Sunday, 24 February 2013

Shaklee Skincare Set - Saya sudah cantik..awak bila mahu cuba?

Views
Testimonial dari Pengguna ESP + Shaklee Skincare Set




salam kak hani...

esp + set skincare dah sampi. cepat je sampai padahal saya baru saja order...hehe
saya nak kongsi ceket mengapa saya sanggup repeat order shaklee berbanding produk lain ! mula-mula saya hanya mengambil ESP.... walaupun cuma ESP, TETAPI kesannya pergghh jangan cakap, kulit semakin lembut !! padahal saya belum lagi ambil skali set skincare....
lepastu sy mula nak try set skincare pula... buat order pertama kali , ni maksudnya sepanjang 4 bulan tempoh percubaan saya, setiap hari sy tengok cermin selepas bangun pagi dan sebelum tidur ! tak dinafikan, memangggg kecuuuttt jerawat dan kulit semakin halus ! ehhh kejap, bukan stakat halus tetapi semakin PUTIH !
sekarang sy pergi kuliah setiap hari hanya memakai bedak... itupun cuma bedak kanak-kanak..hehe.. buat apa nak pakai bedak tebal-tebal sedangkan kulit memang dah sedia macam memakai bedak sejak amal set skincare + esp ni ! 4 bulan kemudian, sy repeat order benda y sama dgn kak hani, esp + set skincare ! TAPI saya lansung tak kisah sebab sekali kita sudah mengamalkan shaklee ni , memang konfem tak mau tengok produk lain dah.. sebab sepanjang saya mencuba pelbagai jenis produk kecantikan n kesihatan , ternyata shaklee la yang memberi kesan luar biasa terutma kulit y cantik perempuan idamkan !

hasilnya memng berbaloi sehinggakan saya tak kisah soal harga... ohh ya, sebelum tu, sy nak share juga dengan anak-anak gadis kat luar sana... sy sebenarnya baru berumur 21 tahun, hehe... mesti orang akan kata, muda-muda tak payah la jaga kulit sangat kan masi remaja... NO NO NO ! ANDA SILAP ! dari muda la kita PERLU jaga kulit n kesihatan. jangan menyesal jika muka anda lebih tua dari usia ye...lagipun, shaklee ni bukan sahaja jaga luaran tapi juga dalaman ! see ?? jika nak cantik luar , dalaman harus bersihkan dulu dan buang segala toksid2 tu....
memang betul apa kak hani kata kat blog, dari muda lagi kita kena ada kesedaran jaga kulit ! hasilnya ?? kita akan dapat lihat nanti bila dah 30 tahun...kita akan dapat beza kulit yang amal supplement dan tidak... memanggg berbezaaa !! sekarang sy dah nampak beza, sedangkan kawan-kawan sy sekitar umur cuma 21 - 22 tahun tetapi dah nampak kusam.....bukan nak mengata tapi ni la kenyataan ! ayuh anak-anak gadis, jangan malas nak jaga dari muda, kesan baiknya anda sendiri juga dapat, bukan orang lain ! ehemm, bukan setakat kawan permpuan sahaja tegur kulit saya TETAPI kawan lelaki juga... dia siap tengok muka saya lama-lama...kejap dari dekat kejap kebil-kebil mata.... saya ingatkan apa, rupanyaaaaa dia perasan saya dah TAK ADA JERAWAT walau satu pun !! siap berkata ginie, dulu masa kenal, banyak jerawat , semakin hari semakin ilang cuma malas nak tegur kang ada org perasann"orang sekitar sy turut perasan perubahan kulit saya... esp + skincare memang berbaloi !! jadi, saya sertakan gmbr sekali, ada juga gambar jarak dekat sya sertakan yg TIDAK EDIT yee, untuk membuktikan kulit wajah sy sekarang sangaaatttla licin dan flawless....
trima kasih kak hani yang guide sy cara makan y betul set skincare tu... kak hani sy jadikan inspirasi stiap hari dan dalam sy juga silent reader kak hani...stiap hari menjadi kebiasaan dah buka blog utk tgok update terbaru terutama tips untuk kulit dannn sy juga siap follow instagram ka hani utk tgok shawl y kak hani gayakan....semuanya cantik-cantik !! sy stiap hari tggu kot-kot kak hani ada buat pre-loved shawl2 tu sebb da satu shawl tu yg say teringin sangat memilikinya....hehe

trima kasih ya kak hani....


Credit to my sifu, Kak Honey :)

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Pada yang berminat mahu consume shaklee skincare set...especially masalah jerawat, kulit kusam, berminyak, kering, berjeragat, kulit tona tak sekata...

Kalau mahu guide dari saya...contact saya 019-6697500 atau email ke asiahazhar@gmail.com.
Pastikan subject email: PERTANYAAN SHAKLEE SKINCARE SET
makesure bagitau masalah kulit anda and mintak special price untuk set berkenan



Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

No comments:

Post a Comment