Thursday, 7 March 2013

HAPPY INTERNATIONAL WOMEN'S DAY 2013 - PROMOSI

Views

Assalamualaikum and Good Morning U ollss especially Women out there!!!
Hari istimewa kita...yes!!! Our day...

Mari kita check out apa sal hari ini sangat-sangat istimewa buat kita kaum-kaum wanita...

Courtesy of Encik Google :


Dijadikannya tanggal 8 Maret sebagai International Women Day, karena pada tanggal yang sama di tahun 1917, perempuan di Rusia, untuk pertama kalinya diberikan hak suara oleh pemerintah Rusia. Inilah yang menjadi tonggak awal peringatan bagi seluruh perempuan dunia.

Di masyarakat Yunani Kuno, Lysistrata menggalang gerakan perempuan mogok berhubungan seksual dengan pasangan (laki-laki) mereka untuk menuntuk dihentikannya peperangan; dalam Revolusi Prancis, perempuan Paris berunjuk rasa menuju Versailles sambil menyerukan “kemerdekaan, kesetaraan dan kebersamaan” menuntut hak perempuan untuk ikut dalam pemilu.

Link:http://duniabaca.com/sejarah-dan-makna-hari-perempuan-sedunia.html

Maret--> March...Zaman dulu-dulu punya ejaan rasanya hehehe....

Pada hari special kita and jatuh pada hari Jumaat yang mulia ini...
Mari kita sama-sama raikan and berjuang untuk hak kita....time ini lah nak minta perhatian over-over sedikit daripada suami / abang / adik lelaki / ayah kewwww ahahahhaha....

Kita sebagai wanita...especially yang dah masuk 20an...sepatutnya dah start jaga kesihatan diri. Kita wanita terkenal dengan multitasking...tapi lama-lama tenaga kita akan pudar dek makan masa, kesihatan makin menurun, kulit wajah menunjuk usia lebih tua dari usia kita....

Haaahhh?? Nak ke symptom-symptom gtu pada anda??? Kalau tak nakkkkkk....Jangan ditunggu sesuatu berlaku pada diri anda.....lebih mencegah dari merawat....

Ayuh start makan supplement yang ditawarkan sempena hari istimewa kita :) - FREE POSTAGE 

1. VCOA Treenea, 60 pills - RM40
2. Fellina PMVC, 30 pills - RM85
3. Set Skincare Shaklee - Email me (asiahazhar@gmail.com) for special price...sebab sempena hari istimewa ini...saya kasi special price kaw-kaw punyaa....Jangan lupa kasi taw apa masalah kulit muka anda :)

Anda pasti mahu muka glowing dari dalam...sebab supplement-supplement diatas, insyallah boleh membantu. Setiap penyakit ada ubatnya, kita kena berusaha mencari and apa-apa pun istiqamah semasa makan. Jangan anggap makan skip-skip, pastu salahkan supplement apa sal takde kesan...padahal diri sendiri tak displin nak makan. 

Sayangi diri anda, insyallah orang lain akan lebih aware of you and menyayangi anda lebih.



Footer Iklan
Call / SMS/ Whatapps at 019-6697500
Check Out FB Page: AC Secret Beauty Boutique
COD kawasan Putrajaya, Cyberjaya, Seri Kembangan, Puchong and sekitar kawasan.



Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

No comments:

Post a Comment