Monday, 31 December 2012

Treenealicious Launch Confession of Year 2013 VCO Antioxidant

Views
Selamat Datang Tahun 2013....Jan 1st
Virgin Coconut Oil Antioxidant (VCOA) gelombang baru VCO yang sudah bertapak di hati pengguna-pengguna yang sudah tahu kebaikan-kebaikan.

Sempena Tahun 2013
Penjualan Treenea VCOA sudah start.....Ready Stock




1 Kotak, RM40 + Postage Fee, RM6 = RM46
2 Kotak, RM80 + Free Postage..... --> Sangat berbaloii
5 Kotak, Kurang RM200 --> PM jika mahu tahu special price and boleh jana pendapatan 


Contact saya - 019-6697500
Whatapps/SMS/Call

atau email ke asiahazhar@gmail.com


Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

Thursday, 27 December 2012

Treenealicious Confession of Treenea Virgin Coconut Oil Antioxidant (VCOA) 2013 Products

Views

WHAT IS TREENEA :)


Treenea akan mengeluarkan produk-produk berasaskan minyak kelapa dara antioksidan keluaran sebuah syarikat bumiputera.Produk yang mendapat kelulusan KKM di bawah kategori food pastinya selamat dan boleh digunakan oleh semua lapisan umur tanpa was2...♥
VIRGIN COCONUT OIL atau MINYAK KELAPA DARA merupakan satu sumber semulajadi yang diproses tanpa menggunakan haba atau kimia menyimpan pelbagai khasiat yang tidak diketahui umum. 
Kini dengan tambahan antioxidant dalam VCO kami di Treenea pasti akan memberi lebih kebaikan kepada semua penggemar VCO. VCO dengan antioxidant ini akan dikenali sebagai VCOA :)

Kelebihan VCOA Treenea ialah ia menggunakan 100% bahan semulajadi yang sangat bagus diambil sebagai supplement tambahan terutamanya untuk kulit. Ianya dapat mengurangkan masalah jerawat, kulit kering, tona kulit tak sekata, strechmark bagi wanita hamil dan banyak lagi.Tambahan antioxidant berupaya untuk memperlahankan proses penuaan kerana antioksida adalah pembersih dalaman badan dan pengawet muda dengan meneutralkan radikal bebas, selain memainkan peranan penting bagi membina dan mengekalkan kekebalan badan.
Antioksida adalah penawar semula jadi yang boleh mengawal dan menyingkir radikal bebas. Ia memperkukuhkan ketahanan sel badan dan merangsang pembaikan sel dengan pantas dan juga dapat membaiki DNA yang rosak akibat radikal bebas itu.

”Minyak kelapa dara adalah minyak paling menyihatkan di dunia”
Dr. Bruce Fife
Director of the Southern Colorado
Chapter of the Weston A. Price Foundation

BERMINAT MENJADI AGENT?

Kami mengalu-alukan sesiapa yang berminat untuk menjadi AGEN Treenea..Jom emel ke asiahazhar@gmail.com..terbuka kepada sesiapa sahaja di seluruh Malaysia :)

  • Modal yang rendah
  • Peluang bisnes online/offline
  • Pulangan tinggi
  • Bukan MLM :)  
Jangan lupa emelkan ke asiahazhar@gmail.com cuma tulis nama, no telefon dan kawasan anda tinggal.

Footer Iklan
Call / SMS/ Whatapps at 019-6697500
or email at asiahazhar@gmail.com
Check Out FB Page: Alaska Cyberjaya/Putrajaya
COD kawasan Putrajaya, Cyberjaya, Seri Kembangan, Puchong and sekitar kawasan.
Order Form Di Atas Sekali..atau scroll sampai ke bawah page

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

Wednesday, 26 December 2012

PROMOSI YEAR END SALE PRODUK FELLINA

Views

PROMOSI YEAR END SALE PRODUK FELLINA


♥ 2 botol inchloss : RM130
♥ 2 kotak PMCVC : RM 140
♥ 1 kotak PMCVC + 1 inchloss : RM130
 note: sehingga 31 dec 2012 sahaja :)
harga di atas tidak termasuk postage.
Harga pos laju ikut kawasan :) 

