Friday, 22 February 2013

VCOA Treenea - Tangkap Artis and Dato' Dengan Treenea

Views
Assalamualaikum....Lama sudah tak berblog kerana busy kerja and masa sama....Alhamdulillah rezeki mencurah-curah (^^)/

Today saya mahu share gambo-gambo dari koleksi peribadi sendiri...

First gambooo...Jenggg...Jenggg...
Kawan universiti saya dan jugak kawan double datingg gtu zaman UiTM...DJ Wani Hot FM Kelate...
Sudah jadi Retisss gtuuuu....sebagai retisss kena lah jaga penampilan kan..kannn....
Selain itu..tenaga untuk berkerja sambil jaga anak-anak secara sendirian sebab faktor kerja terpaksa berjauhan dengan suami...tabik springgg!!!

Apa yang anda nampak??? VCOA Treenea sebagai salah satu supplement harian DJ Shazz Kelateee...
Glemeee ko kan wanii aku promote ko kat sini ahhahha :p Jangan mintak royality kat aku sudah naaaa hehehehe


Second gambooo gambooo....Ini time saya kat Publika Solaris Dutamas. First time ok buka booth kat flea market...tajaan Dato'Sharizat dibawah kelolaan Sohonista...


Apa pendapat saya mengenai VCOA Treenea?
AMAZING!!!! Sebab..sebab dari baby sampai ke orang tua boleh makan. Dari penyakit kulit, asma, gugur rambut, jerawat, kulit kusam, kolestrol, diabetic, period tak teratur and the list continuesss...
Semua semua itu...VCOA mampu pelan-pelan merawat...and paling pentinggg...istiqamah masa makan...
Jangan ingat..makan sebulan gitu..terus zaassss hilanggg apa2 masalah pada awak-awak itu...
Kalau yang tak pernah makan supplement sebelum ini...haaaa toksin-toksin dalam badan awak-awak itu...dah berdaki-daki keras di dalam badan...amik masa nak flush out dari system badan....
Jangan putus asa...setiap penyakit ada ubat dia...Kita kena berusaha...
Laburan hanya RM40 sebulan - 60 pils untuk kesihatan, penampilan dan mampu menaikkan keyakinan diri anda ke 100% dari sekaranggg....
Ingat...Kalau anda nak berubah..diri sendiri kena usaha kan..orang lain hanya beri jalan ke awak

Footer Iklan
Call / SMS/ Whatapps at 019-6697500
Check Out FB Page: AC Secret Beauty Boutique
COD kawasan Putrajaya, Cyberjaya, Seri Kembangan, Taman Equine, Seri Serdang and sekitar kawasan.

 

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

No comments:

Post a Comment