Wednesday, 15 May 2013

Jom Cuba MealShakes PROMOSI JUNE 2013....Tingkatkan Antibodi anak and Jauhi Selesema

Views


Antara sebab saya sukakan Shaklee kerana rangkaian produknya bukan sahaja untuk orang dewasa malahan boleh diambil oleh si anak kecil. Setakat ini boleh saya katakan Shaklee Meal Shakes adalah produk yang popular di kalangan ibu-ibu yang ingin memastikan kesihatan anak kecil mereka selain OmegaGuard.

Meal Shakes didatangkan dalam bentuk serbuk yang lengkap dengan kandungan multivitamin dan protein. Jadinya, lebih mudah untuk diberikan kepada anak kita kerana ianya boleh dibancuh di dalam air susu atau minuman kegemaran mereka. Baunya vanila yang wangi sungguh harum semerbak.

Seorang rakan saya, Puan Zana membeli Meal Shakes untuk dua orang anak kecilnya yang kurang selera makan. Semalam saya berkesempatan berjumpa dengannya dan bertanya mengenai perkembangan selepas mengambil shaklee.

Puan Zana :
Beliau memang berpuas hati sebab anaknya yang sulung selalu akan selesema di pagi hari dan sejak mengambil Meal Shakes, selesemanya hilang dan paling seronok kerana antibodi anaknya semakin meningkat. Sepupunya kena demam campak tapi Puan Zana gembira kerana anaknya tidak dijangkiti. Beliau bercadang untuk membeli lagi selepas stok habis.

Jika anda mencari supplement yang sesuai anak anda, Meal Shakes adalah jawapannya.Apa salahnya membelikan anak makanan berkhasiat daripada disogokkan dengan makanan segera yang kita sedia maklum tinggi kolestrol dan memudaratkan. Kita sebagai ibu bapa yang perlu membentuk pemakanan anak-anak. Bukannya hanya mengikut selera anak kerana anak tidak tahu apa-apa.

** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.Hubungi saya,Asiah Mohd Azhar (ID 914373)
Email: asiahazhar@gmail.com
SMS/ whatsapp 019-6697500

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

No comments:

Post a comment