Footer Iklan from Cik Puan Ac:
Do contact me if you want to try this awesome product!!!
Call / SMS/ Whatapps at 019-6697500
or email at asiahazhar@gmail.com
Check Out FB Page: Alaska Cyberjaya/Putrajaya
COD kawasan Putrajaya, Cyberjaya, Seri Kembangan, Puchong and sekitar kawasan.
Order Form Di Atas Sekali..atau scroll sampai ke bawah page

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

Tuesday, 18 December 2012

Alaska confession

Views
Salam and hi you allsss....
Sorry lama menyepi...sangat busy kerja dengan kesihatan tak berapa sihat lately.
Ini gambo semasa pelancaran alaska...just to ensure you guys can trust....I am an authorize dealer for alaska....gambo with wan khatijah...duta alaska.....she personally use the product.  Ada certain duta...takan duta guna wajah...but this one..totally mmg guna alaska product...sbb 100% natural ingredients.
Kalau mahu lebih lanjut...boleh call 0196697500 atau email asiahazhar@gmail.com. 


Footer Iklan from Cik Puan Ac:
Do contact me if you want to try this awesome product!!!
Call / SMS/ Whatapps at 019-6697500
or email at asiahazhar@gmail.com
Check Out FB Page: Alaska Cyberjaya/Putrajaya
COD kawasan Putrajaya, Cyberjaya, Seri Kembangan, Puchong and sekitar kawasan.
Order Form Di Atas Sekali..atau scroll sampai ke bawah page

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

Saturday, 15 December 2012

Fellina Incholoss and Vit C confession testimonial

Views
Hi....check out latest testimonial penggunaan felinna inchloss and vit c....untuk pembelian atau nak consultansi dari saya....contact 0196697500 atau email ke asiahazhar@gmail.com

Footer Iklan from Cik Puan Ac:
Do contact me if you want to try this awesome product!!!
Call / SMS/ Whatapps at 019-6697500
or email at asiahazhar@gmail.com
Check Out FB Page: Alaska Cyberjaya/Putrajaya
COD kawasan Putrajaya, Cyberjaya, Seri Kembangan, Puchong and sekitar kawasan.
Order Form Di Atas Sekali..atau scroll sampai ke bawah page

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

Sunday, 9 December 2012

Giveway Contest Announcement....

Views
Hello....

Pada pemenang-pemenang....sila email nama, alamat and no telefon ke asiahazhar@gmail.com.....
dalam masa 24 jam entri publishh....if tiada email dari anda, pemenang lain akan dipilih

Jengg...Jengg.....

Tempat Ketiga jatuh pada.....
.
.
.
http://nurulazieyan.blogspot.com/

Tempat Kedua jatuh pada....
.
.
.
.

http://fiqhummie.blogspot.com/


.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Tempat Pertama jatuhh pada....drummm rollll....drumm rolll...skit hehehe....
http://churippufarah.blogspot.com/

Congrats pada pemenang-pemenangg...jangan lupa contacccttt yo....

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

Friday, 7 December 2012

Promosi postage fee half price

Views

Pakai product skin care mana-mana pun jerawat naik? System pembuangan tak bapa lancar...banyakkan susu ibu....CUBALAH VCO SOFTGELS CATALYST....berbaloiii...murah je sekotak rm39.90....beli 3 kotak ke atas entitled postage half price....cepat cepat...promosi valid sampai jumaat 14hb dec 2012. Call/whatapps/sms 0196697500 - asiah


Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

Wednesday, 5 December 2012

Vitamin C Confession of Felinna VITAMIN-C 5000MG

Views

TERBARU!!
Selepas sambutan hangat diterima untuk produk krim pelangsingan badan, INCHLOSS, kini Felinna Beauty megorak langkah mengeluar dan memasarkan produk supplement yang bakal mencetus fenomena baru terutama bagi mereka yang aktif dan sibuk namun dalam masa yang sama turut mementingkan kesihatan dan kecantikan kulit secara keseluruhan.
Felinna Vitamin C plus Pure Collagen 5000mg, satu2nya produk keluaran bumiputera yang menandingi produk antarabangsa!


HARGA:
RM85 SEMENANJUNG
RM90 SABAH/SARAWAK
30biji/kotak

KANDUNGAN UTAMA:

*Kolagen marin - Sumber berkualiti premium yang mudah diserap badan, bertindak sebagai agen antipenuaan yang turut memelihara kekuatan tulang/sendi, kuku dan rambut serta mengekalkan keanjalan dan tekstur kulit agar kekal lembab, halus dan sihat bercahaya.

*Glutathione - Mencerah, menyamaratakan tona kulit serta menyingkirkan toksin dan radikal bebas di dalam badan, seterusnya mengurangkan kedutan halus, noda2 hitam dan pigmentasi.

*Vitamin C - membekalkan nutrisi untuk kesihatan tubuh secara keseluruhan, komponen penting untuk mengoptimakan peranan kolagen dan glutathione di dalam badan, memperbaiki, merawat dan membantu pertumbuhan sel2 baru lebih cepat selain menghapuskan masalah kulit kusam dan jerawat juga melambatkan proses penuaan pramatang.

*Ekstrak sitrus - mengandungi antioksidan yang menjauhi kerosakan sel kulit akibat pencemaran persekitaran, radikal bebas dan sinaran UV, mengurangi risiko kanser kulit, memudarkan parut, bersifat antibiotik dan antibakteria yang menghalang iritasi/jangkitan kulit.


DOS PENGAMBILAN:

Ambil 1-2 kapsul sehari selepas makan malam atau sebelum tidur. Minum banyak air sepanjang hari untuk membantu badan menyah toksin dan melancarkan peredaran darah bagi memaksimakan kesan penyerapan vitamin C ini.

Reg no :ULUKM/1542/12 
Halal ref No : 150127-PR 
MFG :1012 
Exp.Date : 2015

Footer Iklan from Cik Puan Ac:
Do contact me if you want to try this awesome product!!!
Call / SMS/ Whatapps at 019-6697500
or email at asiahazhar@gmail.com
Check Out FB Page: Alaska Cyberjaya/Putrajaya
COD kawasan Putrajaya, Cyberjaya, Seri Kembangan, Puchong and sekitar kawasan.
Order Form Di Atas Sekali..atau scroll sampai ke bawah page


Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

Slim Shaddy Conffession of Fellina Beauty Inchloss

Views

Risau dengan pengambilan supplement penurunan berat badan yang memudaratkan?
Malas untuk berdiet keterlaluan?
Krim pelangsingan badan sebelum ini berbau serai, halia atau sangat panas??

MEMPERKENALKAN, SEJENIS LOSYEN BADAN YANG UNIK DAN ISTIMEWA!!
INCH LOSS DARI FELINNA BEAUTY..
berharuman persis minyak wangi memukau rasa, memiliki sensasi dingin (tidak terlalu hangat) dan mesra pengguna..
mampu membakar lemak2 berlebihan serta selulit di bahagian badan yang diingini seperti di perut, peha, pinggang dan lengan dengan sapuan mudah tanpa lekitan. Turun 5 KG sebulan tanpa berdiet dan senaman yang meletihkan!!




HARGA:
RM75 SEMENANJUNG
RM80 SABAH/SARAWAK
180ML/BOTOL

APA KEISTIMEWAAN SEHINGGA MENDAPAT SAMBUTAN PALING HANGAT MASAKINI?

-diformulasi dari bahan semulajadi yg selamat utk semua, termasuk wanita hamil (syarat nya jangan sapu pada perut dan belakang pinggang),  untuk ibu menyusu atau mereka yang gastrik.

