Wednesday, 20 September 2017

Portable Fragrance Plastic Dispenser ~ Nappy Sack By Cik Gebu

Views
Pening Apabila Anak Muntah , Salin Diaper , Buang Sampah Apabila Travel ?
.
Asyik kelam - kabut mencari cari plastik sampah dalam handbag / backpack / diaper bag atau tengah tolak stroller tetiba anak nak muntah
.
JOM Dapatkan PORTABLE FRAGRANCE PLASTIC DISPENSER BYCIKGEBU
.
Tgk warna dia pon MENARIK ada Hijau dan Pink
Baunya pun WANGI tau
Paling best sbb PORTABLE
Boleh SANGKUT macam key chain kat beg


Mommies-to-be yg MORNING SICKNESS.
Anak muntah dalam kereta ke kat mana yg tak sempat mudah bila ada plastic dispenser ni.
TARIK DAN KOYAK. Mudah kan?
(cuba tengok video)



video

🗑Nak buang diapers anak time jalan2 kt luar. Kadang pergi zoo pon tong sampah penuh.
Nak sumbat lagi??😱

At least ada plastik boleh ikat siap2.
Dah bau LAVENDER... 💐💐

Makcik cleaner pon tak jadi nak marah kalau letak tepi tong sampah yang melimpah tu. 
Boleh muat 2 diapers sekaligus. 
Keluarkan dari handbag mak je. 
Sebab dia KECIK DAN PORTABLE.

👯👯LADIES yg kerap pakai pad/pantyliner.
DONT FLUSH YOUR DISPOSIBLE PADS IN THE TOILET!!
**Kadang kan cari tong sampah kat toilet petrol station kemain susah.
Single ladies yg particular pasal sampah dalam kereta pon patut ada ni tau.
👨‍👩‍👧‍👦👩‍👦👩‍👧Mommies yang ada anak kerap muntah dalam kereta especially yang selalu travel jauh.
Why not sediakan 'plastic spare' yg bau LAVENDER so suami tak marah kereta dia berbau. 😉

Jom dapatkannya sekarang!
👍 Ada harga loose items
👍 Ada harga pakej jimat
👍 Harga daripada RM20 hingga RM85 untuk pakej2 yang ada
👍 Penghantaran dalam masa 1 ke 3 hari bekerja depends pada lokasi mommy2 semua


Jom Whatsapp Asiah untuk info lanjut, atau click je link wasap ni terus 
👇👇👇
www.wasap.my/60124247022/PDBLOG

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

Wednesday, 7 September 2016

Minyak Herba Asma ( MHA ) Mujarab ~ Penawar Lelah , Asma , Batuk dan Lain lain

Views

Anak tidur lena bila lelah dan batuk-batuk reda kembali. 

Terima kasih kepada Minyak Herba Asma Mujarab ini membantu meredakan dan mencairkan kahak.

Hanya perlu sapukan pada bahagian depan baadn, belakang badan dan sedikit di tapak kaki anak.

Ia juga boleh digunakan ke atas orang dewasa. InsyaAllah sebagai ikhtiar dan asbab yang selamat digunakan turun-temurun.


 Kandungan Minyak Herba Asma Mujarab 

Minyak Herba Asma Mujarab terdiri daripada ramuan terpilih antaranya :

  1. Minyak Zaiton
  2. Minyak kelapa Dara
  3. Minyak Habbatus Sauda  
  4. Ramuan herba herba terpilih


Cara Penggunaan Minyak Herba Asma Mujarab

Cara penggunaan Minyak Herba Asma Mujarab adalah seperti berikut :
  • Batuk dan lelah Sapu di tapak kaki,labu,betis,bawah pelipat,dada depan belakang menyeluruh,leher dan tengkuk serta bawah dagu.
  • SelsemaSapu sedikit di dalam hidung,atas hidung hingga ke ubun ubun
  • DemamSapu seperti batuk tetapi turut sapu di dahi
  • Sakit gigiSapu pada gigi yang sakit dan juga pipi
  • Kembung perut dan sembelit Sapu di perut,pinggang serta tapak kaki dan labu betis
  • Luka pembedahanLap kering bahagian luka dan sapu minyak di atasnya.
  • Sengatan berbisa,benjol,lebam dan sakit urat Sapu di tempat sepatutnya...
  • Migrain:Sapu keliling dahi, tengkuk dan  leher. 
  • BisulSapu pada tempat bisul
  • Sakit pinggang dan lenguh lenguh  Sapu ditempat yang lenguh dan sakit..
  • Cirit biritSapu di bahagian bawah perut.
  • Senggugut
Sapu ketika datang haid dan ketika sakit di bahagian bawah perut.

HARGA SEBOTOL RM39
 
POSTAGE RM7 / RM10 SS
 
COD : Equine Park , Puncak Jalil , Cyberjaya dan Putrajaya

Boleh hubungi kami di SMS/WA 
"ASMA" 012 - 4247022




Image result for minyak asma mujarab


Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial