Thursday, 31 January 2013

Treenea VCOA - Dua Biji Sehari Mencegah dan Memulihkan Penyakit

Views

HANYA 2 BIJI SEHARI - AMALKAN DENGAN TAAT INILAH KESAN JANGKA PANJANG APABILA MENGAMALKAN MINYAK KELAPA DARA :)

 


> Mengurangkan kadar kolestrol – ia sendiri tidak mengandungi kolesterol. Oleh itu ia adalah alternatif terbaik bagi minyak-minyak lain yang mengandungi kandungan kolesterol yang tinggi

> Mengawal kencing manis - pankrease lebih efisien mengeluarkan insulin sementara sel bekerja lebih cekap mengambil gula darah keperluannya.
...
> Mengatasi masalah penyakit degeneratif dan masalah usia umur lanjut - anti oksida semulajadi dalam minyak kelapa dara adalah penghambat pembentukan radikal bebas .

> Tidak meningkatkan paras kelekitan platelet dalam darah – mengatasi pembentukan plak pada pembuluh darah yang menjadi anatara faktor punca serangan jantung.

> Tubuh lebih tahan serangan penyakit kerana memiliki agen anti virus, anti bakteria, anti fungus dan anti protozoa.

> Mendapatkan kembali keanjalan, kelembutan kulit – ia mempercepat pergantian sel-sel kulit yang mati dengan sel yang baru, selain melindungi dari sinaran ultra violet.

> Pertumbuhan rambut lebih baik dan kelemumur akan hilang – sel rambut akan mendapat tenaga dan zat yang mencukupi untuk pertumbuhan maksima.

> Terhindar dari gejala alahan – minyak kelapa dara bertindak sebagai agen anti histamine.

> Mengelakkan risiko sakit kanser – minyak kelapa dara memusnahkan sebarang kehadiran organisma pathogen. Dengan itu sel darah putih mampu bertindak secara maksima memusnahkan sel kanser, kerana ia tidak terbeban menghadapi organisma pathogen.

> Keadaan berdengkur akan hilang – kerana saluran pernafasan dan anak tekak akan kembali anjal dan elastik hasil kewujudan sel-sel baru padanya.
 
Berminat? Boleh contact 019-6697500 Asiah
 
Mulai 1hb Feb hingga 7hb Feb - Dua kotak VCOA Treenea dengan harga RM75 (Normal price RM80 untuk dua boxes) with free postage....Jimat RM5 plus postage!!!! Promosi yang tak sepatutnya anda lepaskan!!!!!

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

No comments:

Post a comment