Thursday, 27 December 2012

Treenealicious Confession of Treenea Virgin Coconut Oil Antioxidant (VCOA) 2013 Products

Views

WHAT IS TREENEA :)


Treenea akan mengeluarkan produk-produk berasaskan minyak kelapa dara antioksidan keluaran sebuah syarikat bumiputera.Produk yang mendapat kelulusan KKM di bawah kategori food pastinya selamat dan boleh digunakan oleh semua lapisan umur tanpa was2...♥
VIRGIN COCONUT OIL atau MINYAK KELAPA DARA merupakan satu sumber semulajadi yang diproses tanpa menggunakan haba atau kimia menyimpan pelbagai khasiat yang tidak diketahui umum. 
Kini dengan tambahan antioxidant dalam VCO kami di Treenea pasti akan memberi lebih kebaikan kepada semua penggemar VCO. VCO dengan antioxidant ini akan dikenali sebagai VCOA :)

Kelebihan VCOA Treenea ialah ia menggunakan 100% bahan semulajadi yang sangat bagus diambil sebagai supplement tambahan terutamanya untuk kulit. Ianya dapat mengurangkan masalah jerawat, kulit kering, tona kulit tak sekata, strechmark bagi wanita hamil dan banyak lagi.Tambahan antioxidant berupaya untuk memperlahankan proses penuaan kerana antioksida adalah pembersih dalaman badan dan pengawet muda dengan meneutralkan radikal bebas, selain memainkan peranan penting bagi membina dan mengekalkan kekebalan badan.
Antioksida adalah penawar semula jadi yang boleh mengawal dan menyingkir radikal bebas. Ia memperkukuhkan ketahanan sel badan dan merangsang pembaikan sel dengan pantas dan juga dapat membaiki DNA yang rosak akibat radikal bebas itu.

”Minyak kelapa dara adalah minyak paling menyihatkan di dunia”
Dr. Bruce Fife
Director of the Southern Colorado
Chapter of the Weston A. Price Foundation

BERMINAT MENJADI AGENT?

Kami mengalu-alukan sesiapa yang berminat untuk menjadi AGEN Treenea..Jom emel ke asiahazhar@gmail.com..terbuka kepada sesiapa sahaja di seluruh Malaysia :)

  • Modal yang rendah
  • Peluang bisnes online/offline
  • Pulangan tinggi
  • Bukan MLM :)  
Jangan lupa emelkan ke asiahazhar@gmail.com cuma tulis nama, no telefon dan kawasan anda tinggal.

Footer Iklan
Call / SMS/ Whatapps at 019-6697500
or email at asiahazhar@gmail.com
Check Out FB Page: Alaska Cyberjaya/Putrajaya
COD kawasan Putrajaya, Cyberjaya, Seri Kembangan, Puchong and sekitar kawasan.
Order Form Di Atas Sekali..atau scroll sampai ke bawah page

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

No comments:

Post a comment