Friday, 27 December 2013

~ Mengapa Perlu Sertai Shaklee? Bonus Sebagai Ahli Shaklee

Views
Assalamualaikum

Dengan bermodal RM75 / RM85 seumur hidup pendaftaran sebagai Ahli Shaklee
Anda layak mendapat bonus penggiraan seperti dibawah


Nak Tahu lebih Lanjut bagaimana nak jadi ahli,
boleh baca entry di sini

Dan Kelebihan menjadi ahli shaklee,
boleh baca entry di sini

Ada kemusykilan?


UNTUK LEBIH LANJUT

Hubungi untuk konsultasi :


✉ Email: asiahazhar@gmail.com

✆ Call/SMS/WhatsApp: 019-6697500

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

Thursday, 26 December 2013

~ Mengapa Air Kelapa begitu berkhasiat Bagi Ibu Mengandung ~

Views

Photo: KHASIAT AIR KELAPA MUDA BAGI IBU YANG SEDANG HAMIL:

2) MEMBANTU MENGURANGKAN "MORNING SICKNESS"

Antara khasiat air kelapa, mampu mengurangkan rasa mual, pening-pening dan muntah yang biasanya terjadi kepada wanita hamil pada usia awal trimester kandungan.

3) MENCEGAH KEKEJANGAN

Wanita yang sedang mengandung dan kekurangan kalium seringkali mengalami masalah krem kaki. Ibu hamil dinasihatkan mengambil 4.7mg kalium. Dalam setiap 330 mg air kelapa muda, mengandungi 670mg zat kalium. 

AmalaN meminum air kelapa muda semasa hamil akan membantu melengkapkan keperluan zat kalium sekaligus dapat mengelakkan masalah kekejangan/krem pada kaki.

SMILE WITH TREENEA
#Treenea. We share because we care.
www.treenea.com


1) MEMBANTU MENCEGAH SEMBELIT DALAM SISTEM PENCERNAAN

Semasa kehamilan, hormon progestron melambatkan kontraksi otak lambung yang akan menyebabkan gangguan pada proses pencernaan. Air kelapa mampu membersih usus dan sistem pencernaan sekali gus mengelakkan masalah sembelit kepada ibu-ibu hamil. 

Air kelapa juga mengandungi nutrisi dan oksigen yang menyerap ke sel-sel tubuh badan & membantu menurunkan suhu badan tinggi yang biasa berlaku kepada ibu-ibu yang sedang hamil. Ini sekaligus meningkatkan fungsi usus dan sistem pencernaan, sekaligus mengelakkan masalah sembelit yang sering dialami oleh ibu-ibu yang sedang mengandung. 

2) MEMBANTU MENGURANGKAN "MORNING SICKNESS"

Antara khasiat air kelapa, mampu mengurangkan rasa mual, pening-pening dan muntah yang biasanya terjadi kepada wanita hamil pada usia awal trimester kandungan.

3) MENCEGAH KEKEJANGAN

Wanita yang sedang mengandung dan kekurangan kalium seringkali mengalami masalah krem kaki. Ibu hamil dinasihatkan mengambil 4.7mg kalium. Dalam setiap 330 mg air kelapa muda, mengandungi 670mg zat kalium. 

Amalan meminum air kelapa muda semasa hamil akan membantu melengkapkan keperluan zat kalium sekaligus dapat mengelakkan masalah kekejangan/krem pada kaki.

(Credit Treenea Page for the Info)

Jika anda yang diantara anda tidak suke minum air kelapa atau mahu cara paling mudah.
Minyak kelapa dara Treenea kaya dengan zat, nutrien dan jugak vitamins yang diperlukan oleh ibu mengandung. Malah ia amat membantu dalam process bersalin kerana menjadi pelincir. Meluncur senang baby keluar hihihi


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Boleh baca testimonial pengguna di link ini -->http://on.fb.me/18upm0d

Harga Semanjung: RM40.00
Harga Sabah / Sarawak: RM43

Atau jimat lagi dengan pembelian RM150 dan ke atas dapat harga special sah sehingga 31 December 2013
Jom order 

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
3 Cara Untuk Order

1. PM Page di sini -->
✉ http://www.facebook.com/messages/TreeneaSeriKembangan

atau

2. ☎ SMS / WHATAPP / WeChat 019-6697500

atau
3. Add saya di FB Asiah Azhar dan PM saya
✉ http://www.facebook.com/messages/cikpuanac

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

~ Badan Wangi Sentiasa dengan 2 Sudu Tea Harum Malam ~

Views





~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


ITEM READY STOK. TAK PERLU 

TUNGGU BERHARI-HARI 

Ada kemusykilan?


UNTUK LEBIH LANJUT

Hubungi untuk konsultasi & harga istimewa:


✉ Email: asiahazhar@gmail.com

✆ Call/SMS/WhatsApp: 019-6697500

➲ COD Area: Seri Kembangan, Putrajaya, Puncak Jalil, Kinara, Bangi

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

Tuesday, 17 December 2013

Supplement Shaklee Mahal?

Views
Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera
Seringkali saya dapat pertanyaan adakah Supplemen Shaklee mahal?


Cuba fikir....
Mari kita bandingkan harga dengan kuantiti yg ada dalam setiap botol. Rata-rata berjumlah dari minimum 60biji ke atas. Dan yg paling banyak adalah Alfalfa iaitu 700biji sebotol dgn harga kurang dari RM100.

Semuanya bergantung kepada dos yg anda ambil seharian. Setiap produk telah dinyatakan dos pengambilan mengikut standard dos yg ditetapkan.

Belum lagi kalo terskip mkn or lupa.. memang lama la nk abes..hihi tapi jangan risau produk Shaklee expired date lama 2-3 tahun dengan TANPA SILIKA GEL pun tau! Maknanya Shaklee adalah produk yg sgt BERKUALITI dan ORGANIK.



Mana nak dapat produk sebagus ni..bagi saya hanya Shaklee . Anda?
Apa tunggu lagi..

jom cuba shaklee...

              Hubungi saya untuk harga istimewa.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


ITEM READY STOK. TAK PERLU 

TUNGGU BERHARI-HARI 

Ada kemusykilan?


UNTUK LEBIH LANJUT

Hubungi untuk konsultasi:


✉ Email: asiahazhar@gmail.com

✆ Call/SMS/WhatsApp: 019-6697500

➲ COD Area: Subang Jaya, Shah Alam, Seri Kembangan, Putrajaya, Puncak Jalil, Kinara, Bangi



Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

Monday, 16 December 2013

Promosi Belyva YES 2013 RM75 / RM80SS FREE POSTAGE

Views
Assalamualaikum dan Hi
Promosi yang dinanti-nanti kan kepada peminat setia Belyva
Sambil mandi sambil kurus.
Mudah sangat



Dengan promosi Year End Sale 2013
Belyva RM75 / RM80 SS

Free Postage






Jom order dengan saya dengan tambahan service khidmat nasihat kesihatan dan kecantikan. 
Hubungi saya, Asiah
0196697500
Whatapps / viber / sms / wechat


#asiahwellness

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

Friday, 6 December 2013

Start Umur Berapa Tahun Kita Kehilangan Collagen ~ Bagaimana ya nak kekal Awet Muda?

Views
Assalamualaikum dan Selamat Petang

Setiap masa berlalu, kita akan mengalami penuaan tak kira sesaat lepas, tiga jam lalu tapi akan ketara kelihatan apabila umur kita bermula dari 20 tahun dan ke atas. Pada umur seawal 20 tahun, badan kita akan kehilangan collagen di dalam badan. Di mana kita start mengalami penuaan mengikut usia kita. 

Tapi kalau kita perasan, atuk nenek kita kekal nampak awet muda kerana mengamalkan jamu atau memakan ulam-ulaman serta menjaga makan minum.
Berbanding generasi kita, even budak sekolah menengah dah kelihatan wajah lebih matang dari usia. Kerana faktor persekitaran, pemakanan,  minuman dan radikal bebas ~ pencemaran alam.

Bagaimana kita nak tambah collagen di badan kita?
Dengan mengamalkan pengambilan collagen dalam kehidupan harian kita.
Biarpun kita memakan ulam-ulaman seperti atuk nenek kita. Tapi anda pasti ulam-ulaman itu tiada disembur dengan bahan-bahan kimia? Tidak terdedah dengan pencemaran alam seperti udara tercemar, air tercemar.

Collagen pilihan hati, Mierabella Treenea ( 60 biji capsules ) RM75 / RM80 SS

Mari kita tengok ringkasan kelebihan Mierabella


Bahan-bahan di dalam Mierabella 


Jom kita tengok mereka yang telah menggunakan Mierabella Treena sebagai supplement harian mereka dan bagaimana ia telah mengubah mereka sebelum dan selepas.



Credit to Treenea 

Sekarang PROMOSI TREENEA sedang berlangsung,


ambil lah peluang ini untuk JIMAT SERENDAH RM50 

untuk supplement 

kesihatan seisi keluarga. 

Hubungi Saya di



Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

Wednesday, 4 December 2013

Sempena Pembukaan Great Baby Skin Tropica: Arissa Corner

Views

Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera...

Alhamdulillah sejak jadi WAHM, saya semakin seronok dan lebih tenang menjaga anak sambil business online kecil-kecilan.
Setapak demi setapak mencari peluang rezeki untuk anak comel saya, Nik Alya Arissa
Setelah hampir sebulan mengguna produk Great Baby Skin Tropika.

Saya lebih keyakinan mahu menjualnya. Saya jenis suka mencuba dahulu baru senang nak nasihat orang lain bila mereka merujuk masalah mereka pada saya.

Di sini sempena pembukaan on9 shop Great Baby Skin Tropika: Arissa Corner
Saya mengadakan PROMOTION FREE POSTAGE untuk
Baby Herbal Cream.

Saya ada cerita pengalaman penggunaan produk ini pada Arissa --> Click Sini



Baby Herbal Cream dengan kombinasi istimewa Minyak Kelapa Dara dengan ramuan terpilih berfungsi membantu, menyembuh masalah kembung perut bayi (colic), melegakan selesema dan batuk serta merawat pernafasan di sebabkan hidung tersumbat. Baby Herbal Cream ini sesuai juga di gunakan untuk kanak-kanak.

Cara Penggunaan:
Sapu Baby Herbal Cream pada perut serta kedua telapak kaki bayi setiap kali selepas mandi atau bila perlu. Boleh di sapu di dada bayi supaya si manja sentiasa selesa sepanjang hari.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Boleh baca testimonial pengguna di link ini --> http://on.fb.me/1iyTjk8
Harga Semanjung: RM39.90
Harga Sabah / Sarawak: RM42

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
3 Cara Untuk Order

1. PM Page di sini -->

atau
2. ☎ SMS / WHATAPP / WeChat 019-6697500
atau 
3. Add saya di FB Asiah Azhar dan PM saya 



Untuk mengetahui lebih lanjut produk di atas atau produk 

GBST lain, 

boleh klik gambar dibawah





Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

Saturday, 30 November 2013

Cara Selamat Turunkan Power Kaca Mata

Views
Assalamualaikum dan Hi

Siapa disini yang bermata empat? Dengar macam bunyi alien bermata empat, padahal saya merujuk pada yang berspek mata

Umur berapa anda bermata empat? Saya bermata empat sebelum masuk Universiti. Kerana masa banyak free, saya jadi driver sepenuh masa buat mak saya.
Satu hari yang indah, cuaca pun cerah cantikss sahaja, pada hari itu. Macam biasa, selepas lunch,hantar mak ke office. Balik dari office mak, saya seperti biasa lalu di lorong antara asrama kolej. Sekali tengah nak belok ke rumah. Dengar BANGG!!! aikss...saya dah tengok kira dan kanan sebelum membelok. Sekali tengok dari cermin driver, adik bongsu dengan kawan dia tergolek di atas jalan raya. Minyak hitam motor tertumpah. Pintu driver berlengkuk teruk. 
Sangat sangat seriusly saya tak nampak pun motor kawan adik dengan adik masa itu.
Kesian kawan adik baru sahaja tukar minyak hitam motor. Diorang baru pulang dari sekolah.
Kena marah teruk dengan mak hahahha pasal langgar anak orang, adik sendiri dan kereta berlengkuk. Fobia terus nak bawak kereta untuk SEMINGGU je hahaha
Selepas kejadian mak bawak pergi jumpa optician check mata, silau tinggi. Gara-gara suka membaca dalam cahaya yang suram suram. Sakit mata if pasang lampu sebab white page reflect balik. Akhirnya makan diri kerana suka baca dalam cahaya kurang.
Bermata empat. Owh sangat buruk ok sebab saya muka dah bentuk kecik. Nak cari spek yang tak mengembangkan tudung amat lah payah.
Nak pakai contact lens, power cuma 25 dua dua belah tapi silau yang tinggi.
Sedih kot, nampak macam budak NERD hahaha
even memang budak NERD masa study dahulu.

Cukup kisah saya menjadi bermata empat hihihi.

Apa yang menyebabkan saya atau sesiapa yang bermata empat kerana 
kekurangan vitamin A.

Cara untuk dapatkan vitamin A dari bayam, hati, mentega, buah-buahan, lobak merah, labu, susu dan ikan di dalam diet bagi mendapatkan lebih banyak vitamin A.

TAPI kerana kita Malaysia suka masak secara goreng. Menyebabkan vitamin A di dalam makanan musnah semasa masak.

Jadi cara terbaik untuk dapatkan vitamin A yang kita perlukan, Carotomax Shaklee

Apa itu Carotomax?

Carotomax adalah campuran unik alpha-carotene, astaxanthin, beta-carotene, lutein, lycopene, and zeaxanthin yang menghasilkan carotenoid yang lengkap.


Apakah carotenoids? 
Carotenoid adalah pigmen yang membentuk warna sayur-sayuran. Ia memberi warna oren kepada carrot, tomato dan sebagainya.



Apakah fungsi dan kebaikan carotenoid?

1. Melindungi sel daripada kesan pemusnahan oleh radikal bebas

2. Sumber Vitamin A terbaik

3. Meningkatkan sistem imunisasi

4. Membetulkan fungsi organ tubuh

Sumber yang mengandungi carotenoid adalah lobak, kentang, bayam, tomato dan lain-lain sayuran. Cara yang terbaik untuk mengekalkan kandungan carotenoid ialah dengan mengambil sayuran ini TANPA DIMASAK.

FUNGSI LAIN CAROTENOID:

✔ Mencegah kanser

✔ Penting untuk pertumbuhan tisu ephithelial seperti kulit, membra di dalam saluran penghadaman, serta pernafasan. Tisu ini bertindak sebagai penghalang utama kepada jangkitan penyakit.

✔ Diperlukan semasa selsema, batuk dan gangguan-gangguan penyakit yang ringan.

✔ Terlibat dalam penghasilan sperma dan ovum.

✔ Penting untuk pertumbuhan tulang yang sihat.

✔ Meningkatkan sistem kekebalan dengan memperbaiki fungsi sel darah putih.

✔ Membina semula sel-sel yang rosak.

✔ Melindungi dari rabun malam.

✔ Menjaga kesihatan mata.

✔ Merangsang pertumbuhan tulang yang kuat, gigi, gusi serta kulit dan rambut yang sihat serta keihatan umum.

✔ Digunakan dalam rawatan jerawat, ulcer, bisul, dan sebagainya

Tanda-tanda kekurangan:

✔Masalah jerawat
✔ Hilang lembapan pada kulit, mulut dan rambut
✔ Tumbesaran terencat
✔ Masalah tidur dan insomnia
✔ Kulit yang menebal pada telapak tangan dan kaki
✔ Masalah rabun malam.

Miliki Carotomex Shaklee sekarang. Bagaimana??

 INGIN DAPATKAN GUIDE YANG BAIK DARI SAYA?? 
EMAIL MASALAH ANDA KE 
asiahazhar@gmail.com

atau

whatapps / WeChat / Viber / SMS
019-6697500



Pada regular customers saya yang berminat nak join Group Dazzling Diamond, 
sambil makan shaklee, sambil jana pendapatan pada yang betul-betul nak mengubah kehidupan biasa ke LUAR BIASA seperti saya, IBU SEPENUH MASA

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

Friday, 29 November 2013

GLA Bukan Sahaja Untuk Masalah Period TAPI Pelbagai Kebaikan

Views
Assalamualaikum dan Hi

Happy Black Friday kepada yang menyambut. Merata-rata status Black Friday.
Mesti ada yang tertanya-tanya apa itu Black Friday?
Black Friday adalah hari Jumaat berikut selepas minggu hari kesyukuran buat agama Kristian. 

Sebenarnya yang bestnya Black Friday sebab 
SHOPPING SALE MURAH MURAH GILA!!!!
Harga runtuh runtuh sangat-sangat kerana menjelang Chrismas.
Ramai akan start membeli belah pada hari tersebut dan merupakan cuti umum di US & UK .

Pada yang pernah ke oversea, study di US / UK
tahu penangan Black Friday ada hari yang ditunggu-tunggu setiap tahun.

Dah faham apa itu Black Friday kan...

Selain shopping hadiah-hadiah seperti barangan
Mungkin kali ini ada yang nak hadiahkan Set Kesihatan Shaklee

Apa yang buat GLA Complex sangat special bila digabungkan dengan 
vitamin-vitamin shaklee yang lain?
~ Set Kulit Licin Gebu ~
~ Set Subur & Awet Muda ~
~ Set Penjagaan Diri Keseluruhan ~
~ Set Awet Muda Paling Cepat ~
~ Set Kawal Kencing Manis ~
~ Set Maintain Berat Badan Sambil Cantiks ~

Jom kita tengok gambar rumusan dibawah


Testimonial Pengguna-Pengguna GLA


" Alhamdulillah, tadi pergi scan check Cyst dah kecut 1cm. Dulu 4cm, sekarang dah 3cm.
Insyallah kalau sambung makan, Cyst mampu hilang. Terima kasih perkenalkan produk ini " ~ Farhana

" Salam, nak share. Baru makan sehari GLA Shaklee. Period terus datang selepas setengah setahun tak datang. Memang rasa rindu nak rasa senggugut itu hahahah " 
~ Fiza

" Selepas bersalin dan anak 4 orang. Period jadi tak teratur. Sekarang terasa seperti wanita normal semula selepas makan GLA " 
~ Hawatif



ANDA ADA MASALAH KESIHATAN DALAMAN? INGIN DAPATKAN GUIDE YANG BAIK DARI SAYA?? EMAIL MASALAH ANDA KE 
asiahazhar@gmail.com

atau

whatapps / WeChat / Viber / SMS
019-6697500



Pada regular customers saya yang berminat nak join Group Dazzling Diamond, 
sambil makan shaklee, sambil jana pendapatan pada yang betul-betul nak mengubah kehidupan biasa ke LUAR BIASA seperti saya, IBU SEPENUH MASA

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

Monday, 25 November 2013

Kurus Cara Selamat Hanya Dengan Scrub Belyva

Views

BELVYA Perfect Shaping Scrub


TIBA-TIBA RUNCING SELEPAS MANDI!! MAKIN KERAP MANDI MAKIN RUNCING.WOWWW!! EVERYTIME SATISFACTION GUARANTEE hanya dengan 
Belvya Perfect Shaping Scrub. HANYA RM 85/ SS RM90. 

KAMI JAMIN ANDA PASTI 
✔Mengurangkan 1-2 inci dalam masa 1 minggu (terbukti secara klinikal) 
✔Memiliki wajah yang bujur,dagu yang runcing & hidung yg lebih mancung dari biasa. 
✔Menghilangkan bau badan yang tidak menyelerakan pasangan 
✔Menghilangkan masalah selulit dan rekahan dibadan
✔Menegang, menghalus dan melembutkan kulit
✔Tidak panas, anti stress dan segar melalui campuran 5 haruman aromatherapy 
✔100% tiada kesan sampingan, mempunyai kelulusan kkm,halal & selamat digunakan.


TERIMA KASIH KEPADA 5000 PENGGUNA SETIA YANG TELAH MEMBERI KEPERCAYAAN KEPADA PRODUK Belvya


<< CARA PENGGUNAAN TERBAIK >>
1. Basahkan dulu kawasan yang hendak disapu. 
2. Sapu dan urut arah lawan jam. 
3. Biarkan 2 minit supaya scrub meresap ke dalam kulit. 
4. Akhir sekali boleh bilas dan mandi seperti biasa.

TIPSS!! Ingin mendapat kesan yang lebih WOW? Bilas dan mandi dengan menggunakan air suam.

JOM KITA TENGOK APA KATA MEREKA --> CLICK DISINI



ANDA JIMAT WANG ANDA!
ANDA JIMAT MASA UNTUK KURUS!
ANDA JIMAT TENAGA UNTUK SENAMAN! 
ANDA JIMAT KESIHATAN ANDA TANPA MAKAN UBAT KURUS!

Whatapps / Viber / SMS / Wechat


019-6697500

Asiah

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

Friday, 15 November 2013

10 Soalan Popular mengenai faedah dan kebaikan Energizing Soy Protein atau ESP Shaklee

Views
Assalamualaikum dan Hi

10 Soalan Popular mengenai 

Energizing Soy Protein

 (ESP)

1. Apa itu Energizing Soy Protein atau ESP
2. Mana yang lebih bagus untuk susu ibu antara ESP dengan Alfalfa?
3. Berapa harga satu canister ESP?
4. Berapa lama boleh tahan/digunakan untuk satu canister ESP?
5. Siapa yang tidak boleh mengambil ESP?
6. Apa rasa ESP sebenarnya?
7. Jika saya ingin order hari ini, bila saya boleh terima?
8. Adakah masih perlu ESP jika saya sudah ambil Alfalfa?
9. Apakah kebaikan dan kelebihan lain ESP ini?
10. Bagaimana saya hendak order ESP ini?

1. Apa itu Energizing Soy Protein atau  ESP?
Ia adalah protein soya yang berkualiti tinggi. Didatangkan dalam bentuk satu canister dan berbentuk serbuk. ESP boleh dibancuh dengan minuman kegemaran anda seperti milo, horlick, susu atau buah yang dikisar bersama. ESP digalakkan dibancuh dengan air sejuk atau suam demi memelihara protein supaya tidak termusnah pada suhu yang tinggi.

2. Mana yang lebih bagus untuk susu ibu antara ESP dengan Alfalfa? 
Protein membantu pembentukan sel dan merupakan kandungan yang penting dalam susu ibu. Alfalfa juga mengandungi protein TETAPI dalam kuantiti yang sedikit berbanding ESP. Sebenarnya, kedua-duanya bagus untuk ibu dan kesannya adalah berbeza kepada setiap individu. Sekiranya anda ada bajet tertentu,  harga Alfalfa lebih murah berbanding ESP. Paling penting, bagi menjamin keberkesanan dan susu bertambah, kekerapan penyusuan haruslah dalam tempoh setiap 3-4 jam dan tujuannya supaya payudara dapat dikosongkan.

3. Berapa harga satu canister ESP?


Harga ESP bagi Semenanjung ialah RM150. Manakala bagi Sabah dan Sarawak ialah RM155.

(Sila hubungi saya untuk mendapatkan harga istimewa).

4. Berapa lama boleh tahan/digunakan untuk satu canister ESP?
 Dengan kadar pengambilan sebanyak 3 sudu sehari, satu canister ESP boleh bertahan sehingga satu bulan setengah.



5. Siapa yang tidak boleh mengambil ESP? Siapa yang boleh mengambil ESP?
Hanya individu yang mempunyai masalah buah pinggang dan kesukaran memproses protein sahaja yang tidak digalakkan.
Sesuai untuk semua lapisan:
1. Ibu-ibu yang sibuk: ESP membantu memberi tenaga berpanjangan, badan lebih sihat dan kekal cergas.
2. Wanita yang ingin menguruskan badan: Hanya bancuhan ESP dengan minuman kegemaran pada setiap pagi, memberikan rasa kenyang yang lebih lama. Tiada lagi sarapan yang berat-berat!
3. Ibu-ibu yang menyusu anak: Membantu memperbanyakkan dan mengekalkan permintaan (supply) susu di samping digabungkan dengan pengambilan air yang secukupnya serta proses pengepaman susu yang konsisten.
4. Pesakit kencing manis: Mempunyai indeks glisemik yang rendah, melambatkan penyerapan glukosa dalam darah dan mengawal paras glukosa.
5. Wanita yang mementingkan penjagaan kulit muka: Membantu menghilangkan parut jerawat di muka, menjadikan kulit muka halus-mulus, gebu dan berseri untuk tatapan si dia yang tersayang. WOW…!!!
DAN lelaki, wanita, tua, muda, ibu mengandung, ibu menyusu, pesakit diabetes, selepas pembedahan, kesuburan, kecantikan, ibu berpantang, yang berdiet, ingin tambah tenaga. Pendek kata, anda, saya, kamu dan dia yang sihat dan ingin kekal sihat. Insha-Allah!

