Thursday, 8 November 2012

Healtholics of Health Screening

Views
Assalamualaikum Hari Jumaattt!!! Yeaaahhh!!! Hari ditunggu-tunggu tiba....
Cuti panjang sampai selasa ini hihihih...Asyik cuti je kan...Cik Puan Ac dengan Encik Hubby :)

Hari ini, tiada kerja sangat kat office and ada health week this week kat office. Apa lagi, today amik kesempatan mengular ke health screen yang disediakan. Free pulak itu...hehehehe....


End result....Sugar Level Tinggi!!! Hahahaha...Kena kurangkan makan coklat lepas ini....Tapi nurse itu cakap sebab baru lepas breakfast...hehehe...Ayat sedapkan hati hehehehe.....Cholesterol level...Semua nurse tengok...cantik number...means cholesterol condition sangat bagusssss even umur dah nk injak 30 an...Haishh lagi 3 tahunnn nak bertukar jadi angka start 3......Apa rahsia saya untuk jaga cholestrol eventhough ofismate-ofismate tahu saya kuat makan...makan non-stop eheeheh......jeng jeng...makan VCO Catalysttt....


Pada yang berminat, boleh contact saya di 019-6697500 atau check out FB page saya, Alaska Cyberjaya / Putrajaya

X0X0
Cik Puan Ac




Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

No comments:

Post a Comment