Wednesday, 20 September 2017

Portable Fragrance Plastic Dispenser ~ Nappy Sack By Cik Gebu

Views
Pening Apabila Anak Muntah , Salin Diaper , Buang Sampah Apabila Travel ?
.
Asyik kelam - kabut mencari cari plastik sampah dalam handbag / backpack / diaper bag atau tengah tolak stroller tetiba anak nak muntah
.
JOM Dapatkan PORTABLE FRAGRANCE PLASTIC DISPENSER BYCIKGEBU
.
Tgk warna dia pon MENARIK ada Hijau dan Pink
Baunya pun WANGI tau
Paling best sbb PORTABLE
Boleh SANGKUT macam key chain kat beg


Mommies-to-be yg MORNING SICKNESS.
Anak muntah dalam kereta ke kat mana yg tak sempat mudah bila ada plastic dispenser ni.
TARIK DAN KOYAK. Mudah kan?
(cuba tengok video)





🗑Nak buang diapers anak time jalan2 kt luar. Kadang pergi zoo pon tong sampah penuh.
Nak sumbat lagi??😱

At least ada plastik boleh ikat siap2.
Dah bau LAVENDER... 💐💐

Makcik cleaner pon tak jadi nak marah kalau letak tepi tong sampah yang melimpah tu. 
Boleh muat 2 diapers sekaligus. 
Keluarkan dari handbag mak je. 
Sebab dia KECIK DAN PORTABLE.

👯👯LADIES yg kerap pakai pad/pantyliner.
DONT FLUSH YOUR DISPOSIBLE PADS IN THE TOILET!!
**Kadang kan cari tong sampah kat toilet petrol station kemain susah.
Single ladies yg particular pasal sampah dalam kereta pon patut ada ni tau.
👨‍👩‍👧‍👦👩‍👦👩‍👧Mommies yang ada anak kerap muntah dalam kereta especially yang selalu travel jauh.
Why not sediakan 'plastic spare' yg bau LAVENDER so suami tak marah kereta dia berbau. 😉

Jom dapatkannya sekarang!
👍 Ada harga loose items
👍 Ada harga pakej jimat
👍 Harga daripada RM20 hingga RM85 untuk pakej2 yang ada
👍 Penghantaran dalam masa 1 ke 3 hari bekerja depends pada lokasi mommy2 semua


Jom Whatsapp Asiah untuk info lanjut, atau click je link wasap ni terus 
👇👇👇
www.wasap.my/60124247022/PDBLOG

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

Thursday, 21 April 2016

BAJU MELAYU RAYA BUDAK 2016 ~ PALING HOT DESIGN

Views

 Assalamualaikum dan Selamat Malam

Tahun ini brand bycikgebu melangkah setapak lagi dengan membuat koleksi baju raya untuk kanak kanak berusia setahun hingga 4 tahun. 

Post ini bertujuan untuk  berkongsi koleksi baju melayu raya budak tahun 2016. 
Ada 4 color iaitu hijau, kuning , purple gelap dan pink. Apa yang buat unik koleksi kami berbanding orang lain adalah pada poket. Ada corak robot , kereta dan scooter. Memberi keunikan dan kelainan pada poket baju melayu budak. Malah kain kami sangat sedap dipakai dan tidak panas. Ini diakui oleh pelanggan yang sudah membuat pembelian atau merasai kain itu semasa kami ada buat launching baju baru baru ini.

Jom jamu mata dengan pilihan color dan design dibawah. Untuk mengetahui lebih lanjut sila click ke page kami -- > BY CIK GEBU


Baju Melayu Budak Hijau Permata


 Baju Melayu Budak Purple
 


Baju Melayu Budak Pink


Baju Melayu Budak Kuning


 Chart Size









 

Untuk fast respond 
order ke
 whatapps 
012 - 42472022


Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial