Friday, 16 November 2012

Photoholics Confession of One Decade Solution Workforce (SWF) Party

Views
Ini kisah bulan October 2012....hahahaha tapi baru nak update di blog hehehe....19 October 2012. Sambutan di KL Live sempena kumpulan kerja sudah genap 10 tahun bertapak di company...padahal Cik Puan Ac baru je tak sampai dua tahun di company sekarang....feeling feeling 10 tahun jelah kan...rasa muda belia hahahaha.....Tema untuk party kali ini ialah Asian X Heroes Award...Kena feeling feeling hero / heroin....Maka jadi lah saya Datin Cik Puan Ac dengan pakaian lace (Pakai baju kurung tahun lepas) plus with skirt RnR kaler fushia pink...Jadi lah tema kaler turqoise with fushia pink....Saya gila kaler-kaler teranggg....feeling feeling always awet muda hehehehe...well ada yang ingat saya budak sekolah lagi...yee keee?? hehehehe....Mariii kita usha-usha gambo di tempat kejadiannn KL Live.....




With Farzilahh (Masih Single) hehehehe.....
With Nadira (Sudah berpunya) hahahaha
My close friends in my current company
Start dah...deme nk joget-joget gangnam style...
Kena cucuk dengan power ranger biru...dengki betoi power ranger biru bila kita nk posing-posing dengan power ranger merah

Footer Iklan from Cik Puan Ac:
Do contact me if you want to try this awesome product!!!
Call / SMS/ Whatapps at 019-6697500
or email at asiahazhar@gmail.com
Check Out FB Page: Alaska Cyberjaya/Putrajaya
COD kawasan Putrajaya, Cyberjaya, Seri Kembangan, Puchong and sekitar kawasan.
Order Form Di Atas Sekali..atau scroll sampai ke bawah page

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

No comments:

Post a Comment