-dibacakan 30 juzuk al-quran di maahad tahfiz Bukit Mertajam, P.Pinang... Semoga lebih dirahmati dan memberi kesan sebagaimana diingini pengguna..(Jd jangan langkah ya, simpan di tempat yang sepatutnya.)

-yang sedang makan pil kurus atau dalam rawatan kurus pun boleh guna untuk menambahkan kecepatan proses pembakaran lemak.

-selain menghilangkan lemak2 berlebihan dan selulit, ia juga memperbaiki/merawat tekstur kulit badan agar lebih sihat, anjal, berseri serta memberikan wangian semulajadi.

-boleh disapu pada pipi dan dagu (sapuan nipis) untuk menjadikan dagu lebih runcing dan menghilangkan dagu tembam atau berlipat, kulit leher melendut)
CARA GUNA:

-picit secukupnya dan sapu pada bahagian badan yang memerlukan sambil membuat urutan ringan dengan gerakan membulat (pusingan arah ikut lawan jam) beberapa kali atau sehingga ia meresap sepenuhnya ke dalam kulit.
-sapu 2x sehari, sebaiknya selepas mandi dan juga malam sebelum tidur.
-boleh digunakan oleh lelaki dan wanita (ibu dalam pantang juga boleh mengamalkannya)

Footer Iklan from Cik Puan Ac:
Do contact me if you want to try this awesome product!!!
Call / SMS/ Whatapps at 019-6697500
or email at asiahazhar@gmail.com
Check Out FB Page: Alaska Cyberjaya/Putrajaya
COD kawasan Putrajaya, Cyberjaya, Seri Kembangan, Puchong and sekitar kawasan.
Order Form Di Atas Sekali..atau scroll sampai ke bawah page

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

Sunday, 2 December 2012

Delay of giveaway contest announcement

Views
Salam and hi all....saya akan umumkan pemenang giveaway contest dalam minggu ini. Mohon maaf atas kelewatan disebabkan kesihatan saya yang tak mengizinkan.

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

Saturday, 1 December 2012

STICKY NOTE: READY STOCK VCO CATALYST DEC 2012

Views
READY STOCK VCO CATALYST SOFTGELS
First pay, first serve :)





Apa kelebihan Catalyst VCO?

VCO atau minyak kelapa dara merupakan minyak no 1 terbaik di dunia. Terdiri daripada asid laurik yang kandungan nya lebih kurang sama seperti susu ibu. Catalyst VCO diproses 100 % asli tanpa bahan pengawet dan bahan kimia :) Jadi ianya selamat di makan / diambil seawal bayi.

Ibu mengandung, Ibu menyusu(BF) , Sedang berpantang boleh makan ke? Ade side effect x?

Jawapannye BOLEH .Tiada side effect untuk kandungan, kesihatan dan juga bayi. 100 % dari minyak kelapa dara Gred A dan ada juga few mommies yang berkongsi VCO merupakan MILK BOOSTER mereka :)

Sewaktu mengandung

VCO akan membekalkan tenaga, membuat kita kelihatan lebih ceria dan insyallah memudahkan bersalin(pengambilan minyak kelapa merupakan antara petua untuk memudahkan proses kelahiran. Ia juga boleh mengelakkan jaundice kepada baby. Masalah perut harimau (hehehe) atau strechmark dapat dikurangkan atau lebih baik lagi jika anda sapukan seperti bio oil(VCO sangat berbaloi sebab dapat makan dan sapu).Make a wise choice.

Sewaktu menyusukan (BF)
Makan VCO seperti biasa :) baby akan mendapat khasiat VCO dalam masa yang sama untuk kulit yang putih bersih. sapukan VCO untuk rambut baby supaya cepat tumbuh. Kandungan asid laurik dalam VCO sangat baik untuk mencegah virus dan bakteria untuk menyerang ibu dan anak.

Semasa Dalam Pantang
Juga amalkan VCO seperti biasa, Tiada pantang/bentan. Jadikan VCO sebagai makanan tambahan anda setiap hari. Badan akan sentiasa bertenaga untuk menjaga anak kecil :) dan yang penting kulit sentiasa lembab dan tidak kering :)) anda juga boleh ambil collagen sewaktu menyusukan dan dalam tempoh berpantang. Tiada masalah



Authorize Agent Catalyst
Contact saya di 019-6697500 (Whatapps / Call/ SMS)
Atau email ke asiahazhar@gmail.com
COD kawasan cyberjaya, putrajaya, seri kembangan and dengkil



Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

Friday, 23 November 2012

Foodlicious Confession of Nerofico Damansara Heights

Views
Wordless Friday - Review of Nerofico Restaurant Damansara Heights

Website Nerofico: http://www.nerofico.com/


Lobster Pasta...!!! Oh la..la...sangat sedappp!!!


Fish Lemon with Mussle


Night out with my collegues


Lava Choc with Gelato Vanila Aiskrim

What should I say about this restaurant.....?
A very cosy and good environment. A relaxing night out to dine while listening to live band....Very classy way to hang out with your collegues on weekend. I went to this place last year...hahahaha almost one year already...but yet it not too late to reviewww hehehehe


Footer Iklan from Cik Puan Ac:
Do contact me if you want to try this awesome product!!!
Call / SMS/ Whatapps at 019-6697500
or email at asiahazhar@gmail.com
Check Out FB Page: Alaska Cyberjaya/Putrajaya
COD kawasan Putrajaya, Cyberjaya, Seri Kembangan, Puchong and sekitar kawasan.
Order Form Di Atas Sekali..atau scroll sampai ke bawah page

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

Thursday, 22 November 2012

Foodliciouss Wordless Confession of Shabu Shabu Volcano

Views

Shabu-Shabu Volcano, Shaftbury Square Cyberjaya


The meatsss....Lamb, Cow and Chicken


Sup Tom Yam

Beijing Cenderamata From Nadira Shell
Japanese Snacks from Boss

Footer Iklan from Cik Puan Ac:
Do contact me if you want to try this awesome product!!!
Call / SMS/ Whatapps at 019-6697500
or email at asiahazhar@gmail.com
Check Out FB Page: Alaska Cyberjaya/Putrajaya
COD kawasan Putrajaya, Cyberjaya, Seri Kembangan, Puchong and sekitar kawasan.
Order Form Di Atas Sekali..atau scroll sampai ke bawah page



Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

Wednesday, 21 November 2012

Vitaminlicious Confession of FAQ Collagen Catalyst

Views




Mari Check Out FAQ Collagen.

Q : Collagen ni dlm bentuk serbuk ke cecair ke ape?
A : Collagen catalyst ni actually dlm bentuk serbuk dan ianya ada 3g per serving. Ada 15 sachets dalam 1 kotak. Makan 1 sachet 1 kali sehari, so kiranya sebulan perlu mengambil 2 kotak Collagen Catalyst. if nk makan 1 sachet untuk 2 hari sekali pn xpe tapi kalau nk cepat cantik, makan tiap2 hari. :)


Q : Rasa dia cmne? cam susu ke?
A : Nope dear. Rasa dia mcm masam2 manis, mcm manis buah la nk kata. kadang2 rasa dia cm rebina. Sedap sangat, wrna pink ke purplean, eheh :)


Q : So how much the price?
A : The price only RM 59.90 untuk semenanjung. Sabah / Sarawak RM 65.90. Cuba korg tgk harga2 collagen lain cmne :)


Q : Macm mana cara nk pemakanannya?
A : Ok cara dia sng je. korg amek collagen tu then makan dgn letak bwh lidah. Then better minum dgn jus buah utk lebih efektif. Kalau xde, air suam pun hokey. Waktu paling sesuai untuk makan produk ini adalah sebelum tidur ( 2-3 jam selepas makan malam) kerana pada waktu tidur, proses penyerapan amat efektif. Jika lupa makan pada waktu malam, boleh dimakan pagi sebelum sarapan pagi dan kemudian disusuli semula pada waktu malam, tiada pantang k.


