan 


before pukul 5 petang 29hb May 2013




Contact terus 

019-6697500

atau 

email ke asiahazhar@gmail.com



Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

Wednesday, 19 June 2013

JOM PILIH SET BREASTFEEDING SHAKLEE MENGIKUT BAJET ANDA

Views
Set Breastfeeding Shaklee  




Boleh pilih yang mana kena dengan bajet anda
Harga Masih Boleh Dirundingggg...

1. SET B ( Basic ) ===> RM233.25 (HARGA ASAL) 
Kos penghantaran SM = RM10
Kos penghantaran SS = RM20
Set ini mengandungi:
      ✔ Vitalea (tahan 4 bulan)
      ✔ Vitamin C (tahan 3 bulan)
     ✔ Vitamin B Complex (tahan 4 bulan)
     ✔ Alfalfa (tahan 3-4 bulan)

2. SET B + OSTEMATRIX ( Medium ) ===> RM294.25. (HARGA ASAL)
Kos penghantaran = RM10
Kos penghantaran SS = RM20
Set ini mengandungi:
      ✔ Vitalea (tahan 4 bulan)
     ✔ Vitamin C (tahan 3 bulan)
     ✔ Vitamin B Complex (tahan 4 bulan)
     ✔ Alfalfa (tahan 3-4 bulan)
     ✔ Ostematrix (tahan 1-2 bulan)

3. SET B + ESP ( Medium ) *** BESTSELLER*** ===> RM383.25. (HARGA ASAL)
Kos penghantaran = RM10
Kos penghantaran SS = RM20
Set ini mengandungi:
     ✔ Vitalea (tahan 4 bulan)
     ✔ Vitamin C (tahan 3 bulan)
    ✔ Vitamin B Complex (tahan 4 bulan)
    ✔ Alfalfa (tahan 3-4 bulan)
    ✔ ESP (tahan 1-2 bulan)

4. SET 3M ( PREMIUM ) ***HIGHLY RECOMMENDED*** ===> RM444.25 (HARGA ASAL)
Kos penghantaran = RM10
Kos penghantaran SS = RM20
Set ini mengandungi:
     ✔ Vitalea (tahan 4 bulan)
     ✔ Vitamin C (tahan 3 bulan)
     ✔ Vitamin B Complex (tahan 4 bulan)
     ✔ Alfalfa (tahan 3-4 bulan)
     ✔ Ostematrix (tahan 1-2 bulan)
     ✔ ESP (tahan 1-2 bulan)

5. SET BAJET ====> RM203.75 (HARGA ASAL)
Kos penghantaran = RM10
Kos penghantaran SS = RM20
Set ini mengandungi:
      ✔ Alfalfa (tahan 3-4 bulan)
      ✔ ESP (tahan 1-2 bulan)



 ****** BERMINAT nak dapatkannya dengan HARGA EXTRA JIMAT???********

Mudah jer.... 
SILA BERTINDAK SEKARANG!!!!

--->Sila ADD saya TERLEBIH DAHULU. Kemudian, baru pm ==> 

atau


atau 

---> LAGI MUDAH!!! 
Sila sms/whatsapp/call ke 019-6697500

Saya tunggu respons dari anda!

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

Monday, 17 June 2013

Happy 1st Year Wedding Anniversary to Us and My 28th Birthday Celebration at Little White Cafe Bandar Baru Bangi

Views

Mencari-cari Fine Dinning yang diluar kawasan Kuala Lumpur....
Saya telah jumpa satu tempat yang sangat-sangat saya suka selepas membuat research and dapatkan review dari Mr Google and blogger-blogger lain...
Little White Cafe Bandar Baru Bangi

Memandangkan 1st Year Ulangtahun Perkahwinan kami 7hb June and Birthday saya 9hb June...
Kami menyambut dua hari istimewa itu sekaligus pada 16hb June kerana masa itu sahaja yang dua-dua free and perlu buat tempahan 3 hari lebih awal untuk hari yang hendak makan romantik sesama hihihi...
So, kami berdua pakat pilih 16h June 2013 untuk rasai pengalaman Fine Dinning...


Our Table Decoration

Cafe Environment

Our Appetizer

Our Starter


My Main Course, Steak Rib Eye
His Main Course, Lamb Rack
Our Sharing Dessert, Parlova Heart Shape

At the end, received a box of Belgian Chocolate with a Pink Rose


Untuk tempahan atau mahu tahu lebih lanjut boleh check out FB Page Little White Cafe


Tiap-tiap hari ada permintaan Shaklee and Treenea...Jangan lepaskan peluang untuk sihat, cantik and berseri sebelum Hari Raya...Masih ada masa lagi....
Harga special sentiasa diberi pada customer-customer and return customer-customer saya yang menyokong saya....

Pada yang mahu menempah produk-produk Shaklee and Treenea boleh
Hubungi saya,



Asiah Mohd Azhar (ID 914373)
Email: asiahazhar@gmail.com
CALL / SMS/ Whatsapp 019-6697500


Boleh jugak browse-browse ke online shop shaklee saya iaitu 
Shaklee Trial Set Shoppe
Saya sediakan trial-trial pack untuk shaklee :) 

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

Thursday, 13 June 2013

SHARING ~ PENGALAMAN SAYA SELAMA 9 BULAN MAKAN VITALEA SHAKLEE (MULTIVITAMIN)

Views
Assalamualaikum...Hari Jumaat Penghulu Hari...

Hari yang semua orang nanti-nanti kan...tanda sudah hujung minggu tidak lama lagi.
Hari yang semua orang rasa 100% nak bekerja sungguh-sungguh sebab last hari kerja untuk minggu itu...pada yang kerja Isnin - Jumaat (^^)/

Hari ini...saya nak sharing pasal Vita-Lea

Pengalaman saya makan vita-lea sejak 1st trimester preggy saya sebagai tambahan supplement adalah pilihan yang tepat. Sebab saya mahu mengelak diri dari HB rendah tiap kali check and mahu sentiasa badan saya mempunyai bekalan oksigen mencukupi untuk baby. Alhamdulillah sampai sekarang saya tak pernah kena HB rendah and baby memang sentiasa active sejak kandungan masuk 2nd trimester dah mula rasa tendang-tendangan baby. Maybe kulit perut tak tebal tapi sangat suka tengok perut senget-senget dibuat oleh tendangan comel hihihi




PUNCA HB RENDAH

✔ Peningkatan dalam isipadu darah
✔ Penurunan secara sederhana dalam kepekatan sel darah merah
✔ Penurunan kadar HB normal
✔ Kurangnya pengambilan zat besi dalam diet
✔ Kekurangan asid folat
✔ Pendarahan gastrointestinal
✔ Kehilangan darah dari pendarahan buasir

RISIKO HB RENDAH

Kesan kepada ibu

✔ Ibu boleh pitam atau mudah pitam/pengsan
Mengalami keguguran
 Mengalami kegagalan jantung
Pendarahan semasa mengandung dan bersalin
 Risiko alami penyakit berjangkit


Kesan kepada bayi dalam kandungan

Intrauterine growth restriction (IUGR) atau Pertumbuhan janin terbantut
 Lahir sebagai premi atau tidak cukup bulan
 Berat bayi yang lahir kurang 2.5kg
Anak lemas semasa lahir atau Asphyxia
 Mati ketika dilahirkan atau stillbirth


KEPENTINGAN HB KETIKA HAMIL



KANDUNGAN KURANG DARI LIMA BULAN

Pada masa ini bayi sedang melalui proses organogenesis (pembentukan organ-organ seperti kepala, tangan, kaki, jantung, otak dan anggota-anggota lain). Jika darah kurang daripada 11g, jika jantung tidak terbentuk dengan sempurna, bayi akan gugur. Jika jantung dapat dibentuk tetapi darah terlampau cair bayi mungkin hidup tetapi cacat (tiada kaki dan tangan yang sempurna). Manakala jika bayi sempurna sifat tetapi darah terlampau cair akan melambatkan proses pembentukan otak bayi , iaitu mungkin bayi akan selamat dilahirkan tetapi kurang pandai.

KANDUNGAN 5 BULAN KE 7 BULAN
Ketika bayi kita telah sempurna pembentukan sifat anggota badan tetapi jika Hb terlalu kurang bayi tidak dapat berdenyut dengan baik dan akhirnya boleh mati dalam kandungan ibu

KANDUNGAN 7 BULAN KE ATAS 

Sifat bayi telah sempurna dalam usia begini tetapi jantung bayi masih bergantung kepada kepekatan darah Hb. Jika Hb terlalu cair atau rendah iaitu kurang daripada 9g, jantung tidak kuat dan ada risiko untuk bayi mati dalam kandungan. jika jantung mampu bertahan tetapi anggota badan lain sedikit dimana bayi akan lebih kecil saiznya tetapi mungkin selamat dilahirkan.


APAKAH KELEBIHAN Vita-Lea?


Ianya dikatakn KILLER PRODUCT OF SHAKLEE kerana ianya adalah multivitamin beserta iron yang sangat penting untuk pembentukan darah dan sel.  ia seumpama 2 biji VITALEA bersamaan 40 jenis hidangan lauk...Bermakna, untuk mendapatkan zat yang sama banyak dalam 2 biji VITALEA ianya samalah dengan 40 hidangan jenis lauk...wah..mampu ke nak makan sampai 40 jenis lauk tu?.....


Ada sesetengah kajian mengatakan bahawa pengambilan multivitamin sahaja sudah mencukupi bagi mereka yang sihat dan yang menjaga pemakanan seimbang.  Asasnya semua masalah kesihatan memerlukan vitalea.  Ini kerana di dalamnya mengandungi 12 vitamin dan 7 galian utama yang banyak membantu dalam kestabilan sistem tubuh badan manusia.





Kenapa Vita-lea Shaklee Adalah Multivitamin Terbaik?


Merupakan multivitamin terbaik yang terkemuka dan lebih komprehensif kerana mengandungi 23 vitamin dan mineral kritikal dalan jumlah yang seimbang untuk memantapkan kesejahteraan kesihatan kolon, hati, mata dan sistem imun dalam jangka masa panjang.

✔ 2 kali lebih antioksidan untuk mencegah kerosakan fungsi imun berpunca

   daripada radikal bebas

✔ 2 kali lebih kalsium untuk pembinaan tulang
✔ 2 kali lebih magnesium untuk mengekalkan rentak jantung, otot, dan fungsi

    saraf

✔ 2 kali lebih Beta karotena untuk membentuk vitamin A yang lebih biopotent
✔ 3 kali lebih selenium untuk melindungi paru-paru, kolon dan prostat
✔ 3 kali lebih vitamin K untuk menyokong proses pembinaan tulang
✔ 6 kali lebih boron untuk menyokong kesihatan tulang
✔ 10 kali lebih Biotin yang menyokong proses pengeluaran tenaga


Kebaikan Multivitamin Vita-Lea Shaklee



Multivitamin terbaik Vita-Lea Shaklee juga menggunakan Sistem Penyerapan Bioaktif berpaten  eksklusif untuk Shaklee untuk meningkatkan penyerapan asid folik iaitu nutrien penting untuk kesihatan keseluruhan sel.

Vita-Lea Shaklee menjalani 349 ujian kualiti yang paling ketat untuk menjamin keaslian dan keberkesanan produk.




Siapa Memerlukan Multivitamin?


  • Individu dewasa yang mementingkan kesihatan dan kecergasan tubuh jangka panjang
  • Individu yang tidak lengkap diet hariannya
  • Individu yang ingin meningkatkan sistem imun
  • Remaja yang sedang membesar
  • Wanita yang mementingkan kesejahteraan kesihatan mereka
  • Lelaki - semua peringkat umur dewasa lelaki
  • Individu yang menopous
  • Wanita yang baru bersalin

Vita-lea banyak membantu mencantikkan kulit wajah, kuku yang licin, rambut yang kuat dari segi akarnya, membantu mencegah penyakit tiroid @ beguk ( penyakit tiroid ini terjadi kebiasaanya kerana kekurangan iodin dan ini terdapat di dalam vitalea. selain itu juga, ia adalah antara supplement terpenting untuk diet atau slim yang mana kalau kita kurang makan namun pengambilan vitalea ni banyak membantu memberi badan rasa bertenaga, tidak lesu dan menjadikan kulit sentiasa tegang.


Ibu-ibu yang mengandung dan menyusukan anak, sangat digalakkan mengamalkan pemgambilan vitalea kerana kepentingan zat dan vitamin serta keperluan zat besi oleh si bu dan ianya juga penting untuk tumbesaran anak.

Mengapa ada sesetengah ibu yang mengandung mahupun yang menyusukan anak mudah rasa pitam atau pening kepala?  Hakikatnya ibu-ibu kekurangan zat besi @ iron dalam pengambilan diet harian mereka.

Iron/zat besi banyak terdapt dalam makanan laut seperti kerang, tiram namun terdapat banyak sebab mengapa ibu mengandung tidak boleh terlalu banyak makan makanan laut..kerana :-
* ada sesetengah ibu alah dengan makanan laut
* perairan / laut yang telah tercemar
* tidak bersih ketika mencuci atau membersihkannya
* selain itu, ianya bukan mudah untuk didapati dan harga yang tidak menentu.

Oleh itu, tidak rugi untuk memiliki produk utama SHAKLEE ini.....

Hubungi saya,


Asiah Mohd Azhar (ID 914373)
Email: asiahazhar@gmail.com
CALL / SMS/ Whatsapp 019-6697500

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

Friday, 7 June 2013

June 2013 Product Promotion - Meal Shakes

Views

June 2013 Product Promotion - Meal Shakes


✖ Anak anda sering sembelit?
✖ Anak anda picky eater/kurang selera makan? 
✖ Anak anda sering sakit/batuk/selsema?
✖ Anda terlalu kurus?

✔ TESTIMONI ANAK SERING SEMBELIT:
Pn Husni - masalah anaknya sembelit (customer Ira):
"Salam kak ira,
Ingat tak cerita sy pasal Akif yang sembelit?
Lepas diintroduce meal shake,sy sgt2 nk try tuk Akif.since dalam tu ade fiber, jd boleh tlg melawaskan perut budak kecik ni.jd sy pon try,alhamdulillah,smggu lepas cuba,dh nmpak beza dia.tiap2 hr buang air besar.n bowel movement pon smooth je,perut dh x buncit (hehe,kl buncit pon sbb minum air byk). N 7oz tu mcm xckup je,sbb die suka dgn rasa vanilla meal shake tu
Sy pulak,dulu nk minum susu punye lah susah.bila tmbah meal shake,segelas tu senafas je boleh minu (hehe..exegerate).sedaap!thanks,nnti nk beli,buat bekal puasa.."


✔ TESTIMONI ANAK PICKY EATER/KURANG SELERA MAKAN:
Pn Ayu (Customer Lia) - masalah anaknye tak selera mkn
"AlhamduLILLAH, lepas 3 hari try Shaklee Mealshake,Alif dah mula menampakkan perubahan..dia dah mula mintak makan..dan makan pun takde ler tunjuk 5 jari dia tu dah..makan abes sampai dia betul2 kenyang..and takde dah makan benda2 merapu tu..dan dia mula nampak aktif, ceria dan sihat.."


✔ TESTIMONI ANAK SERING BATUK/SAKIT/SELSEMA:
Pn Lia -masalah anaknye asma dan kurang selera mkn:
"Saya teruskan bagi Mealshake, masuk hari ke-3 Irfan dah tak demam and batuk2 asthma dia terus hilang. Irfan kembali aktif (actually aktif lagi dr biasa..hehe..) dan makan pun nak sahaja. If not, kalau dulu kena asthma attack, dah baik pun taknak makan, minum susu je. Risau Ummi tau.."


Dapatkan Meal Shakes bersama-sama SET KESIHATAN KANAK-KANAK SHAKLEE yang lain:

✔ TESTIMONI KURANG BERAT BADAN/TERLALU KURUS:
Puan Norieza Asmaddin:
“Salam,jan…
i got a good news
slps minum mealshake almost 2 weeks ni,berat bdn za dh naik 2 kg,tau
suka sgt..tq so much sbb suggest za amik mealshake ni
mealshake tu dh nk abis…tp nnt za order lps za blk o/statn nnt,k..
may b za nk order vita lea sekali
tp apa2 pn za infrm jan blk”


Dapatkan Meal Shakes bersama-sama SET TAMBAH BERAT BADAN SHAKLEE yang lain:

☛☛☛ KENAPA SHAKLEE MEAL SHAKES? ☚☚☚

Meal Shakes merupakan makanan segera yang rendah lemak dan indeks glisemik (GI) rendah. Rasanya juga enak serta boleh dibancuh dengan mana-mana hidangan atau snek lain. Ia mengandungi 19 vitamin utama dan mineral tambahan dan jika dihidang seperti yang disarankan ia kaya dengan sumber kalsium dan protein yang amat diperlukan oleh kanak-kanak untuk membesar, kuat dan sihat.

Hidangan yang lazat, berkhasiat serta mudah disediakan yang pasti digemari oleh seisi keluarga:
• Sarapan segera yang berkhasiat
• Lazat, sarapan segera yang mampu dibeli
• Hidangan segera untuk para atlet
• Kudapan menarik pada bila-bila masa
• Hidangan yang ideal, rendah kolestrol, lemak dan sodium

Meal Shakes merupakan sumber protein dengan vitamin dan mineral tambahan. Ia menyediakan jumlah yang seimbang bagi setiap sembilan asid amino yang diperlukan oleh tubuh untuk tumbesaran dan perlindungan yang baik. Dan lagi, Meal Shakes mengandungi semua asid amino asli yang terdapat di dalam protein termasuk yang asid amino perlu dan juga tidak perlu.

Jom dapatkan Meal Shakes pada harga lebih jimat dari biasa!!!

Berminat? Hubungi untuk konsultasi & harga istimewa:
PM: http://www.facebook.com/messages/ShakleeTrialSetsShoppe
Blog: http://confessionofmizzac.blogspot.com/
Email: asiahazhar@gmail.com
Call/SMS/WhatsApp: 019-6697500
COD Area: Seri Kembangan, Cyberjaya, Putrajaya, Puchong, Puncak Jalil, Serdang, Subang Jaya, Shah Alam

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial