Wednesday, 20 March 2013

Mari Hilangkan Sakit Sendi-sendi Dengan Shaklee Joint Health Tablet

Views

Dengan mengunakan tumbuhan dan bahan-bahan berasaskan mineral , 
Shaklee Advanced Joint Health Tablet ialah formula sayur-sayuran 100 %

Bagaimana ia berkesan? Memberi manfaat kepada sendi-sendi dalam 3 cara...

1 - Menyokong keselesaan sendi
  •  Ekstrak Boswellia :: Menghalang pembentukan bahan kimia yang menyerang tulang rawan. 
    • Bahan aktif utama ekstrak Boswellia ialah asid boswelik yang berfungsi sebagai anti-radang semulajadi. ia menyokong kesihatan sendi dengan menghalang bahan kimia daripada menyerang tulang rawan yang menyebabkan ketidakselesaan sendi.


    2 - Bertindak sebagai kusyen
    • Ekstrak jagung :: Membantu mengekalkan tulang rawan
    • Ekstrak jagung membekalkan satu sumber yang pekat dengan glukosamina yang berfungsi meningkatkan sokongan kusyen sendi dan pemeliharaan tulang rawan.Glukosamina adalah blok binaan utama bagi membina tulang rawan dan lendir bagi melincirkan sendi.
    • Banyak kajian menunjukan supplement ekstrak jagung dapat menggalakan kelenturan, pergerakan bebas dan menjadikan sendi lebih fleksible dan kajian mengesyorkan yang supplement ekstrak jagung dapat menyumbang kepada kesihatan sendi dalam jangkamasa yang panjang.

    3 - Memelihara tisu penyambung yang sihat
    • Zink, Tembaga, Mangan dan Vitamin C ::  nutrien terpenting dalam kesihatan sendi 
    • Ia membekalkan sokongan nutrien untuk kolagen dan komponen tisu penyambung lain yang memberi kekuatan dan struktur terhadap sendi.
    *********************************************************************************
    Testimonial Pengguna Shaklee Advance Joint Health Tablet

    Bismillahirrahmanirahim...

    Saya sering sakit bahu belikat apabila duduk lelama mengadap PC, pasti terasa bahu belikat tegang dan tak selesa. Selain itu, sejak extend breastfeeding Dzakirah, kaki sering didatangi en. biawak a.k.a simpul biawak... hehe its happen bila guna kasut yg tak berapa nak tinggi pun... Bunyi keriok-keriok sering juga berkumandang tatkala bila nak duduk antara 2 sujud... Normally ni semua anggapan pengambilan kalsium yang tak cukup...

    Tapi sedar tak anda, ia bukan sekadar tak cukup kalsium... itu tandanya anda mengalami sakit sendi yg "mild"... puncanya?? Tahukah anda kekerapan melakukan aktiviti seperti kedudukan poster yg tak betul yg terlalu lama, sering dukung anak, tidur yang salah posisi dan juga sering mengangkat benda-benda berat, boleh mengundang sakit bila kekerapan aktiviti-aktiviti ni secara longterm... maka terjadi ler   
    • sakit sendi lutut
    • sakit sendi tangan
    • sakit sendi kaki
    • sakit sendi bahu
    • sakit sendi siku
    Alhamdulillah selepas 5 hari mengambil Advance Joint Health Tablet (2 biji) + osteomatrix (4 biji) sebelum tidur... dah tak ada bunyi keriok-keriok pada lutut. Rasa licin saja sendi-sendi  terutama bila bangun dari duduk antara 2 sujud, naik tangga mahupun duduk lelama depan PC. Kalau tak, memang terasa.

    Alhamdulillah, dengan izin Allah jua. Saya suka !! kini saya hadiahkan juga kepada mak & ayah saya, nenek-nenek saya... Kalau mak atau ayah atau mentua anda yang alami sakit sendi boleh juga sarankan pada mereka. Buat anda yang mengalami sakit-sakit sendi terutama di bahagian lutut bolehlah kalau nak cuba Joint Health Complex. InsyaAllah dalam masa seminggu boleh rasa kesannya. InsyaAllah ini satu dari usaha kita. Semoga Allah mempermudahkan niat baik kita.
    Advance Joint Health Tablet ni diperbuat dari bahan-bahan herba semulajadi (jagung herba ya) dan bahan-bahannya diuji secara klinikal untuk keberkesanan terhadap masalah sendi. Ya ia diperbuat dari jagung, boswellia dan bahan2-bahan lain yang penting untuk kesihatan sendi seperti vitamin C, zinc, mangan dan sebagainya.


    *********************************************************************************

    Hilang sakit sendi hidup pun ceria ... tak percaya cuba tanya pada mak ayah anda yang sakit sendi... Mulakan pengambilan suplement anda hari ini !!



    These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.
     
    ** Testimoni ini adalah pengalaman sendiri dan hasil dari setiap consumer mungkin berbeza. Namun ini tidak bermakna vitamin ini boleh mengubat atau menyembuhkan penyakit. Sila konsult dengan pengedar anda untuk lebih lanjut.  


    Fuhhh abis baca-baca...rasa semangat kobar-kobar tak nak cuba shaklee???
    Kalau yes, boleh email ke asiahazhar@gmail.com atau contact 019-6697500.
    Full set price untuk sebulan...boleh mintak special priceee ea...
    Pada yang nak budget set...boleh check BUDGET SHAKLEE

    Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

    No comments:

    Post a Comment