Saturday, 17 November 2012

Photoholicsss Confession of Attending My First Chinese Wedding

Views
Sabtu malam saya diisi dengan dinner wedding. First time, saya attend Chinese Wedding heheheh...So sangat-sangat teruja attend hehehehe....Bertempat di Hotel Maya, Jalan Ampang. Majlis start pukul 6.30 tapi biasa lah...sampai after maghrib hehehe..sebab dapat tahu makan-makan start pukul 8.30 hehehe....Apa yang penting? Solat Maghrib dahulu ya heheheh....

Sampai-sampai....daftar dulu kat kaunter pendaftaran, tinggal angpow di situ. Wajib tulis nama taw pada angpow itu.


Decoration before entering the dinning hall
 
Picture Bride and Groom before entering the hall lobby....hehehe

Mengambil gambar di meja makan before makan serve. Ada dekat 10 hidangan yang akan diserve satu-satu. Masa tengok pada menu, terbuntang biji mata...banyaknya kena makan hehehee...tapi demi pengalaman eheheh....Makan ajeeee...hahahahha

Apa di dalam kotak itu??Coklat bentuk love hehehe


First Dish, starterrr....dim summm sangat sedapp!!!

Abalone with Brokoli with Mushroom

Paling tak menahan, abalone itu takde lah rasa pape pun. Tak paham ape sal mahal sangat rege dia. Sebab bila cakap je pasal abaloneee....mahall tuu...tapi rasa...tasteless....Bila tanya, deme cakap sebab sos kasi sedap...lol sos tu senang aja....sos tiram with tepung jagung...chewahhh macam tahu je kan hahahaa....agak-agak jeeee....hehehehe

Shark Fin Soup

Last Dish, dessert yang sangat lawa desing...Sedappp gile aiskrim ini

With the bride, Peggie

The bride with me and my collegues

Parah kalau nak letak semua gambo makanan dalam post kali ini....hehehhhee hope enjoyyy membaca and melihat gambar-gambar....

Last sekali...bruppppp kenyanggg gilaaa...majlis tamat dalam pukul 11 hehehehe...lama sungguh kan..tapi dah makan pun sampai 10 hidangan hehehehe....

The end of my saturday night this week.....
XOXO
Cik Puan Ac
Footer Iklan from Cik Puan Ac:
Do contact me if you want to try this awesome product!!!
Call / SMS/ Whatapps at 019-6697500
or email at asiahazhar@gmail.com
Check Out FB Page: Alaska Cyberjaya/Putrajaya
COD kawasan Putrajaya, Cyberjaya, Seri Kembangan, Puchong and sekitar kawasan.
Order Form Di Atas Sekali..atau scroll sampai ke bawah page

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

No comments:

Post a Comment