Thursday, 3 January 2013

Confession of Beauty Queen Secret Diary Alaska

Views

BEAUTY QUEEN SECRET DIARY dihasilkan dengan formulasi yang terbaik untuk melindungi kulit daripada kotoran, mencegah terhasilnya garis-garis halus dan kedutan pada wajah.Ia juga membekalkan kepada kulit nutrient-nutrient yang diperlukan untuk kulit lebih berseri, anjal dan kelihatan lebih muda.

Sangat baik untuk menghilangkan dan mencegah terjadinya blackhead, whitehead dan kerosakkan kulit.Ia juga meningkatkan kesemarataan tona wajah dan keanjalan serta awet muda.  Selain bertindak sebagai anti oksidan yang diperlukan oleh kulit anda.

BEAUTY QUEEN SECRET DIARY adalah yang pertama Serum penjagaan wajah secara intensif yang merangkumi tiga element utama perawatan wajah iaitu GOLD, PLATINUM dan juga DIAMOND


Kandungan: Water, Hydrolyzed Pea Protein, Lecithin, Water, Olive, Fruit Oil, Squalane,Phytosterol, Ceramide 3, (Shea butter), Platinum Powder, Carbomer, Witch Hazel, Leaf Water, Allantoin, Aloe Barbadensis Leaf Powder, Licorice Root Powder.
Kebaikan:  Mengekalkan keremajaan dan kecantikan semulajadi , mencerahkan kulit, menegangkan kulit, anti-oxidant.

Kandungan: Water, Licorice, Root Powder, Imidazolidinyl Urea, Dipropylene Glycol, Glycerin, Allantoin, Acrylamide/Sodium Acryloydimethyltaurate/Acrylic Acid Copolymer.
Kebaikan:  Mengurangkan penghasilan melanin, mencerahkan tomok hitam, kedut-kedut pada wajah dan pigmentasi.


Kandungan: Water, Hydrolyzed Pea Protein, Lecithin, Water, Olive Fruit Oil, Squalene, Phytosterol, Ceramide 3,  Shea Butter, Gold Foil, Carbomer, Witch Hazel, Leaf Water, Allantoin, Disodium EDTA, Imidazolidinyl Urea, Sorbitol, Dipropylene Glycol, Sodium Hyaluronate, Aloe Barbadensis Leaf Powder, Licorice Root Powder.
Kebaikan: Membantu mengurangkan kulit yang rosak,  garis-garis halus pada wajah. Menjadikan kulit lebih tegang  dan mengurangkan tanda-tanda penuaan.
Kandungan: Water, Hydrolyzed collagen, Imidazolidinyl Urea, Dipropylene Glycol, Glycerin, Allantoin,Acrylamide/Sodium Acryloydimethyltaurate/Acrylic Acid Copolymer.
Kebaikan:  Anti penuaan, anti  kedutan. Menegangkan wajah.  Collagen yang terdapat dalam produk ini memberi nutrient dan kelembapan pada kulit.  Meningkatkan penghasilan sel-sel  baru, menguatkan dan memperbaiki  keadaan kulit wajah lebih sempurna.


Kandungan: Water, Sodium Hyaluronate, Glycolic Acid,Imidazolidinyl Urea,Dipropylene  Glycol, Glycerin, Allantoin, Acrylamide/Sodium Acryloydimethyltaurate/Acrylic Acid Copolymer.
Kebaikan:  Mengecikan pori-pori  bagi kulit yang berminyak dan kombinasi berminyak dan kering. Mengurangkan pengeluaran minyak berlebihan pada wajah.Kandungan: Water, Panax Gingseng Root Extract,Imidazolidinyl Urea, Dipropylene Glycol, Glycerin, Allantoin, Acrylamide/Sodium Acryloydimethyltaurate/Acrylic Acid Copolymer.
Kebaikan:  Memberikan rona wajah yang lebih cerah, menambah keserian dan memberi kesan lembap serta kelembutan pada kulit wajah.
CARA GUNAKANNYA:
Selepas mencuci muka dengan ALASKA GOLD, gunakan tonner untuk kesegaran. Kemudian pilih mana-mana satu serum yang anda gemar dan sapukan sehingga meresap ke dalam kulit wajah secara perlahan-lahan.  Lakukan sebelum anda masuk tidur.

Berminat?

Footer Iklan from Cik Puan Ac:
Do contact me if you want to try this awesome product!!!
Call / SMS/ Whatapps at 019-6697500
or email at asiahazhar@gmail.com
Check Out FB Page: Alaska Cyberjaya/Putrajaya
COD kawasan Putrajaya, Cyberjaya, Seri Kembangan, Puchong and sekitar kawasan.
Order Form Di Atas Sekali..atau scroll sampai ke bawah page

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

No comments:

Post a comment