Friday, 24 May 2013

JOM CANTIK UNTUK SUAMI - KEGILAAN PADA LIP SERUM DAN SCAR SERUM

Views

Assalamualaikum semua....
Minggu ini 4 hari sahaja bekerja pada yang bekerja, pasti tak sabar nak cuti panjang hujung minggu ini kannn.....Jangan lupa start today hingga Ahad berlangsung Hari Belia 2013 di Putrajaya. Booth No 19 ada macam-macam surprise menunggu anda and macam-macam productsss dijualll...Sudi singgah-singgah di sana ya (^^)/

Sementara mencari mood kerja pada waktu tengahari ini sebab kekenyangann and terasa perlu sharing apa yang saya pakai untuk luaran kulit selain dari memakan supplement Shaklee. 

Latest barang-barang yang telah dirembat untuk bulan May 2013...
Kenapa saya membeli barang-barang ini??
Salah satu sebab utama...MAHU CANTIKSSS UNTUK SUAMI
Kerana dek kegilaan saya yang suka pakai lipsticks, lip balm and lipgloss dari range brand hingga takde brand...harga murah ke mahal....Saya takan perasan akan effect bibir saya yang chumel lote ini...Perasan lah sungguhkan...Yes, saya jeles tengok bibir kawan-kawan lain semua merah bak delima atau pink pinkish chumel....Tapi saya ini malang sebab kegilaan try macam-macam lipsticks, lipgloss bagai...Akhirnya...bibirku makin lama makin gelapsss...rasa sangat tak best sebab kena sentiasa berlipstick atau lipgloss untuk tak nampak bibir pucat atau seperti orang hisap rokok pulakkk...

Gigih lah saya menggoogle....Semua dihujung jari sekarang ini. Apa-apa review pasal produks...before membeli baik kaji selidik puas-puas....Hasil dari Mr Google, terjumpa pasal Lip Serum Canmake dari Japan.
Reviews yang telah dijumpai

Meiko Octard Cover Foundation S51 (RM55) and Lip Serum Canmake (RM35)
Mana Nak Beli --> FB House of NisaCanTips  
Feedback Service: Tiptop sebab rajin melayan pertanyaan, barangan harga termasuk postage and service pantas..contoh today saya bayar, besok tuptup dah sampai ke meja office  (^^)

Scar Serum...sebab ada vit E ini sangat-sangat bagus especially untuk parut-parut senang nampak hingga tersembunyi boleh pakai hehehehe....Cuma ini untuk pakai luaran...kalau nak consume punya, highly recommend Shaklee Vit E...owh itu sangat-sangat bestt...bukan awak sebagai isteri sahaja boleh makan..tapi dengan sang suami pun boleh makannn....
Rugi tau siapa yang tak cuba vitamin E shaklee ni...selain dari untuk pastikan kulit sentiasa cantik tanpa kesan parut, ia juga boleh dikatakan sebagai 'sex food' bagi pasangan suami isteri...



Peranan Vitamin E untuk Suami:
1. Lebih tenaga
2. Ereksi yang lebih lama
3. Lebih cepat terangsang
4. Orgasma yang lebih kerap dan bersemangat

Peranan Vitamin E untuk Isteri:

1. Lebih tenaga
2. Ereksi yang lebih lama
3. Lebih cepat terangsang
4. Untuk menstabilkan hubungan seks/kewanitaan terutama bagi ibu menyusu
yang mempunyai kandungan prolaktin (hormon menyusu) yang tingg
i


Vitamin E amat membantu wanita dalam menstabilkan hormonnya sekaligus meningkatkan citarasa seksualnya terutama bagi wanita selepas bersalin yang memang rata-rata hilang mood dengan suami...betul x? Mungkin Vitamin E sesuai diberikan jolokan vitamin "malam jumaat"...hehehe
Next Serum yang saya beli...Palmer Cocoa Scar Serum Vit E...
Yang dibawah beli sebab nak hilangkan kan parut-parut yang dah lama hinggap di badan, muka gtuuu....
Time mengandung ini sebab tak boleh consume Vit E...kena cari alternatif lain hehehehe...
Harus lah cantiks seperti anak dara dulu-dulu sampai ke preggy harus lah cun melecun ke suami...
Takan nak nampak kusam, tak bertenaga, parut sana sini....even ada setengah suami tak komplain pasal parut-parut kita tapi jangan amik mudahh....Lelaki unpredictable ok (^^)/ Sayangi diri anda more and more...suami pun akan bertambah ganda-ganda sayanggg ke anda jugakkk secara automatiknya...PERCAYA LAH...CHEWAH MCM LAGU SITI NURHALIZA PULAK terasa nak kasi jadi background music untuk entry ini tapi nyanyi dalam diri jelahhh ekkk....

Palmer Cocoa Butter Vitamin Scar Serum RM59.88 
(After discount 10% kalau tak silap) Tambahan dapat free small botol untuk senang letak dalam beg makeup
Mana Nak Beli --> Guardian


PROMOSI SEHINGGA 31 MAY 2013 DARI SAYA UNTUK SAMBUT 8 BULAN MENGANDUNG....

FREE POSTAGE UNTUK BARANG-BARANG TREENEA
TREENEA PILLS 60 BIJI RM40
TREENEA LIQUID 180ML RM40
MIERABELLA COLLAGEN + VIT C 60 BIJI RM75

SHAKLEE FULLSET!!! HARGA AHLI SAYA BERIKAN PADA YANG ORDER DENGAN SAYA...HANYA TAMBAH STANDARD POSTAGE RM10 UNTUK SEMANJUNG ATAU RM20 SABAH/SARAWAK UNTUK DIRECT PENGHANTARAN DARI SHAKLEE HQ KE PINTU RUMAH ANDA.....

JANGAN LEPAS KAN PELUANG INI!!!!


Hubungi saya,


Asiah Mohd Azhar (ID 914373)
Email: asiahazhar@gmail.com
CALL / SMS/ Whatsapp 019-6697500


 

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

No comments:

Post a Comment