6. Apa rasa ESP sebenarnya? 


ESP Shaklee berperasa mild soya. Sekiranya anda tidak gemar atau tak menyukai rasa soya, ada pelbagai resepi ESP lain yang boleh dicuba.



7. Jika saya ingin order hari ini, bila saya boleh terima?
READY STOCK
Insha-Allah, penghantaran mengambil masa 1-4 hari bekerja bergantung kepada kawasan anda. 

8. Adakah masih perlu ESP jika saya sudah ambil Alfalfa? 


Boleh. Anda boleh mengambil kedua-duanya sekali jika anda mahu dan berkemampuan. Alfalfa dan protein mengandungi banyak kebaikan dan kelebihan lain yang baik untuk kesihatan anda.



9. Apakah kebaikan dan kelebihan lain ESP ini?
  • Membantu pembentukan sel-sel baru.
  • Terbaik untuk individu yang dalam proses pemulihan selepas pembedahan.
  • Terbaik untuk kesihatan dan kecantikan kulit dan rambut.
  • Membantu pembinaan tubuh kanak-kanak. Justeru, anda boleh kongsi dengan anak yang berusia  1 tahun ke atas & keluarga.
  • Memberi rasa kenyang bagi individu yang dalam proses mengurangkan berat badan.




TAHUKAH ANDA?
25 PERATUS daripada tubuh badan manusia dibina daripada PROTEIN.
Contohnya seperti kuku, kulit, otot-otot sebenarnya berasal daripada protein. Percaya atau tidak, itulah kenyataannya.
Ringkasannya, struktur dalam tubuh badan manusia dibina daripada susunan berikut:
SEL ——> TISU ——–> ORGAN ———> SISTEM
Struktur badan kita terdiri daripada SEL. Kemudian, sel-sel ini akan membentuk tisu-tisu. Seterusnya, tisu-tisu akan membentuk organ dan akhir sekali, organ-organ ini akan membentuk sistem.  Oleh sebab itu, badan kita SANGAT memerlukan PROTEIN.
Ingin tahu mengapa? Sebabnya PROTEIN adalah makanan utama bagi  sel tubuh manusia. Sel-sel yang sihat akan dapat menghasilkan tubuh badan yang sihat dan cergas.
Setiap hari, anda akan makan lauk-lauk yang mengandungi sumber protein bukan? Seperti ayam, daging, telur, ikan, kekacang dan banyak lagi.
TETAPI,
Tahukah anda yang sebenarnya PROTEIN ini sangat MUDAH TERMUSNAH apabila dikenakan SUHU TINGGI? Contohnya anda goreng ikan. Berapa banyak PROTEIN yang tinggal? Anda tak tahu kan? JADI, apa kata anda ambil ESP sebagai sumber PROTEIN yang lebih berkualiti. Oh! Semestinya ESP mematuhi kriteria pemilihan soya yang selamat. Paling penting, ESP sentiasa SELAMAT, sentiasa BERKESAN dan sentiasa MESRA ALAM. RAMAI YANG TELAH MERASA KEBAIKAN DAN BETAPA BAGUSNYA ESP SELEPAS MENGAMBIL SECARA KONSISTEN SELAMA 3 HINGGA 4 MINGGU. Ada yang kata, kulit makin licinlah, kulit makin lembut, parut jerawat makin pudar, rambut dah kurang gugur, susu makin banyak, suami makin sayang dan macam-macam lagi!

10. Bagaimana nak order ESP?
EMAIL KE 
asiahazhar@gmail.com

atau

whatapps / WeChat / Viber / SMS
019-6697500


Pada regular customers saya yang berminat nak join Group Dazzling Diamond, 
sambil makan shaklee, sambil jana pendapatan pada yang betul-betul nak mengubah kehidupan biasa ke LUAR BIASA seperti saya, IBU SEPENUH MASA

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial