Wednesday, 23 January 2013

KURUS TAPI ADA CHICKEN WING LENGAN...

Views
Salam semua...

Saya tahu ramai di luar sana, memang badan mantap kurus baik punya tapi kadang-kadang kurus sebab dulu pernah berisi tapi tetiba lengan macam chicken wing....

Contoh lengan with chicken wingg....check out gambar di bawah credit to Mr Google eheheh




Paling senang nak hilang lemak lelemau gitu di lengan....gunalah READY STOCK INCHLOSS FELLINA.
RM75 je sebotol and mampu tahan 2-3 bulan depends pada penggunaan.



Of course lah mahu badan cantik molek sekali lengan...kadang-kadang kita tak sedar...pemakaian bra tak betul yang membuat lengan kita tetiba ada chicken wing even badan kita kurus atau montok chumel ehehhe...

Dah tentu-tentu nak lengan seperti di bawah...pakai papa pun lengan nampak slim slender and ada otot skit ahhaha..chewahhh....


Berminat? Boleh contact 019-6697500 Asiah

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

No comments:

Post a Comment