Q : Adakah wanita mengandung/dalam pantang/period boleh makan produk ini?
A : Tiada masalah dimakan oleh wanita mengandung, dalam pantang & period. Sangat digalakkan kerana 
semasa mengandung kulit kita akan jadi lebih kering dan kusam. if selalu amalkan Collagen catalyst , kulit akan bertambah lembut, halus, xkusam serta membantu mengekalkan kecergasan & tenaga dalam badan. :) Untuk first trimester, tidak digalakan makan. 



Q : Adakah sebarang reaksi/simpton yg berlaku selepas mengambil produk ini mcm pening kepala ke sakit perut ke?
A : Alhamdulillah mengikut experience sy yg dah berbulan-bulan makan collagen ni xde la plak kesan pape.  Malah rasa kulit makin tegang dan parut2 makin pudar :) Yang penting air kena minum banyak k untuk penyerapan collagen tu.


Q : Org yang ade darah tinggi, kencing manis, jantung, gout, kanser, ketumbuhan boleh ke mkn produk ni?
A : xde masaalah kepada yang berpenyakit seperti di atas kecuali gout kerana gout biasanya tidak digalakkan dengan lebihan protein.


Q : Apa kandungan dlm collagen ni?
A : Kandungan yg ada seperti di kotak adalahi Maltodextrin, Tomato extract, Aloe vera extract, Collagen, Pomegranate powder, flavor, and dextrose.


Q : Halal ke ni??
A : Kwn2 pls jgn was2 bila da ada sijil Halal Jakim. Jakim da check sume ingredient ok. Collagen ni ada sijil Halal Jakim, dan it is made in Malaysia. Jgn risau takut ada gelatin bukan2 ke ape. It's halal. :)




Footer Iklan from Cik Puan Ac:
Do contact me if you want to try this awesome product!!!
Call / SMS/ Whatapps at 019-6697500
or email at asiahazhar@gmail.com
Check Out FB Page: Alaska Cyberjaya/Putrajaya
COD kawasan Putrajaya, Cyberjaya, Seri Kembangan, Puchong and sekitar kawasan.
Order Form Di Atas Sekali..atau scroll sampai ke bawah page

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

Tuesday, 20 November 2012

Vitaminlicious Confession of Pregnant Shaklee Set

Views
Assalamualaikum...and hi you olllss....Pada yang sudah mengandunggg!!! Yeahh congratsss....Welcome to motherhood experience. Saya rasa ada yang mencari-cari produk sesuai untuk consume for 1st trimester (1-3 bulan mengandung). Set pregnant shaklee ini sangat-sangat sesuai.....Kita perlu tambah usaha untuk tambah supplement pada badan...sebab badan kita perlu and also baby kita.....Mari check out apa yang ada dalam set pregnant shaklee....



Vita-lea and B-Complex (Breakfast Set)


ESP (Soya Protein) and Vita-C (Lunch Set)

ESP (Soya Protein) (Dinner Set)
 Mari check out apa kebaikan setiap satu supplement-supplement ini pada kita....zaassssss

Kebaikan ESP(Energizing Soy Protein) Shaklee

Kerana PROTEIN adalah ASAS dan MAKANAN kepada sel.. Protein penting untuk 

PEMBENTUKAN dan PEMBAHARUAN SEL.. jadi bila sel SIHAT dan cukup ENERGY, 

PENYERAPAN nutrien adalah lebih OPTIMUM..

nak KURUS- ESP mengawal selera makan..

nak PUASA- ESP memberi rasa kenyang lebih lama..membekalkan tenaga sepanjang hari

nak TAMBAH SUSU IBU-ESP membantu mempercepatkan penghasilan susu

nak CANTIK- ESP menggebu, melicin dan menganjalkan kulit

nak SIHAT- ESP menyihatkan tubuh keseluruhannya..

kalau PREGNANT- ESP menguatkan rahim, untuk pembentukan otot baby

NAK PREGNANT- ESP memelihara dan memulihara rahim.. membekalkan tenaga

haiisshhhhh macam2 lagi lah... BEST KAN...

Kebaikan Vita-C Shaklee
  • Membentuk Kolagen - Merangsang pembentukan kolagen. Kolagen ialah sebatian asas otot, tisu, gusi, rangka dan tulang rawan. 

  • Memperbaiki Simptom Pendarahan - Kekurangan Vitamin C adalah penyebab gusi berdarah, lebam dikulit, lambat pulih dari kecederaan, kulit kering, ruam dan kulit kasar.

  • Peningkatan Sistem Imun - Membina sel darah merah yang sihat untuk penyerapan zat besi yang lebih baik, membantu sel darah putih menentang bakteria dan kuman, mengukuhkan sistem imun, pertingkatkan pemulihan alergi hidung, kulit dan asthma, juga mengurangkan simptom selsema.

  • Memerangi kanser - Ia satu-satunya anti-oksidan yang berkuasa dan mampu meningkatkan inteferon semulajadi tubuh dan merangsang pengeluaran T-cells untuk melawan sel kanser dan membuang kimia berbahaya dari tubuh dgn berkesan.

  • Mencantikkan Kulit - Pengambilan Vitamin C setiap hari akan membantu anda dapatkan kulit yang lebih cerah, melambatkan penuaan dan menyekat pembentukkan pigmentasi. Pigmen adalah penyebab utama kejadian jeragat.

  • Memperbaiki Insomnia - Ia memperbaiki insomnia, stress dan masalah mental seperti keresahan.

  • Mengekalkan kolestrol sihat - ia mampu mengurangkan kolestrol dan tekanan darah, mengekalkan kapilari darah yang sihat, menghalang pendarahan dalam hidung, pendarahan serebral dan skurvi.
Kebaikan Vit B Complex Shaklee
Banyak keperluan vitamin B complex ini, antaranya ialah untuk
  • Sumber terbaik – Torula dan Brewers Yeast
  • Mengandungi 8 jenis vitamin B
  • 100% Folic Acid dan 100% Biotin
  • Tidak mengandungi pewarna tiruan
  • mengurangkan tekanan emosi dan kelesuan,
  • Membantu dalam kestabilan saraf dan meningkatkan proses pemikiran,
  • Menukarkan makanan kepada tenaga-menolong memetabolismekan karbohidrat, lemak dan protein,
  • Mencegah barah serviks,penyakit jantung dan kecacatan spina menggalakkan kesihatan system kardiovaskular yang lebih baik.

Kebaikan Vita-lea Complex Shaklee
Antara vitamin yang terdapat dalam Vita-Lea:
  • Vitamin D - Menyokong penyerapan kalsium untuk tulang dan gigi yang sihat*
  • Beta Karotena - Meningkatkan kesihatan mata, kulit dan sistem imunisasi*
  • Vitamin E - Menyokong kesihatan sekular dan meningkatkan kesihatan hati, usus dan fungsi imunisasi*
  • Kalsium - Menyokong kekuatan tulang, pengaliran urat saraf dan otot-otot*
  • Boron - Membantu dalam metabolisma Vitamin D dan mineral yang terbabit dalam perkembangan tulang*
  • Magnasium - Menyokong kekuatan tulang, fungsi otot dan membantu dalam mengekalkan tekanan darah normal dan denyutan jantung*
  • Biotin - Membantu badan menghasilkan tenaga dari protein dan lemak*
    Lain-lain - Tidak mengandungi perisa tiruan, pemanis, warna dan bahan pengawet*



Sekiranya ada sebarang pertanyaan harga atau consultansi boleh
contact saya,
email ke asiahazhar@gmail.com tajuk email: Shaklee - Set Pregnant


Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial